Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
25.8.14 06:45
@martina.se píše:
@enny3 tak snad bude brzy líp :kytka: držim pěsti :hug:

Diky, urcite ano, kontrakce ustaly..nekrvacela jsem, nic..a ty dnes jdes na vyvolani, ze? Drzim palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.14 06:47

@enny3 jj, v 8 nastupuju.. nespala jsem celou noc, tak to bude veselé :mrgreen: :lol:
Jinak dobré zprávy, jen tak dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.8.14 09:22

Jeee, holky, to je parada, to vypada na samy dobry zpravy :-)))
U me teda naopak, ze me zas rano vylitla srazenina a popichuje me v pupiku :-(( Uz at je pristi tyden a mam po kontrole.
Jinak vsem drzim palecky a je dobre zpravy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.8.14 09:25

@enny3 jj, co bychom pro ty prcky nevydrzeli :-) Ja rikam cokoli, jen at jsou v poradku. No, ale stejne, maji to ti nasi chlapi vkus, coz? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.8.14 09:26

@martina.se myslim na tebe, az to trosku pujde, dej o sobe vedet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
25.8.14 12:21

Ahoj holky, může se přidat do klubu (bohužel). Ve 20tt mi doktor „našel“ nízko položenou placentu na přední straně - 1,7 cm do vnitřní branky. Jen mi doporučil zmírnit režim, preventivně zakázal sex, nezvedat nic těžkého však to znáte, do práce jsem chodila dál (kancelářská práce akorát denně 90 kiláku v autě), všechno bylo ok do 27tt kdy jsem začala špinit (jak jinak než v pátek večer), tak jsme jeli na pohotovost, byl to hematom. V práci jsem si domluvila home office a pracovala z domu. V 30tt placenta 0,5 cm od vnitřní branky. Porád špinění, pár dni klid pak pár dní špinění. V 32tt jsem začla špinit více, takže mě můj doktor poslal preventivně do nemocnice. Na příjmu doktor konstatoval, že žádný problém nevidí, jen placenta nízko 2cm. Zůstala jsem v nemocnici týden. Třešničkou na dortu bylo zastavování pravidelných stahů gyniprilem. Teď jsem 34tt a celkem klid, občas tvrdne břušek, jen mám takový nahnědlý výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.8.14 13:16

@letenia Ahoj, vitej v klubu - tedy bohuzel. Tuhle zkusenost bych neprala ani nejvetsimu nepriteli, je to o nervy. Jsem rada za pridani kazde zkusenosti. Bud rada, ze uz jsi 34 tyden, kus cesty mas za sebou. Ja jsem dnes asi 22+1, vcera i dnes ze me vypadla srazeninka, mam hnedy vytok. Ty mas placentu na predni, nebo zadni strane? Me dr.rika vzdy spis horsi barianty, proto me zarazi, ze te nechali chodit do prace a doporucili jen zmirnit :-( Me nahnal hned do pelechu a to mam tu potvurku 28mm, coz tobe rikali, ze je celkem o.k.pri dvou cm. Asi co dr.to original, i kdyz u nas je mozna opatrnejsi kvuli tomu, ze cekame dvojcata. Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.14 14:18
@Malvajs píše:
Ahoj holky :-) me vcera sundali kanylu a dostavam magnesko v tabletach. Dneska pujdu na utz i vaginalni, aby zjistili, jestli neni placenta jeste nekde vrostla. Uz spinim jenom malilinko, v brise me obcas pichne a mimo se tam pekne mrska. Jinak me boli kycle, zada a celej clovek jak se najednou nehybu. A taky me to tady desne neba :-))
Tak vam vsem preji hezky den a zadne komplikace!! :kytka:

Mně kanylu vyndali dnes a magnézko dostávám taky v tebletách a rozpustný magnesolv..jinak placenta utlačuje ledviny a močák, ledviny jsou zvětšený a vytažený až do hrudního koše..takže klid na lůžku :?

Myslím na vás na všechny, držte se :hug: @martina.se, myslíme na tebe všechny, ať už to máš brzo za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.14 14:19
@Petka.84 píše:
@enny3 jj, co bychom pro ty prcky nevydrzeli :-) Ja rikam cokoli, jen at jsou v poradku. No, ale stejne, maji to ti nasi chlapi vkus, coz? :-D

Koči, díky, taky na tebe myslím, určitě to bude lepší :hug:

Jj já jsem modelka :mrgreen:, můj muž nevěděl ani kde jsou doma ručníky.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
25.8.14 14:31

@Petka.84 Placentu mám na přední straně. Tím, že jsem si domluvila tu práci z domu, tak doktor říkal, že v pohodě, můj doktor je celkově proti bezdůvodné nemocenské při těhotenství. Vlastně jsem vůbec neměla nemocenskou, pořešila jsem to dovolenou a na mateřskou nastupuju tento týden.
Od toho 27týdne to na psychiku nebylo zrovna nejlepší, to vždycky bylo pár dni super a pak týden špinění a zase. A jak píšeš občas ze mě šly takové krvavé sraženiny. Teď už řešíme porod, v nemocnici vedoucí porodnice říkal, že by šlo i rodit přirozeně, ale pod dohledem od začátku, tak nevím. Stále doufám, že se potvora ještě povytáhne, přeci jen 2 cm je nic moc, říkal, že bezpečná vzdálenost je 5cm. Jinak asi, pokud jsem to dobře pochopila, mě naženou od 37 týdne do nemocnice, kdyby se rozjížděl porod ať jsem pod dohledem, protože do nejbližší porodnice to mám přes 20 kilometrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
25.8.14 14:34

@Petka.84 23tt to máš ještě velkou šanci že se vytáhne, doktora chápu, přeci jen čekáš dvojky a to už je samo o sobě rizikovější. Ale neboj, všechno to dobře dopadne, musíme myslet pozitivně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.8.14 16:14

@letenia Tak to máme stejný, já ji mám taky na přední straně. Snažím se myslet pozitivně, ale víš jak to je, člověk začne špinit a pozitivita je v háji :-( Jak už jsem psala, kdyby byl člověk tak alespoň kolem toho 30tt, byl by o něco klidnější. Je to děs, ale musíme věřit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
25.8.14 17:37

@Petka.84 jo, to znám, ale neboj, ten čas fakt letí, ani se nenadáš a jsi 30tt taky. Hlavně že miminko, v tvém případě miminka rostou jak mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
25.8.14 18:11

@Petka.84 na přední straně je lepší varianta :hug: Mně aspoň doktorka říkala, že tam se vytáhne dříve. Abych o něco nepřišla, vyzkouším si obě :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
25.8.14 18:41

@letenia Jj, s růstem byli v pohodě, vlastně o týden napřed, takže v tomhle směru jsem měla radost :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí