Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@javelinka píše:
Ahoj holky, v prvé řadě děkuji za přijetí do skupiny. Ještě jsem nestihla přečíst všechny vaše příspěvky,každopádně se na to moc těším, až budu mít trochu klidu. Jen se ve zkratce představím, je mi 27 let, máme s manželem téměř 13ti měsíčního chlapečka a chtěli bychom se po květnové menstruaci (asi počátkem června) začít snažit o druhé miminko. První se nám zadařilo napoprvé, tak doufám, že i na druhé nebudeme dlouho čekat.
Ahoj, vítám tě
. Bohužel s metříkem neporadím.
ahoj připojuji se mám doma 16m dcerku a o druhé jsme se začali snažit na začátku března a světe div se jsem v tom
zatím teda na UT není nic vidět ale HCG v krvi se zvyšuje..na další utz jdu v úterý tak doufám,že bude vše v pořádku ![]()
@adrianaaa píše:
ahoj připojuji se mám doma 16m dcerku a o druhé jsme se začali snažit na začátku března a světe div se jsem v tomzatím teda na UT není nic vidět ale HCG v krvi se zvyšuje..na další utz jdu v úterý tak doufám,že bude vše v pořádku
Tak to je perfektní práce
. Někdy se krásně zadaří, tak to moooc gratuluji
.
AHOJKY, JÁ BUDU TESTOVAT HNED V PONDĚLÍ, MENZES MI MÁ DOJÍT BĚHEM NEDĚLE ![]()
@Kamka33 píše:
AHOJKY, JÁ BUDU TESTOVAT HNED V PONDĚLÍ, MENZES MI MÁ DOJÍT BĚHEM NEDĚLE
To je super, tak potom dej vědět, jak jsi dopadla…
Ahojda holky, omlouvám se, že sem celý víkend nepsala, byli jsme s manželem v praze v divadle Hybernya na muzikálu Quasimodo, byla jsem z toho naprosto unešená, nic krásnějšího jsem neviděla
Adri tak to ti moc moc gratuluju a těším se na ino z dalšího utz !!! tak byste rádi chlapečka ať máte páreček?
Kamka tak to na tebe budu zítra myslet dej pak vědět!!! no já to holky spočítala tak, že bych to měla dostat 29. a manžel je Oto a má svátek 26. tak jsem říkala že zkusím první test toho 26. kdyby náhodou
tak by dostal dárek k svátku
no víte jak to je, já vím že to stejně do toho 26. nevydržím, je to už za 11 dní to je hrůza jak to letí…
Ahoj Holky, no já nevím, něco mi říká, že budu asi už těhotná, ale bojím se kdyby ne, toho zklamání.. Mám i přesto dotoho jít a ráno se testnou, nebo radši ještě dva dny počkat?
Už jsem dvakrát zažila negativní a jsem pak trochu smutná a bez nálady.. ![]()
@Kamka33 píše:
Ahoj Holky, no já nevím, něco mi říká, že budu asi už těhotná, ale bojím se kdyby ne, toho zklamání.. Mám i přesto dotoho jít a ráno se testnou, nebo radši ještě dva dny počkat?Už jsem dvakrát zažila negativní a jsem pak trochu smutná a bez nálady..
Já bych zkusila. Při 1 denním zpoždění by už mohlo být něco vidět.
Já se sama za sebe taky k testu přikláním protože známe ženské tělo (teda alespoň já to tak vždy mám) když se mi opozdí menses tak si automaticky vsugeruju že jsem těhotná a o to dýl se potom z nervů ms dostaví… takže já bych ho udělala
no dnes jsem to přepočítala a mám to dostat 27 takže skutečně budu testovat 26. taky bych byla ráda těhu a to všechno píchání v podbřišku se snažím neřešit protože vím jak to je, bojím se že to je autosugesce…
tak hodně štěstíčka a dej pak hned vědět!!!! držím palečky
Ahoj holky, jsem celá napjatá kdo ohlásí //
U mě ovulace podle testu proběhla v sobotu, snažili jsme se tak jsem taky zvědavá jestli to vyjde
Také bych to měla dostat 29. V prvním těhu mi test vyšel pozitivně hned první den vynechané menstruace. Dělala jsem si ho docela otráveně, ani se mi nechtělo, byl to sedmý pokus, ale odjížděli jsme ten den na dovču sice jsem čekala, že zase nic, ale pro jistotu…a ejhle byly tam!
Tak držím palce. p.s. je u Vás taky tak hnusně? Ani se mi nechce s malým ven…
Ahoj holky, tak jelikož mě malá dnes budila už v šest ráno a celou noc jsem jaksi cítila pobolívání podbřišku střídavě na obou stranách, tak jsem si ráno udělala nedočkavě ten test, no a má intuace se potvrdila, čekáme dalšího sviště ![]()
@Kamka33 píše:
Ahoj holky, tak jelikož mě malá dnes budila už v šest ráno a celou noc jsem jaksi cítila pobolívání podbřišku střídavě na obou stranách, tak jsem si ráno udělala nedočkavě ten test, no a má intuace se potvrdila, čekáme dalšího sviště
Tak to opravdu moooc gratuluji!!! ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat? mám chlapečka v červenci mu budou dva roky a rádi bysme druhé, tento měsíc jsem dobrala HA.
Kamiiiii tak to gratulace velikaaaaaaaa a pro mě dobrá zpráva!!!! má měla ovu už před týdnem a opravdu mě podbřišek bolí tak snad to u nás bude podobné a koukám, že budu testovat podobně s Marinkou asi nás předběhne Candia že? Ty Candy tedy budeš testovat kdy? Kači vítáme tě
to je jasnačka že se můžeš přidat! jej kéž by nám to vyšlo všem co tu jsme bysme si takhle mohli psát až do porodu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, teď koukám, že píšu do jiné diskuze, chtěla jsem napsat do uzavřené skupiny, planujeme druhé mimčo, tak to neřešte:-)