Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
10.9.14 21:20

@kamo2601 Ale tak to vis, ze klukum v brisku dopravam pivicko, ne moc, ale jedno maly cerny jim neuskodi ;-) Nic silnejsiho si nedovolim ;-) Kaficko mam povoleny jedno denne na nizky tlak :-) Je to divny, ale na to sano s jahodama mi lita huba uz od zacatku. Pristi mesic slavim tricet, tak si dopreju nealko bohemku a snad sezenu i ty jahody :-) Jak jsi zvladala „nekoureni“ v tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.9.14 21:34
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Ale tak to vis, ze klukum v brisku dopravam pivicko, ne moc, ale jedno maly cerny jim neuskodi ;-) Nic silnejsiho si nedovolim ;-) Kaficko mam povoleny jedno denne na nizky tlak :-) Je to divny, ale na to sano s jahodama mi lita huba uz od zacatku. Pristi mesic slavim tricet, tak si dopreju nealko bohemku a snad sezenu i ty jahody :-) Jak jsi zvladala „nekoureni“ v tehotenstvi?

Hele, prave ze jsem mela „kliku“, ze od 3.mesice chut presla uplne :) Ale bohuzel, kojila jsem jen 2.mesice a od 6.mesice jsem znova zacala. Jako krabicka denne to neni. Kdyz je tady pritel, tak nekourim vubec (on je nekurak), ale takhle doma, kdyz jsem sama, kdyz mala usne si ty dve dam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
10.9.14 21:39

@kamo2601 Tak nekurka vedle sebe bych potrebovala :-) U nas cudi vsichni, tak to neni az tak jednoduchy :-( Ty chute jsou strasny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.9.14 21:43
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Tak nekurka vedle sebe bych potrebovala :-) U nas cudi vsichni, tak to neni az tak jednoduchy :-( Ty chute jsou strasny :-(

Rodina pritele, samej nekurak. Moje rodina nekouri v pritomnosti dcery. Takze to nutkani neni takove. Kdyby tady „blafal“ kde kdo, bylo by to peklo… jestli mi rozumis :) Ale kdyz mam „propustku“ a vypadnu ven, jasny ze jich padne u kavy/alkoholu/drbech vic jak dve :mrgreen: :roll: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.9.14 21:46

@Malvajs … a jak to vlastne dopadlo? Byla placenta prirostla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
11.9.14 09:57

@kamo2601 To ja ti rozumim uplne presne, u nas cudi uplne vsichni do posledniho, takze peklo :-( Jsem si myslela a vzdycky si rikala, ze az budu kojit, uz nikdu nezacnu - nooo, to chci videt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
11.9.14 19:19
@Petka.84 píše:
@kamo2601 To ja ti rozumim uplne presne, u nas cudi uplne vsichni do posledniho, takze peklo :-( Jsem si myslela a vzdycky si rikala, ze az budu kojit, uz nikdu nezacnu - nooo, to chci videt :nevim:
:-D tak to ti budu drzet palec :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
12.9.14 19:16
@Malvajs píše:
KDYZ SE ZENE NARODI SYN, JE HRDA, KDYZ DCERA, JE STASTNA!
Ahoj holky!! Tak vcera probehla rychla akce. V 17.15 jsem vstala z postele, ze se najim, zacala jsem strasne krvacet, takze okamzite na sal a v 17.31 byla nase Stellinka na svete. 34+1tt, mela 2880g a je nadherna a v poradku. Ja ztratila hodne krve, transfuzi mi zatim nedali, ale mam docela motolici a tak sbiram silu chodit za ni a odstrikavat mlicko..Dekuju vam za podporu, jsem statna, ikdyz to bricho boli jako prase!!!
Preji Vam vsem, aby jste vsechny mely stejny stesti jako ja!

Ahoj super gratuluju- moje dcera je taky 35 tt a je naprosto v pořádku :hug: :hug:, držím palce, ať jste obě ok :hug: :kytka: a bříško moc nebolí.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
12.9.14 20:29

@kamo2601 Diky, jen aby to zabralo ;-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
19.9.14 08:15

Ahoj, tak jsem byla včera po měsíci na kontrole. Tak placenta je stále přes vnitřní branku a přesahuje asi 2cm. Dr. Je pořád v klidu, že je čas, aby se vytáhla. Tak i Já to zatím beru ok. Další kontrola opět až za měsíc.
Co vy? Jak se máte? Nějaké změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.9.14 11:28

@Sarec Ahojda, tak parada, psychika je dulezita ;-) Ty jo, mas placku pres vnitrni branku a dr.je v klidu? To ten muj by skakal dva metry do stropu :-))) A jak? Mas klidovy rezim, nebo co ti rekl? Me ceka kontrola v pondeli spolu s testem na cukrovku, tak jsem zvedava. Citim se fajn, nespinim. Jednoho prcka citim hrozne dole, na urovni vajecniku, tak asi moc nevycestoval tam, kam ma. Uvidime. Ale jak tydny plynou, jsem klidnejsi. Koncim 26tt, je to urcite veselejsi, nez kdyz mi na to v 18tt prisli.
Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
19.9.14 13:51

Nazdarek holky, tak koukam ze drzite pohromade :mavam: To je dobre, mate jeste par tydnu pred sebou :palec: Hlavne ze jste v poradku a citite se v poradku :potlesk: Hlavne pohodicku a klidecek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
19.9.14 15:09

@Petka.84 no doktorka je fakt v klidu, dokonce mi dovolila i opatrný sex :), ale raději to nebudu nějak riskovat. Nic neříkala, jen že nemám nic těžkého tahat. Mám si pořídit těhotenský pás na podopuru bříška, mám ho asi trošku dole a taky kvůli rozestupu břišních svalů. Já se cítím fajn, žádné potíže nemám. A co ty? Tak ať je kontrola v pondělí v pořádku. Snad se placenta troškuu vytáhla a miminka budou na správném místě.
@kamo2601 Díky za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.9.14 17:59

@kamo2601 Ahoooj :-) Diky za podporu. No, to by byl pr***r, kdybysme nebyli pohromade, jeste je brzy ;-)
Pohodicka by byla, az me to desi :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
19.9.14 20:03

@Sarec Diky moc za podporu ;-) My se s partnerem budem po sestinedeli asi znova seznamovat :-D Ale nese to statecne, chlapec :-D Citim se fajn, az na tu unavu. Ted jsme prali a zehlili na prcky, vyuzila jsem posledniho hezkeho pocasi. Myslela jsem, ze mi prasknou zada, uz se prckove pronesou :-)
V pondeli chci vedet delku i pribliznou vahu. Porad mi kontroluji jen placentu a srdicka a ja vubec nevim, jak nam chlapaci rostou :-( Snad mi to zase ten utz nerozblazni :-( Ale cucim na tu tvoji dr. To je teda salamistka, ze jdes na kontrolu az za mesic :-)))) Ale je to na jednu stranu fajn, alespon se nenervujes a jsi vic v klidu, nez kdyby ti valila do hlavy katastroficky scenare ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí