Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já myslím, že marginalis je v momentě, kdy se nedotýká vnitřní branky, jen je moc blízko. A u centralis kompletně překrývá „východ“. Jinak doktor mi říkal, že za bezrizikové se považuje pokud je placenta 5cm od vnitřní branky.
@letenia Jj, díky, já vím rozdíl mezi centralis a marginalis, jen jsem chtěla vědět více názorů na to, co je už v pořádku
Asi mi z toho nic nedělání normálně hrabe ![]()
@Malvajs píše:@Petka.84
klid, kazda jsme jina, kazda ma jine telo, kazda ma jine veci za seboutreba to nakonec bude ok a budou ti porod vyvolavat
tech pribehu je tady hromada
Příspěvek upraven 29.08.14 v 18:45
@Malvajs Nejhorší je že jsem asi chytla syndrom hnízdění
Nejradši bych vypucovala celý barák
. Dneska jsem vyprala 3 pračky prádla (máme sedmikilovku pračku), naštěstí mi tchýně pomohla, skoro všecko pověsila ona. A na zítřek mám naplánované poslední 2 pračky a mám to vše vyprané. Jen to vyžehlit, naštěstí tchýně i ráda žehlí ![]()
@letenia Jinak je fajn, že je kontrola o. k.. Hezky odpočívej a drž se ![]()
@letenia Jeee, 34tt, to máš 11 týdnů náskok
Ale je to hezký a ještě pozitivní kontrola, no, co víc si přát ![]()
@Malvajs Jj, každá jsme jiná, to je pravda
Já už se tak strašně těším na kontrolu
Sice mi dělá UTZ každých 14 dní, ale vidět srdíčka těch drobečků je balzám na duši
Me hrozně nabudila @martina.se svým příběhem a díky ní jsem fakt klidnější ![]()
@Malvajs Jj, budou to podle všeho dva chlapáci
Na to, že mám šest neteří a jedinýho synovce je to pro nás překvápko
Na Dominikovi jsme se domluvili, Tomáše po tatínkovi nechce tatínek skousnout, ale on povolí ![]()
@Petka.84 neboj se, dobře to dopadne.. já už mám to svoje zlatíčko doma
A u Tebe to bude stejné.. celé těhotentsví trápení, ale ta odměna je fakt sladká ![]()
@Malvajs Já jsem chtěla Tomáše, ještě než jsem toho svého vůbec poznala
A u nich se to jméno tak nějak dědí
I když tatínek zatím nechce, myslím, že změkne
A tak jak vy se jménem? ![]()
@martina.se Gratuluju, že už jste doma
A tak povídej, váha, délka, a tak? Fotečka? Jůůů, to je úžasný, však tě taky beru za zářnej příklad dobrýho konce ![]()
@martina.se píše:
@Petka.84 neboj se, dobře to dopadne.. já už mám to svoje zlatíčko domaA u Tebe to bude stejné.. celé těhotentsví trápení, ale ta odměna je fakt sladká
Super Marti, moooooooooc gratuluju ![]()
@Petka.84 píše:
@Malvajs Já jsem chtěla Tomáše, ještě než jsem toho svého vůbec poznalaA u nich se to jméno tak nějak dědí
I když tatínek zatím nechce, myslím, že změkne
A tak jak vy se jménem?
Můj chce taky Tomáše (Tomáš je můj otec), já chci Michaela a ještě je ve hře Petr, tak uvidíme ![]()
@Petka.84 píše:
@martina.se Gratuluju, že už jste domaA tak povídej, váha, délka, a tak? Fotečka? Jůůů, to je úžasný, však tě taky beru za zářnej příklad dobrýho konce
4,36 kg, 52 cm
fotka do sz, ju
jinak přesný - nevzdávat ![]()