Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
1.9.14 20:44

@Petka.84 … nahodou, ten starej doktor z Hk, nejmenoval se Hrubec? Popis : na doktora moc nevypada, spis na zrizence, uplne sedivy vlasy a dooost hulil :) Btw. taky slusnej roman :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.9.14 21:55

@kamo2601 jestli je to krestnim jmenem Ivan, tak je to on. Vim, ze se jmenoval Ivan H…a dal si to nepamatuju :-D Ale roman si poctu rada, klido pisni :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 09:36
@Petka.84 píše:
@kamo2601 jestli je to krestnim jmenem Ivan, tak je to on. Vim, ze se jmenoval Ivan H…a dal si to nepamatuju :-D Ale roman si poctu rada, klido pisni :-))))

TAK TO JE ON 8o Tak z toho jsme mely nejvetsi luft. O vikendech, kdyz slouzil, jsme se baly asi nejvic, aby se nic s plackama nerozjelo :zed: Jedna pacientka nam vypravela pribeh, ze pani, ktera taky mela centralni placku, prijela klasika kvuli krvaceni, akutka. Sluzbu Ivan Hrubec, byl vikend. Hned ji chudaka kuchnul, ani nedal sanci zastavit to krvaceni. Pry jeho posledni slova nez ji uspal: mno uvidime, tohle nikdy nedopadlo dobre :pocitac: Proste kre**n :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 10:06

@kamo2601 twl, tak to je sila :-( me taky rozsekalo, ze se me sestricka 2× ptala a ujistovala se, jestli urcite nejsem 23tt, ze by nechala pripravit sal. To jsem mela z pr***e kliku, teda :-(
Jinak placka se mi vytahla o 4mm a dr.chce sit. Poslal me do HK do rizikovy poradny, aby mu to posvetili, tak tam jedu ve ctvrtek. Pry je dobry tyden, riziko vyvolani predcasneho porodu je nulove. Rikal, ze se mu to nelibi, protoze jsou to dvojcata, je cetsi riziko, jinak by nesil. Tak nevim :-( Jako verim mu, v pohode, ale bojim se narkozy, o prcky :-( Pry si dva dny polezim a budu moct relativne normalne fungovat. Jako bez sexu a namahy, to je jasny, ale nebudu muset porad lezet. Stejne se bojim, aby neco nepos*ali :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 11:07

@Petka.84 … Ten Hrubec (rikejme mu radsi Ivan), to asi nebude to prave „orechove“ :? O tom siti slysim poprve? A to ti budu delat pod narkozou, chapu to dobre. Ale dobra zprava je, ze se ti placka vytahuje :potlesk: :palec: Vzpominam, ze v Hradci mel tehule s dvojcatkama na starost Hodik, delal i ty velky ultrazvuky. Ale to byl rizek :twisted: Chodil za tou Ilonkou, jak jsem o ni psala, a teda nic ji nenechal „zadarmo“. Byl prisnej, nekompromisni, ale borec. Mel takovej zvlastni druh humoru, trochu cernej a trochu ironickej, vlastne hodne ironickej :) No hele, to jsem sama zvedava co v ti Hradci na to siti reknou :think: A ten vykon by meli provest v Hradci nebo tam jedes pro info pro sveho doktora, jak se to ma udelat a on zakrok povede? A neboj, ver jim, v Hradci to je vazne uz uplne jinej level… bohuzel i s Ivanem :mrgreen: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 11:09

@Malvajs … a jak to zvladas ty? Vse v poradku? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 12:04

@kamo2601 Jj, můj dr. říkal, že mi udělají steh, někdy se našívá proužek. Dělá se to do 24tt, já jsem dnes 23+1, takže to je za pět minut dvanáct. Můj dr. je pro mě prostě king, největší kapacita tady v okolí. Dělal snad 30 let primáře, příjemnej človíček, který nenechává nic náhodě. Spoustu bab mi řeklo, že jim zachránil život, že mám štěstí, že k němu chodím. No, já jsem si na něj udělala svůj názor už když zjistil, že nemůžeme mít děti přirozenou cestou. Díky němu jsme se opět dostali do nejlepších rukou, prostě nedám na něj dopustit. Chce, abych šla na kontrolu do rizikové poradny do HK k primářce, aby mu jeho rozhodnutí posvětila. Zítra si mám volat o výsledky jaterních testů, protože jsem je měla blbý. U nás v jedný restauraci se vyskytla žloutenka typu A a my jsme shodou okolností po roce vytáhli pr.el z baráku a šli na večeři :-D Tak jsme šli preventivně všichni na testy a já díky těhotenství byla vysoce riziková, tak jsem šla na testy rovnou 2×. Žloutenku mi vyloučili, ale výsledky jsem měla oproti prvnímu odběru trojnásobný, tak obvoďák posílal echo na gyndu, aby si mě hlídali. Až budu zítra volat pro výsledky, zkusím dr. ukecat, aby mi to udělal on sám. Jednou týdně má operační den v Sanusu v HK. Říkal, že se to provádí v šetrné narkóze a pak musím doma dva dny ležet a pak můžu normálně fungovat. To víš, bojím se, na netu varujou, že to může spustit předčasný porod, ale dr. mi moje internetový poznatky vyvrátil, tak snad v poho :-) Já se hlavně těším, že budu moct „normálně“ fungovat. Jako žádný sex, žádný přepínání, ale už nebudu muset ležet s nohama nahoru. Budu moct ke tchýni, na nákup, vyprat si na prcky, vyžehlit a tak. Já už měla pocit, že v tom gauči snad zapustím kořen.

