Plánovaný císař mezi Vánocemi a Silvestrem

Anonymní
7.4.16 16:27

Plánovaný císař mezi Vánocemi a Silvestrem

Ahoj, ráda bych se zeptala jak se řeší plánovaný císař v případě, že vychází termín /39+0/ na svátky. Nechají případně až po Novém roce na 40+0 nebo plánují i na 27.12 apd? Děkuji. Šlo by asi o Podolí…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6842
7.4.16 16:39

Ještě nejsi těhotná a už řešíš termín porodu navíc plánovaný císař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31409
7.4.16 16:39
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych se zeptala jak se řeší plánovaný císař v případě, že vychází termín /39+0/ na svátky. Nechají případně až po Novém roce na 40+0 nebo plánují i na 27.12 apd? Děkuji. Šlo by asi o Podolí…

v Podolí nevím. Mě naplánovali císaře na Silvestra, aby bylo veselo :lol: (ČB)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 17:00

@subsomi Jelikož těch dětí mám doma víc, tak plánuji zajistit jim případné normální svátky a schopnost otěhotnět mám velice dobrou :lol: (Jistě, nečekané komplikace mohou přijít, ale na očekávané věci se lze připravit)

• Citovat
  • Upravit
17014
7.4.16 17:34
@Anonymní píše:
@subsomi Jelikož těch dětí mám doma víc, tak plánuji zajistit jim případné normální svátky a schopnost otěhotnět mám velice dobrou :lol: (Jistě, nečekané komplikace mohou přijít, ale na očekávané věci se lze připravit)

Tak si naplánuj těhotenství tak, abys rodila až v lednu, když to bereš takhle ujetě, logické ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
7.4.16 18:08
@Anonymní píše:

Jestli chces detem zajistit normalni svatky a s jistotou vis, ze otehotnis na prvni pokus ( 8o ), tak proste mesic pockej…

• Citovat
  • Upravit
1671
7.4.16 18:53
@Anonymní píše:

Naplanujte to na leden a svatky budu v pohode a cisar co nejdriv po tom co zistite ze dite je na ceste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
8.4.16 10:25

Člověk plánuje, Bůh se směje :lol:

A co kdyz to odlozis na ten leden a zacnes mezi svatkama rodit, proste driv jak planovanych 39+0?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí