Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kamo2601 Dvojčata nechávají max.do 38tt. jj, zvedá, bych právě čekala, že to bude řešit ležením a čekáním, že se vytáhne, když se teda vytahuje.
Přesně tak, zítra budeme chytřejší, tak podám info ![]()
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Dvojčata nechávají max.do 38tt. jj, zvedá, bych právě čekala, že to bude řešit ležením a čekáním, že se vytáhne, když se teda vytahuje.Přesně tak, zítra budeme chytřejší, tak podám info
Lip bych to nerekla ![]()
To cekani je hrozny
Mam od rana pocit, ze pojedu domu bez siti a s jaterni dietou ![]()
@Petka.84 Taky na tebe myslim.Jak jsi dopadla? Co ti v rizikovce rekli?
@Malvajs píše:
@Petka.84 tak co? Jak jsi dopadla?Ja mam po utz, nedelali mi vnitrni, jen merili miminko. Odha vahy mam 2900, pan dr.rika: Maminku byc tady npodcenoval, ma velky bricho a v nem cvaldu..
No veliky miminko bude, jen jeste aby melo vse vyvinute.Dneska jak je hezky, tak mam depku, ze bych sla ven, ale slavim tu 14 dni a kdyz to vezmu zpetne, tak mi to docela uteklo.
Jo a rikala jsem vam, ze jsem tu za posledni tyden zhubla 3kila? A to jen lezim..
Dneska byla velka mega vizita, jednou za mesic zde chodi sef cele kliniky, tak jsem prislo asi 8 dr. byli jsme tu jako v ZOOPavilon opic - nehladit nekrmit
Rekli, ze maji na me vse pripraveno - krevni konnzervy, me podepsane souhlasy a zase sli
@Malvajs Koukám, že už to bereš náležitě s nadhledem, to je dobře
Je super, že se mimísku daří, co víc si přát, paráda ![]()
Kočky, já jsem dorazila domů nezašitá, šít ani nebudou a jaterky, ty už vůbec neřešili. Můj chlap byl se mnou poprvé na utz s tím, že mi budou dělat jen přes břicho, tak jsme přišli a hned sonda spodem
Ale můžu Vám říct, že takhle jsem se dlouho nepobavila, normálně se smějem ještě teď. Ty doktoři…no, jasný, odborníci na svým místě, to klobouk dolů, ale pr.el neuvěřitelná ![]()
Mám hodně plodovky, jinak placenta je celkem v normě a neordinovali mi Utrogestan. Jinak klasika zůstává - nesexovat, nepřepínat se, polehávat ![]()
@Petka.84 píše:
@Malvajs Koukám, že už to bereš náležitě s nadhledem, to je dobřeJe super, že se mimísku daří, co víc si přát, paráda
Kočky, já jsem dorazila domů nezašitá, šít ani nebudou a jaterky, ty už vůbec neřešili. Můj chlap byl se mnou poprvé na utz s tím, že mi budou dělat jen přes břicho, tak jsme přišli a hned sonda spodem
Ale můžu Vám říct, že takhle jsem se dlouho nepobavila, normálně se smějem ještě teď. Ty doktoři…no, jasný, odborníci na svým místě, to klobouk dolů, ale pr.el neuvěřitelná
Mám hodně plodovky, jinak placenta je celkem v normě a neordinovali mi Utrogestan. Jinak klasika zůstává - nesexovat, nepřepínat se, polehávat
… no a jaky srandicky probehly… koukej podat info
My jsme tady jak na trni ![]()