Víš, že jsi mě s tím Hradcem uklidnila? Jako Ivan, je Ivan, to já jsem zase držka, už při operaci žlučáku jsem doktora vykázala z operačního sálu s tím, že buď odejde on, nebo já (byl to neschopnej řezník). Takže pokud budu ducha přítomná, žádnej zákrok ho udělat nenechám, to ani omylem. Ale jsem ráda, že jsi tam byla spokojená. Po tom, jaký jsem četla recenze, jsem si říkala, že rodit budu snad až v Praze :-D
Chci se tě zeptat ale na pár maličkostí - jak je to s připojením na wifi v HK? Já vím, že to není životně důležitý, ale pak se člověk kope do pr..když musím ležet dlouhodobě :-( A další věc - neteř mi říkala, že v Náchodě v porodnici musí gelvé nehty dolů, že to neexistuje :-( Mám je už deset let a ne jen na okrasu. Mám atopický ekzém a když se mi rozjede, rozjede si mi na rukách a pak mi v půli praskají nehty. Bolest, to by jeden čůral. Tak mi kdysi kožařka doporučila gelovky a od tý doby na ně chodím. Taky i proto, že jsem dělala s lidma a když už jsem měla ty ruce olezlý, tak alespoň jsem neměla slezlý i nehty, alespoň malá záchrana :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 12:05

@Malvajs Jééé, tak to jsou super zprávy, jen tak dál! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 14:13

@Petka.84 … s wifi v poho, vsude signal, nastoupis na oddeleni a okamzite se ti ve skytych ikonkach (na bucku - notebooku) ukaze FNHK plus dane oddeleni, klik, a muzes surfovat ;-) S nehtama by zadnej problem byt nemel, urcite nemel. Proc to v Nachode vadilo? Jakej duvod, to by me docela zajimalo :roll: Kazdopande, kdyby ses dostala na rizikovku do HK, fakt klid, tam jsou LIDI :andel: ;) Ahaaa, no tak to jsem sama zvedava, jak v HK poridis s tim stehovanim :) Pokud ti tvuj dr. rekl, ze to s prckama nic neudela (narkoza), urcite to tak je :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 14:18

@Malvajs … taky jsme strihaly „metr“. To uz utece :palec: „Treba budes prenaset“ :pankac: Mno, to byl ftipek 8)…pardon :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 14:38
@Malvajs píše:
prenaset urcite nebudu. Nenechaji me dele do zacatku 37.tydne. Mam placku centralis a jeste vrostlou do jizvy po cisari.
Ale vtip dobry :-)))
Ja si udelala tabulku v excelu, mam tam datum, pocet dni hospitalizace, jaky jsem den a tak si rano vzdycky den odskrtnu :-)

Dobre ty s excelem :potlesk: Tak tak, ja dosla na 36+5. Jelikoz jsem byla posledni tyden bez krvavych prihod, snazili se me premluvit at si ten tyden jeste dam, do 38.tt … No vubeeec :jazyk: Ten den byl vymodleny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 14:44

@Malvajs … ze mas placku prirostlou zjistili magnetickou rezonanci nebo ultrazvukem? Nebo i necim jinym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 15:08

@kamo2601 Pockej, ted trosku nestiham, jak jsi myslela to stehovani? :-D Takze rizikovka v HK dobry? To vis, uzili jsme si pri ivf, prvni trimestr pohoda, druhy nervy s krvacenim a ted kdyz jsem za pulkou tehu, tak se uz o prcky hrozne bojim. Uz jsou to chlapaci, ale jsou jeste prtaty. Vidis, ani nevim, jak jsou velci. Prostouchne me spodem kvuli kontrole placky a vrchem kontroluje jen ozvy, nechce to moc drazdit ;-) A myslis, ze na rizikovce sijou? Ja myslela, ze je to „jen“ poradna, ze tam neni luzkovy :-( To ja jen tak sonduju s tou wifi, kdybych si musela nedejbóze jit lehnoit, abych si nudou neohlodala ty gelovky :-D Hele, nevim, proc s tim maji v Nachode problem. Neter sla rodit a mamka ji tam vezla pry manikuru i pedikuru, tak jsem si rikala, jestli to je vsude tak :-( No, pointu nechapu :-( Kdybych mela drapaky az do Kyjeva, pochopim, ze se jim to nebude libit. Ale takhle nevim :-( Ty jsi rikala, ze jsi rodila v celkovy narkoze? My chcem porod absolvovat spolecne, cisari se asi nevyhnu. V Rychnove (kam bych nikdy nesla) ani v Nachode k cisari v castecny narkoze nepousti, nevis, jestli v HK jo? Kdyz by to bylo v celkovy narkoze, tak mame smulu, to je mi jasny :-(
Jinak, devcata, dnes nam prisel kocarek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 15:51

@Malvajs Tyyyy jo!!! Svet malej :-D Kazda nemocnice ma neco. V Rychnove jsou mamci spokojeny, ja bych tam nesla proto, protoze tam na porod neni soukromi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 16:14

@Malvajs Presne tak. Ja to tady taky resim, kde budu rodit a tak. Pokud by to na me melo prijit, bude mi asi sumak, kam pojedem, hlavne ze budu v porodnici :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí