Plačtivé měsíční mimčo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1362
11.5.19 22:20

U nás to byla alergie na mléko, byl pořád nespokojený, spal v kočáru ale jinak jen řval a byl nevrlý. Přešlo to rychle, co jsem vysadila mléko. Přidat probiotika, aby se střeva dovyvinula, bude líp. Alergie ci nesnášenlivost není, nebo nemusí byt napořád, a není to žádná hrůza ani selhání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
11.5.19 23:52

@Michaela2206 jo to je ten Kiss sindrom.. může to být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
12.5.19 11:28

Podle me jsou to prdiky. Doporucuju probiotika (my jsme pouzivali od Dr Maxe, po Biogaie nam kluci zvraceli) a davala jsem i klidne 10 az 15 kapek espumisanu. Pozor, trva treba tyden, nez espumisan zabere. Jinak nozicky davat k brisku, davej malyho past i konicky (u toho si taky treba prdne nebo krkne), pak jsem mazala mastickou Pupik a hodne houpali. Je to opravdu narocne obdobi, u nas od 3 tydnu po skoro 3 mesicu, kazdy podvecer rev na cca 3hodiny a jeste k tomu dvojcata. Jestli ti nekrici v kocarku, tak ho nakoj a pokud ti usne, tak ho nech at si cumla a ty vychutnavej chvilku klidu :) A pak vyrazte kocarkovat, utece to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
12.5.19 13:25

Na vigantol to říká hodne lidi, já hned raději dávala decko od Terezie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
12.5.19 17:20

Ahoj. Mám dcerku nyní 6 měsíců. První tři měsíce očistec, stále plakala, trpěla hodně na prdiky, na to nám nepomohlo nic jen čas. Uklidnilo se to kolem 4teho měsíce. Přes den spí minimálně, stále vyžaduje kontakt. Hlavně se mnou. Takze jsem nosila, hrála si apod. Nyní je na mě stále fixovana, nedokáže si hrát sama, vyžaduje mě u všeho a jak nepřijdu je řev, ale ne klasik, ale hysterak totální až se zalyka. Nemá ráda ostatní lidi i když je třeba už xkrat viděla. Takže hlídání babičky apod nepřipadá v úvahu. Vydrží u nich max 5 minut a pak zase spustí, už jsme si myslela, že jsme to překonali, protože asi 14 dní byla v pohodě, ale už jsme zase tam kde jsme byli. Je to vyčerpávající. Nicméně jde vidět, že se to časem zlepšuje. Myslím, že až začne lézt tak už nebude tak usurpatorska a bude objevovat více sama. Takže radim poradit se s lékařem a pokud prospívá tak prostě vydržet, věčně takhle malí nebudou, tak je aspoň příležitost je pořádně pomazlit než jim to bude „trapný“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
15.5.19 13:17

@Michaela2206 v první řadě se uklidni, on to z tebe vycítí :hug: kojíš? zavolej si laktační poradkyni :palec: z tvého okolí. (Dokonce některé pojisš´tovny na to přispívají v rámci balíčku pro maminky).
Dále bych ti z osobní zkušenosti doporučila koupit šátek na nošení, pokud ještě nemáš - věc k nezaplacení. pomůžu ti s výběrem, není problém, na bazárku jich je spousta. napiš mi.
Pak použij také bílý šum - aplikace na telefonu třeba Baby sleep. a bezvadná věc je k nezaplacení - péřová zavinovačka . (ideálně 90×90 nebo 100×100cm a vydrží ti dlouho)

výhody péřové zavinovačky :

Může se využít u hodně uplakaných dětí?
Ano, s velkým úspěchem. Péřová peřinka a schoulená pozice dítěte v ní je pro neklidné, plačtivé a zvýšeně dráždivé děti, pro kojence se zvýšeným svalovým napětím, pro děti trpící nadýmáním a bolestmi bříška i pro novorozence, kteří prošli těžkým porodem, ideálním relaxačním a rehabilitačním prostředím.
:hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
15.5.19 13:20

Další věc - prdíky a bolest bříška - pokud dáváš vigantol - okamžitě vysadit!
koupit probiotika a olejíčkem masírovat bříško, jsou i přímo oleje se silicemi na bolest
Větříček Eoné
Nobilis Tilia Amálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.19 17:52

Ano kojim a šátek nemám a vigantol už jsme vysadily dáváme Déčko od Terezie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
19.5.19 17:46

Dudlik, zavinovacka a bily sum :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie