Plánujeme druhé děťátko

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
537
12.4.12 21:16

Plánujeme druhé děťátko

Ahojda holčiny, plánujeme druhé miminko, doma už mám skoro dvouletého raráška, první pokusy už proběhli, ale stále čekám, jak to dopadne :) jak jste na tom vy? přidá se nějaká mamina? ráda bych občas s někým popovídala

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Mája1234
12.4.12 21:32

Ahoj, tak jsem na tom stejně, jako ty. Máme doma skoro 2 letou dcerku :srdce: a snažíme se od ledna. Píšeme si v uzavřené skupině Snažíme se od druhé mimčo. Takže když by jsi se chtěla přidat, tak zkus napsat o pozvánku.

• Upravit
537
12.4.12 21:46

Ahojda jee tak to jsem ráda že je tu zpřízněná duše :) a kdy budou holčičce dva? našemu v červnu :) no my začali teď ale já nebrala prášky nic tak uvidíme, ale bojím se, že to nebude tak rychlí jako s prvním. Já jsem na těchto stránkách poprvé, tak já se tu rozkoukám a časem k vám do diskuze skusím juknout děkuju za typ

• načítám...
344
12.4.12 22:25

Ahoj, my se také začali snažit. Malému je teprve rok. Ale mě bude za měsíc 39, tak není na co čekat. Doufám, že se zadaří. První se povedl na 7. pokus :) Vzhedem k věku dobrý ne? Já vím jsou tu holky, co se ve tři rozhodnou a ve čtyři jsou těhotné :mrgreen: Ale to asi nebude můj případ…Tak držím všem palce :)

• načítám...
Mája1234
12.4.12 22:30

Naší Adélce budou 2 na čarodějnice. A povedla se nám cca po pěti měsících. Mě bude letos 29. Když jsem chodila do práce, tak jsem na snažení vůbec nemyslela, ale teď se tomu neubráním :oops: a tak chodím aspoň sem a pročítám různé zajímavosti…

• Upravit
2616
12.4.12 23:32

Ahojky, my se s mužem snažíme teprve tento měsíc, zatím byly tři pokusy a čekám, zda jsem v tom nebo ne :-) Tak uvidíme.. Jinak první mimčo se podařilo hned v prvních snaženích v ovulaci :-) jo a malé je ted rok a půl. :lol:

• načítám...
537
13.4.12 13:49

No my jsme to měli s malým tak, že vůbec v plánu nebyl, byl to omyl, který hned po jedné akci vyšel :) ale sem za ten omyl neskutečně ráda, mělo to tak být, tak to tak je :) No Miri abys nekoukala - třeba budou tento měsíc // :dance: a kdy holky budete testovat? u nás proběhli 2 pokusy během ovu tak uvidíme. No právě, s prvním se to neplánovalo tak tohle vůbec neznám a jak jsem s malým doma tak se pořád pozoruju jak prdloušek :roll: a pořád pozruju jak mě tlačí podbřišek tak jsem ráda, že nejsem sama :)

• načítám...
Mája1234
13.4.12 17:33
@CarrieB píše:
No my jsme to měli s malým tak, že vůbec v plánu nebyl, byl to omyl, který hned po jedné akci vyšel :) ale sem za ten omyl neskutečně ráda, mělo to tak být, tak to tak je :) No Miri abys nekoukala - třeba budou tento měsíc // :dance: a kdy holky budete testovat? u nás proběhli 2 pokusy během ovu tak uvidíme. No právě, s prvním se to neplánovalo tak tohle vůbec neznám a jak jsem s malým doma tak se pořád pozoruju jak prdloušek :roll: a pořád pozruju jak mě tlačí podbřišek tak jsem ráda, že nejsem sama :)

To je přesně můj případ :lol: . Já jsme asi 5DPO, tedy podle vou testu. Ale zkoušela jsem je první měsíc a od 21DC mi vyšel 3 dny pozitivní, tak nevím, jestli jsem testila správně. Ale ovu snad byla. Mám dlouhé cykly cca 34-38dní :roll: , takže by MS měla být příští neděli. Tak uvidíme. Testovat budu asi ve středu…jestli vydržím :oops: .

• Upravit
Mája1234
13.4.12 17:34

A kdy budete testovat vy?

• Upravit
1074
13.4.12 17:44

ahojky…tak my máme od minulé soboty už dvouletou holčičku a od 3.4. se snažíme u druhé…tak uvidíme, kdy se zadaří:-)))

• načítám...
537
13.4.12 19:25

No já jsem si ovu testy nedělala, já jsem snad ten případ podle netu - u kterého se to dá vypozorovat - tak jeden příznak o tom vím vždy že mám ovu a bylo tomu tak i u kluka to jsem nebrala antikoncepci a jeli jsme na plodné a nepodné dny. No já jsem měla ovu od soboty MS mám dostat cca okolo 30.4. tak nevím kdy si můžu udělat první test, asi až se opozdí MS nebo budete dělat dřív holky? Ty asi Candi jo viď jak jsem to tak pochopila, tak to na tebe budu myslet a budu ráda když si to tu ještě napíšeme jak jsem dopadli :)

• načítám...
Mája1234
14.4.12 08:35
@CarrieB píše:
No já jsem si ovu testy nedělala, já jsem snad ten případ podle netu - u kterého se to dá vypozorovat - tak jeden příznak o tom vím vždy že mám ovu a bylo tomu tak i u kluka to jsem nebrala antikoncepci a jeli jsme na plodné a nepodné dny. No já jsem měla ovu od soboty MS mám dostat cca okolo 30.4. tak nevím kdy si můžu udělat první test, asi až se opozdí MS nebo budete dělat dřív holky? Ty asi Candi jo viď jak jsem to tak pochopila, tak to na tebe budu myslet a budu ráda když si to tu ještě napíšeme jak jsem dopadli :)

Tak to máš dobré, já nikdy necítím nic, takže není čeho se chytit :? . Myslím, že je nejlepší testovat první den očekávané MS. Záleží na tom, jak člověk vydrží čekat. Jinak, když se testuje dřív, tak se většinou ukáže na testu jen duch a pak se študuje, jestli je test pozitivní. Já osobně mám v plánu testnout o pár dnů dřív a pokud se něco objeví, tak to potvrdím digitálním Clearblue. Sice je dražší, ale aspoň si udělám jasno…

• Upravit
Mája1234
14.4.12 08:37
@baculkaji píše:
ahojky…tak my máme od minulé soboty už dvouletou holčičku a od 3.4. se snažíme u druhé…tak uvidíme, kdy se zadaří:-)))

Ahoj, za chvíli začne být pěkně, to se budou miminka dělat sama :pankac:

• Upravit
javelinka
14.4.12 08:43

Ahoj holky, v prvé řadě děkuji za přijetí do skupiny. Ještě jsem nestihla přečíst všechny vaše příspěvky,každopádně se na to moc těším, až budu mít trochu klidu. Jen se ve zkratce představím, je mi 27 let, máme s manželem téměř 13ti měsíčního chlapečka a chtěli bychom se po květnové menstruaci (asi počátkem června) začít snažit o druhé miminko. První se nám zadařilo napoprvé, tak doufám, že i na druhé nebudeme dlouho čekat.

• Upravit
javelinka
14.4.12 08:44

Ještě otázka mimo mísu, nevíte, proč se mi nezobrazuje metřík, ale pouze odkaz na něj?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100