Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak na predni strane se pry vytahuje lepe nez na zadni(ja mam na vzadu)…steh? To myslis cerklaz?
@Petka.84 píše:
@martina.se Věřím, snažím se… I proto jsem založila tuhle diskusi, abychom se mohly vzájemně podpořit. No a ty jsi zářnej příklad dobrýho konce
ještě to není za mnou, ještě třeba i porodit
Jinak plně chápu, já se nervovala hrozným způsobem, obzvlášť, jak se rozbíhal porod - čípek povoloval zevnitř a odtama to krvácelo.. prostě děsný
ale všechno se povedlo.. určitě to bude v pohodě i u Tebe ![]()
Mne ji dnes diagnostikovalia jsem v 15 tt, zatim lezim v nemocnici, ale snad me pusti domu v ut, ale lezet budu muset porad ![]()
Měla jsem a mám znovu. V prvním těhotenství jsem neměla žádné komplikace. Vytáhla se někdy ve 34tt a rodila jsem normálně. Tentokrát jsem už v 16tt lehce krvácela. Brala jsem utrogestan a magnezium. Mám se šetřit, ale mám malé dítě, takže to úplně nejde, kromě toho, že se ho snažím nenosit, funguju normálně. Věřím, že se vytáhne. Strach mám jen občas, když na to zapomenu a táhnu nákup nebo to přeženu s úklidem
, ale tak jak to má být, tak to bude.
@Klarča.K píše:
@martina.se a mas klidovy rezim az do konce?
néé, od 36 tt bez omezení, 37 tt povolen i ten sex.. je fakt, že od cca 34 tt jsem klidový režim fakt nedodržovala - stěhovali jsme se, pak dovolená atd.. ![]()
@Fikta tak to ti zavidim ze muzes fungovat normalne, hlavne s malym ditetem
nas maly je strasny dablik, hlavne venku moc neposloucha a musela jsem za nim litat, doma chce casto pochovat a vecer kdyz jde brzy spat ma zachvaty place a musi se chovat aby se uklidnil(dela to ve spanku):roll: Takze se o malyho stara manzel a kdyz je v praci tak tu je tchyne
ale nadobi a nejakou rychlovku k obedu vzdycku delam ![]()
@Malvajs ono je právě prý lepší vědět, protože kdyby se něco podělalo, tak než na to přijdou, je pozdě.. těžko říct.. kdybych nezačala krvácet, tak se to asi taky nevědělo. Mi dr říkal, že před 20 tt se to nezjišťuje ![]()
@Malvajs tu hospitalizaci ti vubec nezavidim, byla jsem 5 dni v nemocnici a strasne moooc se mi styskalo po malym od ktereho jsem tak dlouho nikdy nebyla
a prvni tehotenstvi jsem lezela skoro 9tydnu v nemocnici, tak vim jake to je
ale to jsem doma nemela deti tak se to dalo zvladnout
@Klarča.K Ted nevím, jestli jsem tě správně pochopila s tím výrazem, ale pokud přestanu do kontroly krvácet, dr.by mě chtěl zašít…
@Malvajs asi bych o tom taky uvažovala, protože je fakt zarážející, že po cs toto nezkontroluje.. Jinak jo, zítra nástup.. díky, já jsem nervní, jak sáňky v létě.. pohlaví tušíme, ovšem na 100% to rozhodně není, tak uvidíme ![]()
@martina.se Kočko, porod bude už jen sladká tečka za odměnu za to trápení
![]()
@martina.se jj mě to zjistili až na utz na pohotovosti. S prvním jsem to věděla od toho utz ve 20tt a nešetřila jsem se vǔbec. Chodila jsem do práce, stěhovali jsme se… Asi jsem měla velké štěstí, protože to bylo bez komplikací (teda s placentou) ![]()
@Klarča.K no můžu
Já musím a zatím to funguje.
@Petka.84 píše:
@martina.se Kočko, porod bude už jen sladká tečka za odměnu za to trápení![]()
![]()
![]()
kéž by.. je fakt, že se těším, až se „normálně“ vyspím, budu si moct zavázat tkaničky na botách a jiné drobnosti ![]()
@Fikta mi dr též říkal, že jsem měla kliku.. protože ještě týden předtim, než to zjistili, tak jsem měla 2 koncerty.. a prý fakt štěstí, že nebyl průšvih, protože ty vibrace jsou jedna z nejhorších věcí ![]()