Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@enny3 Neboj, většinou pokud budeš čistá tři dny, pustí tě domů
Buď ráda, že si tě tam nechali, vědí, co dělají. Já byla z hospitalizace taky nešťastná, ale ještě nešťastnější jsem byla, když mě z pohotovosti poslali domů. To byla hrozná nejistota, hrozně jsem se o prcky bála…
@martina.se Tak to ti zítřkem nekončí ty tkaničky a to ostatní, to si ještě počkáš, ale odměna je sladká ![]()
Holky a co cestování s placentrou praevia? Mám úžasnou tchýni, ale 110km daleko, hrozně ráda bych jí viděla, ale dr. o tom nechce ani slyšet, což chápu
Cestujete autem?
A ještě poslední věc - hrozil dr. některé z Vás zašitím, nebo třeba potratem? Co Vám k tomu Vaši doktoři řekli?
@Petka.84 píše:
Holky a co cestování s placentrou praevia? Mám úžasnou tchýni, ale 110km daleko, hrozně ráda bych jí viděla, ale dr. o tom nechce ani slyšet, což chápuCestujete autem?
Hele, to má každý jinak, já nekrvácela, ale sledovalo se to. Ty máš klidový i kvůli dvojkám atd., když by doktor řekl necestovat, tak bych nejela ![]()
@Petka.84 píše:
@martina.se Tak to ti zítřkem nekončí ty tkaničky a to ostatní, to si ještě počkáš, ale odměna je sladká
no já doufám, že se fakt normálně obuju
ten tělocvik, co teď předvádím, už mi nebaví ![]()
@Petka.84 píše:
Holky a co cestování s placentrou praevia? Mám úžasnou tchýni, ale 110km daleko, hrozně ráda bych jí viděla, ale dr. o tom nechce ani slyšet, což chápuCestujete autem?
jezdila jsem celé těhotenství, k našim to mám 450 km. Ano, jezdila jsem autem, sama aktivně řídila do 38 tt - od té doby netřeba auto - dítě je pryč, nákupy vozí chlap
v tom autě to bylo v pohodě, ale třeba vlak nebo mhd, to mi vadilo hrozně - otřesy atd..
@kozisek Jasnačka, to já ho poslouchám, mám o prcky fakt strach ![]()
@Petka.84 píše:
A ještě poslední věc - hrozil dr. některé z Vás zašitím, nebo třeba potratem? Co Vám k tomu Vaši doktoři řekli?
dr mi celou dobu podporoval, že to bude dobré.. zašití ani omylem - prý se to už nedělá, že to ničemu nepomůže a potrat? to jsem se ptala já, dr do mě hustil, že je to dobré, že to zvládneme ![]()
@martina.se Holka, já jsem v 5.měsíci a nosím pořád krosky, jak somračka, protože se nemůžu ohnout už teď. Tchýně si ze mě dělala prču, že mi na zimu pořídí krosky s kožíškem ![]()
@martina.se Já si právě říkám, že v autě nejsem řidič, sklopím si sedačku na ležato a nic se mi neděje. No, uvidím, co mudr. příští úterý ![]()
@martina.se píše:
dr mi celou dobu podporoval, že to bude dobré.. zašití ani omylem - prý se to už nedělá, že to ničemu nepomůže a potrat? to jsem se ptala já, dr do mě hustil, že je to dobré, že to zvládneme
to mi říkal také, tedy ne teď, to jsem zase u prvorozeného měla zkrácený čípek a začala se brzo otvírat
to je pořád něco ![]()
@martina.se Právě mě přijde, že mě spíš připravuje na ty nejhorší varianty a já ironicky ty lepší varianty najdu na netu
Z toho šití jsem taková rozpačitá ![]()
@Petka.84 píše:
@martina.se Holka, já jsem v 5.měsíci a nosím pořád krosky, jak somračka, protože se nemůžu ohnout už teď. Tchýně si ze mě dělala prču, že mi na zimu pořídí krosky s kožíškem
@Petka.84 píše:
@martina.se Já si právě říkám, že v autě nejsem řidič, sklopím si sedačku na ležato a nic se mi neděje. No, uvidím, co mudr. příští úterý
vždycky můžeš řidiči říct, ať třeba zpomalí atd.. ať ty otřesy nejsou tak hrozné.. ale já v autě bez problémů ![]()