Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
24.8.14 17:42

@enny3 Neboj, většinou pokud budeš čistá tři dny, pustí tě domů ;-) Buď ráda, že si tě tam nechali, vědí, co dělají. Já byla z hospitalizace taky nešťastná, ale ještě nešťastnější jsem byla, když mě z pohotovosti poslali domů. To byla hrozná nejistota, hrozně jsem se o prcky bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 17:43

@martina.se Tak to ti zítřkem nekončí ty tkaničky a to ostatní, to si ještě počkáš, ale odměna je sladká ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 17:46

Holky a co cestování s placentrou praevia? Mám úžasnou tchýni, ale 110km daleko, hrozně ráda bych jí viděla, ale dr. o tom nechce ani slyšet, což chápu :-( Cestujete autem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 17:47

A ještě poslední věc - hrozil dr. některé z Vás zašitím, nebo třeba potratem? Co Vám k tomu Vaši doktoři řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.8.14 17:48
@Petka.84 píše:
Holky a co cestování s placentrou praevia? Mám úžasnou tchýni, ale 110km daleko, hrozně ráda bych jí viděla, ale dr. o tom nechce ani slyšet, což chápu :-( Cestujete autem?

Hele, to má každý jinak, já nekrvácela, ale sledovalo se to. Ty máš klidový i kvůli dvojkám atd., když by doktor řekl necestovat, tak bych nejela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.8.14 17:48
@Petka.84 píše:
@martina.se Tak to ti zítřkem nekončí ty tkaničky a to ostatní, to si ještě počkáš, ale odměna je sladká ;-)

no já doufám, že se fakt normálně obuju :mrgreen: ten tělocvik, co teď předvádím, už mi nebaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.8.14 17:49
@Petka.84 píše:
Holky a co cestování s placentrou praevia? Mám úžasnou tchýni, ale 110km daleko, hrozně ráda bych jí viděla, ale dr. o tom nechce ani slyšet, což chápu :-( Cestujete autem?

jezdila jsem celé těhotenství, k našim to mám 450 km. Ano, jezdila jsem autem, sama aktivně řídila do 38 tt - od té doby netřeba auto - dítě je pryč, nákupy vozí chlap :think: v tom autě to bylo v pohodě, ale třeba vlak nebo mhd, to mi vadilo hrozně - otřesy atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 17:49

@kozisek Jasnačka, to já ho poslouchám, mám o prcky fakt strach ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.8.14 17:50
@Petka.84 píše:
A ještě poslední věc - hrozil dr. některé z Vás zašitím, nebo třeba potratem? Co Vám k tomu Vaši doktoři řekli?

dr mi celou dobu podporoval, že to bude dobré.. zašití ani omylem - prý se to už nedělá, že to ničemu nepomůže a potrat? to jsem se ptala já, dr do mě hustil, že je to dobré, že to zvládneme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 17:50

@martina.se Holka, já jsem v 5.měsíci a nosím pořád krosky, jak somračka, protože se nemůžu ohnout už teď. Tchýně si ze mě dělala prču, že mi na zimu pořídí krosky s kožíškem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 17:52

@martina.se Já si právě říkám, že v autě nejsem řidič, sklopím si sedačku na ležato a nic se mi neděje. No, uvidím, co mudr. příští úterý ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.8.14 17:52
@martina.se píše:
dr mi celou dobu podporoval, že to bude dobré.. zašití ani omylem - prý se to už nedělá, že to ničemu nepomůže a potrat? to jsem se ptala já, dr do mě hustil, že je to dobré, že to zvládneme :think:

to mi říkal také, tedy ne teď, to jsem zase u prvorozeného měla zkrácený čípek a začala se brzo otvírat :roll: to je pořád něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.8.14 17:54

@martina.se Právě mě přijde, že mě spíš připravuje na ty nejhorší varianty a já ironicky ty lepší varianty najdu na netu :-D Z toho šití jsem taková rozpačitá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Petka.84 píše:
@martina.se Holka, já jsem v 5.měsíci a nosím pořád krosky, jak somračka, protože se nemůžu ohnout už teď. Tchýně si ze mě dělala prču, že mi na zimu pořídí krosky s kožíškem :-D
:mrgreen: já tedy už od toho cca 5. měsíce nosím sandály.. teď ale pár dní fakt zima a obouvám se snad půl hodiny, děs.. a na dovolené komedie, kdy jsem nedokázala nazout na zámku jednu papuči.. lidi se fakt nasmáli :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Petka.84 píše:
@martina.se Já si právě říkám, že v autě nejsem řidič, sklopím si sedačku na ležato a nic se mi neděje. No, uvidím, co mudr. příští úterý ;-)

vždycky můžeš řidiči říct, ať třeba zpomalí atd.. ať ty otřesy nejsou tak hrozné.. ale já v autě bez problémů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí