Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ještě nejsi těhotná a už řešíš termín porodu navíc plánovaný císař?
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych se zeptala jak se řeší plánovaný císař v případě, že vychází termín /39+0/ na svátky. Nechají případně až po Novém roce na 40+0 nebo plánují i na 27.12 apd? Děkuji. Šlo by asi o Podolí…
v Podolí nevím. Mě naplánovali císaře na Silvestra, aby bylo veselo
(ČB)
@subsomi Jelikož těch dětí mám doma víc, tak plánuji zajistit jim případné normální svátky a schopnost otěhotnět mám velice dobrou
(Jistě, nečekané komplikace mohou přijít, ale na očekávané věci se lze připravit)
@Anonymní píše:
@subsomi Jelikož těch dětí mám doma víc, tak plánuji zajistit jim případné normální svátky a schopnost otěhotnět mám velice dobrou(Jistě, nečekané komplikace mohou přijít, ale na očekávané věci se lze připravit)
Tak si naplánuj těhotenství tak, abys rodila až v lednu, když to bereš takhle ujetě, logické ne
![]()
@Anonymní píše:
@subsomi Jelikož těch dětí mám doma víc, tak plánuji zajistit jim případné normální svátky a schopnost otěhotnět mám velice dobrou(Jistě, nečekané komplikace mohou přijít, ale na očekávané věci se lze připravit)
Jestli chces detem zajistit normalni svatky a s jistotou vis, ze otehotnis na prvni pokus (
), tak proste mesic pockej…
@Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych se zeptala jak se řeší plánovaný císař v případě, že vychází termín /39+0/ na svátky. Nechají případně až po Novém roce na 40+0 nebo plánují i na 27.12 apd? Děkuji. Šlo by asi o Podolí…
Naplanujte to na leden a svatky budu v pohode a cisar co nejdriv po tom co zistite ze dite je na ceste.
Člověk plánuje, Bůh se směje ![]()
A co kdyz to odlozis na ten leden a zacnes mezi svatkama rodit, proste driv jak planovanych 39+0?