Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
3.9.14 20:58

Ale u tebe je super, ze se placka zveda :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 21:18

@kamo2601 Dvojčata nechávají max.do 38tt. jj, zvedá, bych právě čekala, že to bude řešit ležením a čekáním, že se vytáhne, když se teda vytahuje.

Přesně tak, zítra budeme chytřejší, tak podám info ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.9.14 21:33
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Dvojčata nechávají max.do 38tt. jj, zvedá, bych právě čekala, že to bude řešit ležením a čekáním, že se vytáhne, když se teda vytahuje.Přesně tak, zítra budeme chytřejší, tak podám info ;-)

Lip bych to nerekla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.9.14 21:34
@Malvajs píše:
Dobrou holky :-)) pa zitra

brouuu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 22:25

Tak, kocky, dobrou s kobrou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
4.9.14 12:01

To cekani je hrozny :-( Mam od rana pocit, ze pojedu domu bez siti a s jaterni dietou :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 12:28

:mavam: ahojda, vydrz vydrz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 13:50

… tak co, furt nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.9.14 15:27

@Petka.84 Taky na tebe myslim.Jak jsi dopadla? Co ti v rizikovce rekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 15:30

Zatim nic nevime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 16:14
@Malvajs píše:
@Petka.84 tak co? Jak jsi dopadla?

Ja mam po utz, nedelali mi vnitrni, jen merili miminko. Odha vahy mam 2900, pan dr.rika: Maminku byc tady npodcenoval, ma velky bricho a v nem cvaldu..
No veliky miminko bude, jen jeste aby melo vse vyvinute. :-)

Dneska jak je hezky, tak mam depku, ze bych sla ven, ale slavim tu 14 dni a kdyz to vezmu zpetne, tak mi to docela uteklo.
Dneska byla velka mega vizita, jednou za mesic zde chodi sef cele kliniky, tak jsem prislo asi 8 dr. byli jsme tu jako v ZOO :-) Pavilon opic - nehladit nekrmit :-) Rekli, ze maji na me vse pripraveno - krevni konnzervy, me podepsane souhlasy a zase sli :-)

Jo a rikala jsem vam, ze jsem tu za posledni tyden zhubla 3kila? A to jen lezim..
;) ja hubla taky… nechapali proc. Sladky jsem jedla na husto. Asi psychika…
No slusnej cvalik, temer 3kg :mrgreen: Pekna prace!!! Neboj, vsechno bude mit mimco tak, jak se ma ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 16:18
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
4.9.14 16:31

@Malvajs Koukám, že už to bereš náležitě s nadhledem, to je dobře ;-) Je super, že se mimísku daří, co víc si přát, paráda :kytka:

Kočky, já jsem dorazila domů nezašitá, šít ani nebudou a jaterky, ty už vůbec neřešili. Můj chlap byl se mnou poprvé na utz s tím, že mi budou dělat jen přes břicho, tak jsme přišli a hned sonda spodem :-D Ale můžu Vám říct, že takhle jsem se dlouho nepobavila, normálně se smějem ještě teď. Ty doktoři…no, jasný, odborníci na svým místě, to klobouk dolů, ale pr.el neuvěřitelná :-D
Mám hodně plodovky, jinak placenta je celkem v normě a neordinovali mi Utrogestan. Jinak klasika zůstává - nesexovat, nepřepínat se, polehávat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 16:34
@Petka.84 píše:
@Malvajs Koukám, že už to bereš náležitě s nadhledem, to je dobře ;-) Je super, že se mimísku daří, co víc si přát, paráda :kytka:Kočky, já jsem dorazila domů nezašitá, šít ani nebudou a jaterky, ty už vůbec neřešili. Můj chlap byl se mnou poprvé na utz s tím, že mi budou dělat jen přes břicho, tak jsme přišli a hned sonda spodem :-D Ale můžu Vám říct, že takhle jsem se dlouho nepobavila, normálně se smějem ještě teď. Ty doktoři…no, jasný, odborníci na svým místě, to klobouk dolů, ale pr.el neuvěřitelná :-D
Mám hodně plodovky, jinak placenta je celkem v normě a neordinovali mi Utrogestan. Jinak klasika zůstává - nesexovat, nepřepínat se, polehávat :-D
:potlesk: tak bombaaaa :palec: super :-) Nejmenoval se nekterej Dvorak?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.9.14 16:35

… no a jaky srandicky probehly… koukej podat info :mrgreen: My jsme tady jak na trni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí