Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
4.9.14 17:03

@kamo2601 Vůbec nevím, jak se jmenoval, ale je to možné. Bylo mu kolem 40 let, hnědé vlasy, brýle a byl to komik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
4.9.14 17:08

Řekl mi, že zásobování s melounem a hroznovým vínem nejezdí do Tesca, ale k nám domů, že si to dokáže živě předstacit, stejně tak, jako to, kolik sešrotuju sladkých tyčinek a čokolády :-D Kromě toho melounu se trefil :-D Pak jsem se oblíkala a povídá mi:,,No, ale vy jste byla kus už před těhotenstvím, co? A takový přesně my si vybíráme" Tak jsem mu povídala, že to je jasný, že díky mě je můj chlap konečně majetnej :-D
Nebo do mě vrazil sondu, aby zkontroloval placentu a povídá, že tam žádnou nevidí, že tam žádná není :-D A tak podobně. Ze mě to všecko tak strašně spadlo, to si ani neumíte představit :-) Jsem Vám napsala, pak jsem šla na vyšetření, pak na UTZ a pak už jsme mazali do Kauflandu a hurá domů, tak jsem malinko nestíhala.
Jo a ještě mi řekli, jako má můj dr. přezdívku, ale na tu si nějak nemůžu vzpomenout :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 17:17
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Vůbec nevím, jak se jmenoval, ale je to možné. Bylo mu kolem 40 let, hnědé vlasy, brýle a byl to komik :-D

jj, tak to byl Dvorak… ten nas mel s primarem na starost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 17:19
@Petka.84 píše: Řekl mi, že zásobování s melounem a hroznovým vínem nejezdí do Tesca, ale k nám domů, že si to dokáže živě předstacit, stejně tak, jako to, kolik sešrotuju sladkých tyčinek a čokolády :-D Kromě toho melounu se trefil :-D Pak jsem se oblíkala a povídá mi:,,No, ale vy jste byla kus už před těhotenstvím, co? A takový přesně my si vybíráme" Tak jsem mu povídala, že to je jasný, že díky mě je můj chlap konečně majetnej :-D
Nebo do mě vrazil sondu, aby zkontroloval placentu a povídá, že tam žádnou nevidí, že tam žádná není :-D A tak podobně. Ze mě to všecko tak strašně spadlo, to si ani neumíte představit :-) Jsem Vám napsala, pak jsem šla na vyšetření, pak na UTZ a pak už jsme mazali do Kauflandu a hurá domů, tak jsem malinko nestíhala.
Jo a ještě mi řekli, jako má můj dr. přezdívku, ale na tu si nějak nemůžu vzpomenout :jazyk:

Parada, to jsou proste super zpravy :potlesk:. Kdy dalsi kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
4.9.14 17:22

@kamo2601 Do rizikovky už nemusím, že si mě bude hlídat můj dr.. Ani v HK to neviděli nijak, že by mě nutně potřebovali vidět, tak asi o. k. :-) Ke svýmu dr. jdu tuším 22.9. a čeká mě ten hnůj test na cukrovku :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.9.14 17:28

@Malvajs @Petka.84 Tak to vam holky obema gratuluju ke krasnym vysledkum.
Petko to bych typla na Dr Hodika, to je velkej odbornik na UZ, ale reci ma nekdy desny.Ma takovej specofickej humor.Ldyz ti jeho styl humoru sedne, tak se pobavis.
Tak jeste jednou obema velka gratulace k super vysledkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.9.14 17:30

@kamo2601 Dvorak je mladej, tomu je tak sotva 30.Ale to je fuk. Hlavne, ze je to dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 17:33
@Klara1234 píše:
@kamo2601 Dvorak je mladej, tomu je tak sotva 30.Ale to je fuk. Hlavne, ze je to dobry.

akorat na nej koukam, ze to asi nebude on… ale legracky to bylo jeho, i bryle nosil, ale 40. bych mu hadala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 17:34
@Klara1234 píše:
@Malvajs @Petka.84 Tak to vam holky obema gratuluju ke krasnym vysledkum.
Petko to bych typla na Dr Hodika, to je velkej odbornik na UZ, ale reci ma nekdy desny.Ma takovej specofickej humor.Ldyz ti jeho styl humoru sedne, tak se pobavis.
Tak jeste jednou obema velka gratulace k super vysledkum.
… jestli mel bryle jako Harry Poter, tak Hodik :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
4.9.14 17:41

Holky a nemají nějaké fotky na stránkách nemocnice? Myslím doktoři… Mě to tam prostě sedlo, jak pr.el na hrnec :-) I k partnerovým rodičům mě pustili na víkend :-D

Moc a moc díky vše za podporu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.9.14 17:51

@Petka.84 Tak to nevim, ale jmeno je na te zprave z ultrazvuku.Melo by byt na razitku nebo tam bude nekde napsane.
To jsem rada, ze se ti tam libilo.Ja na HK nedam dopustit.Na to, ze je to velika nemocnice, maji takovy lidsky pristup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
4.9.14 17:53

@Klara1234 Ona mi doktorka zprávu nedala, asi to bude mýmu dr. posílat. Já zkusím mrknout na stránky.
Po všech těch špatných recenzích, co jsem četla na netu, za mě palec nahoru a jsme rozhodnutý, že rodit budeme tam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 17:56
@Petka.84 píše:
Holky a nemají nějaké fotky na stránkách nemocnice? Myslím doktoři… Mě to tam prostě sedlo, jak pr.el na hrnec :-) I k partnerovým rodičům mě pustili na víkend :-DMoc a moc díky vše za podporu :*

koukam a nemuzu nic najit :think: To je dobre, ze mas dobry pocity :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
4.9.14 17:59

@kamo2601 Já myslím, že to byl Hodík - jsem si h vygůglovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 17:59

Hodik byl takovej trosku nazrzlejsi, kulaty tvar bryly jako Harry Poter a ja jsem si myslela, ze mu bude tak kolem 50.ti 8) Dvorak spinavej blond, fakt sympos a takovy ty „modernejsi“ bryle a teda puvodne jsem myslela, ze mu bude cca. do 40ti. :roll: Ale asi klukum pridavam jak psala @Klara1234 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí