Placenta praevia 2014

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
24.8.14 17:55
@Petka.84 píše:
@martina.se Právě mě přijde, že mě spíš připravuje na ty nejhorší varianty a já ironicky ty lepší varianty najdu na netu :-D Z toho šití jsem taková rozpačitá :think:

můj tvrdil, že do čípku zasahovat nebude, že by to bylo o to horší.. no nevím, no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 17:57

@martina.se Mám černý krosky a teď když se ochladilo jsem do nich pořídila černý fusekle. Netříská to tak strašně do očí a netáhne mi až za krk, ale jsem zvyklá chodit celkem společensky oblečená a ty boty, to je prostě otřesný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
24.8.14 17:57

@Petka.84 v autě vadí spíš ty otřesy než vzdálenost. S dvojkama je to taky trochu jiný než když čekáš jedno. A úplně jiné to je třeba pro mě, bo mám doma už jedno, takže jsem „větší střelec“. Tj. třeba jsem se nenechala hospitalizovat při tom krvácení (pro mě by byl větší stres být bez dítěte v nemocnici a když na mě doktoři netlačili, prostě jsem to odmítla), být sama, tak se i mnohem víc šetřím :oops: Jinak normálně řídím a jezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.8.14 18:00
@Petka.84 píše:
@martina.se Mám černý krosky a teď když se ochladilo jsem do nich pořídila černý fusekle. Netříská to tak strašně do očí a netáhne mi až za krk, ale jsem zvyklá chodit celkem společensky oblečená a ty boty, to je prostě otřesný :D
:mrgreen: :lol: neřeš :mrgreen: jako jasný, chápu.. ale ono si obout něco jiného, je prostě úkol pro vraha, fakt..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 18:03

@Fikta Jasný, u každýho je to jiný. U nás je to první a ještě k tomu vymodlený těhotenství, tak fakt poslouchám doktory na slovo, teda hlavně toho svýho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 18:04

@martina.se Lidi mi můžou… Jako mě by obul můj chlap, ale chci si ho šetřit, aby mi dlouho vydržel, on je tak trošku chráněnej druh, další takový není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.8.14 18:09
@Petka.84 píše:
@martina.se Lidi mi můžou… Jako mě by obul můj chlap, ale chci si ho šetřit, aby mi dlouho vydržel, on je tak trošku chráněnej druh, další takový není :D
:mrgreen: mi taky obouval.. smáli jsme se všichni, protože to byla fakt komedie :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 18:11

@martina.se Asi si to umím i živě představit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
24.8.14 18:13
@martina.se píše: :mrgreen: :lol: neřeš :mrgreen: jako jasný, chápu.. ale ono si obout něco jiného, je prostě úkol pro vraha, fakt..

Holky klid kdybyste videli, co mi manza prinesl do nemocnice i synv brise se mi musi smat jaky jsem hastros :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 18:14

@enny3 Povídej, přeháněj, jsme jedno velký ucho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
24.8.14 18:18
@Petka.84 píše:
@Fikta Jasný, u každýho je to jiný. U nás je to první a ještě k tomu vymodlený těhotenství, tak fakt poslouchám doktory na slovo, teda hlavně toho svýho ;-)

To je jasný. Jen mám zkušenost, že doktoři až přiliš rádi straší, mnohdy zbytečně. Ale taky bych si nedovolila riskovat, kdyby mi doktorka něco striktně zakázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 18:24

@Fikta Asi tak nějak. Jako můj dojem po pročtení na netu je ten, že kromě císaře nic nehrozí, ale zase na druhou stranu z toho, co mi říká dr. mám obrovský respekt a poslouchám ho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.8.14 18:25
@enny3 píše:
Holky klid kdybyste videli, co mi manza prinesl do nemocnice i synv brise se mi musi smat jaky jsem hastros :mrgreen:
:mrgreen: povídej, vyprávěj, přeháněj :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
25.8.14 06:20
@martina.se píše: :mrgreen: povídej, vyprávěj, přeháněj :lol:

Kocky prominte jsem v nemocnici a mam kapacku v levacce..a jsem levak a mam jen smartphone, takze mi psat nejde moc…no momentalne mam kytkovany kalhotky, jeste mi privezl silene teplaky, co jsou mi velky a detinsky kratasy..:-D:-D:-D :mrgreen: No co bysme pro ty deti nevtrpely :mrgreen:, tak hlavne at mame vsechny brzy po starostech s vcestnou placentou…me to pekne tlaci na cipek a na mocak a na ledvinu..Mam vycviceny svaly na brise, az moc asi a brisko se mi jeste ani trosku nezvetsilo a pry se tam mimi a placenta atd. mackaj a proto ona je vcestna..no des, tak at je vsem lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.14 06:41

@enny3 tak snad bude brzy líp :kytka: držim pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie