Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
26.8.14 22:30

@Fikta Tak to je komedie, pro jednoho je to nezbytný a pro druhýho doktora zbytečný :-D Nn, není bezbarvý, je hnědý :-( Tak nevím, co to zase je :-( Ale asi to bude od tý placenty :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
26.8.14 22:31

@Malvajs Vydrž, to už zmákneš levou zadní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.8.14 23:36

@Malvajs prestala jsem spinit tak me pustili, ale ja nemam vcestnou, „jen“ nizko 2cm od vnitrni branky, dokonce snad pujde i prirozeny porod, v coz uz jsem ani nedoufala. V 37tt me ale zase asi preventivne hospitalizuji az do porodu.
@Petka.84 taky mivam vytok dohnede, asi se starsi krvi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
27.8.14 08:00

@Petka.84 to jsi Teda měla velkou sraženinu! Pravděpodobně to asi bylo z toho UTZ.
Holky, máte některá tu placentu centralis jak Já? Já jen, Jaké šance jsou, že se vytáhnou a od kdy jste byli hospitalizované?
@letenia tak snad to vyjde a budeš moci rodit přirozeně? Kolikátý Jsi týden?
@Malvajs a jak dlouho ještě budeš v nemocnici? Ať ti to rychle utíká.
Já hořčík zatím vůbec neberu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
27.8.14 10:17

@Malvajs tak ty to máš úplně komplikované! Já naštěstí Mám už jeden porod za sebou, rodila jsem normálně, jen byl syn koncem pánevním. No mně asi za placenta zasahuje 1cm do porodních cest, nebo tam jsem to pochopila. Na kontrolu jdu až za 3 týdny. Jsem teď 21.tt, ale co jsem tak četla, tak prý za centralis se moc nevytahne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
27.8.14 19:31

@Malvajs Teda, tak to si uzivas :-( Ja vim, ze hospitalizace je na palici, ale maji te pod dohledem a pripadna pomoc je okamzita, nez kdybys byla doma. V 37tt to nebude az tak malinke miminko ;-) A i kdyby to byl prcek, hlavne at jste oba v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
27.8.14 20:27

@Malvajs Neni zac, musime se podporit ;-) A hlavne, vse preju dobry konec, kdyz uz si to tehotenstvi moc neuzivame ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
28.8.14 13:59

@Malvajs Ahoj, ty jo, fakt čím dál lepší :-( Vážně buď ráda, že jsi v nemocnici a jsi pořád pod kontrolou. I když ti dávají injekce na posílení plic miminka, nemusí to nic znamenat, je to jen pro sichr, třeba se u tebe ohřeje mnohem déle ;-)¨
Tfuj, tfuj, tfuj a hodně štěstí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
28.8.14 15:56

@Malvajs :hug: :hug: :hug: Je to otrava, ale je dobře, že ležíš v nemocnici. Doktoři dávají kortikoidy na dozrání plic miminka radši preventivně. Kamarádka je dostala už před třemi týdny a pořád se drží 2 v 1 (jí se hodně zkracuje čípek). Držím palce, ať to spolu zvládnete co nejdéle. Kolik už malé má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.8.14 00:48

Tak se pripojim.Taky mam vcestnou. Zatim bez potizi bez krvaceni..zitra na kontrolu primo do porodnice(jsem 33+2).Doufzm, ze mne tam nenechaji:(jinak vsem preju zdrave miminka a hodne sil pro maminky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.8.14 08:43

@Malvajs radsi si tu tasku balit zatim nebudu… 8o nebo si tam necham s sebou i to sve starsi dite :nevim:..kontrola je na na Podoli…ale fakt rikam, pokud by to nezjistili pred 2 tydny, ani bych o tom nevedela..takze aspon tak…hned jsem vsechno vynechala..ted spis klidek, sex zadny… :roll: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.8.14 09:10

@Malvajs uvidim:/a prosim te, jak dlouho jsi uz tam? a z jakeho duvodu jsi hospitalizovana? krvacela jsi nebo…?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
29.8.14 10:24

@elena8880 a na utz ve 20tt jsi jí vcestnou neměla? Mně se v tom 34tt vytáhla, ale Ty jsi psala něco i o tom, že je srostlá s jizvou po CS, že? No uvidíš. Při nejhorším budeš muset vzít dítě s sebou. Kolik mu je?

@Malvajs no oproti tomu Tvému 4kg je maličké, ale oba moji synovci neměli ani 2,30 a fakt bys to nepoznala :) Se nedivím, že se teď bojíš každého píchnutí, ale máš další noc za s sebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.8.14 10:29

@Fikta neeee,tu zjistily az pri posl screenengu, ve 31+1://

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.8.14 10:46

@Malvajs to ja bych v tom pripade rada, ale vidis u tebe radi doma tchyne, mama…ja nemam ani jedno pobliz..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí