Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kamo2601 Vůbec nevím, jak se jmenoval, ale je to možné. Bylo mu kolem 40 let, hnědé vlasy, brýle a byl to komik ![]()
Řekl mi, že zásobování s melounem a hroznovým vínem nejezdí do Tesca, ale k nám domů, že si to dokáže živě předstacit, stejně tak, jako to, kolik sešrotuju sladkých tyčinek a čokolády
Kromě toho melounu se trefil
Pak jsem se oblíkala a povídá mi:,,No, ale vy jste byla kus už před těhotenstvím, co? A takový přesně my si vybíráme" Tak jsem mu povídala, že to je jasný, že díky mě je můj chlap konečně majetnej ![]()
Nebo do mě vrazil sondu, aby zkontroloval placentu a povídá, že tam žádnou nevidí, že tam žádná není
A tak podobně. Ze mě to všecko tak strašně spadlo, to si ani neumíte představit
Jsem Vám napsala, pak jsem šla na vyšetření, pak na UTZ a pak už jsme mazali do Kauflandu a hurá domů, tak jsem malinko nestíhala.
Jo a ještě mi řekli, jako má můj dr. přezdívku, ale na tu si nějak nemůžu vzpomenout ![]()
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Vůbec nevím, jak se jmenoval, ale je to možné. Bylo mu kolem 40 let, hnědé vlasy, brýle a byl to komik
jj, tak to byl Dvorak… ten nas mel s primarem na starost ![]()
@Petka.84 píše: Řekl mi, že zásobování s melounem a hroznovým vínem nejezdí do Tesca, ale k nám domů, že si to dokáže živě předstacit, stejně tak, jako to, kolik sešrotuju sladkých tyčinek a čokoládyKromě toho melounu se trefil
Pak jsem se oblíkala a povídá mi:,,No, ale vy jste byla kus už před těhotenstvím, co? A takový přesně my si vybíráme" Tak jsem mu povídala, že to je jasný, že díky mě je můj chlap konečně majetnej
Nebo do mě vrazil sondu, aby zkontroloval placentu a povídá, že tam žádnou nevidí, že tam žádná neníA tak podobně. Ze mě to všecko tak strašně spadlo, to si ani neumíte představit
Jsem Vám napsala, pak jsem šla na vyšetření, pak na UTZ a pak už jsme mazali do Kauflandu a hurá domů, tak jsem malinko nestíhala.
Jo a ještě mi řekli, jako má můj dr. přezdívku, ale na tu si nějak nemůžu vzpomenout
Parada, to jsou proste super zpravy
. Kdy dalsi kontrola?
@kamo2601 Do rizikovky už nemusím, že si mě bude hlídat můj dr.. Ani v HK to neviděli nijak, že by mě nutně potřebovali vidět, tak asi o. k.
Ke svýmu dr. jdu tuším 22.9. a čeká mě ten hnůj test na cukrovku
![]()
@Malvajs @Petka.84 Tak to vam holky obema gratuluju ke krasnym vysledkum.
Petko to bych typla na Dr Hodika, to je velkej odbornik na UZ, ale reci ma nekdy desny.Ma takovej specofickej humor.Ldyz ti jeho styl humoru sedne, tak se pobavis.
Tak jeste jednou obema velka gratulace k super vysledkum.
@kamo2601 Dvorak je mladej, tomu je tak sotva 30.Ale to je fuk. Hlavne, ze je to dobry.
@Klara1234 píše:
@kamo2601 Dvorak je mladej, tomu je tak sotva 30.Ale to je fuk. Hlavne, ze je to dobry.
akorat na nej koukam, ze to asi nebude on… ale legracky to bylo jeho, i bryle nosil, ale 40. bych mu hadala ![]()
@Klara1234 píše:… jestli mel bryle jako Harry Poter, tak Hodik
@Malvajs @Petka.84 Tak to vam holky obema gratuluju ke krasnym vysledkum.
Petko to bych typla na Dr Hodika, to je velkej odbornik na UZ, ale reci ma nekdy desny.Ma takovej specofickej humor.Ldyz ti jeho styl humoru sedne, tak se pobavis.
Tak jeste jednou obema velka gratulace k super vysledkum.
Holky a nemají nějaké fotky na stránkách nemocnice? Myslím doktoři… Mě to tam prostě sedlo, jak pr.el na hrnec
I k partnerovým rodičům mě pustili na víkend ![]()
Moc a moc díky vše za podporu ![]()
@Petka.84 Tak to nevim, ale jmeno je na te zprave z ultrazvuku.Melo by byt na razitku nebo tam bude nekde napsane.
To jsem rada, ze se ti tam libilo.Ja na HK nedam dopustit.Na to, ze je to velika nemocnice, maji takovy lidsky pristup.
@Klara1234 Ona mi doktorka zprávu nedala, asi to bude mýmu dr. posílat. Já zkusím mrknout na stránky.
Po všech těch špatných recenzích, co jsem četla na netu, za mě palec nahoru a jsme rozhodnutý, že rodit budeme tam ![]()
@Petka.84 píše:
Holky a nemají nějaké fotky na stránkách nemocnice? Myslím doktoři… Mě to tam prostě sedlo, jak pr.el na hrnecI k partnerovým rodičům mě pustili na víkend
Moc a moc díky vše za podporu
koukam a nemuzu nic najit
To je dobre, ze mas dobry pocity ![]()
Hodik byl takovej trosku nazrzlejsi, kulaty tvar bryly jako Harry Poter a ja jsem si myslela, ze mu bude tak kolem 50.ti
Dvorak spinavej blond, fakt sympos a takovy ty „modernejsi“ bryle a teda puvodne jsem myslela, ze mu bude cca. do 40ti.
Ale asi klukum pridavam jak psala @Klara1234 ![]()