Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky CarrieB
jj,Laura už je snad v pořádku.Jinak tahle choroba vzniká z blbý chřipy a vleze do kloubů,(ona to měla v kyčlích)takže nám hrozila ortéza na půl roku a ozdravovna,ale na to že jí budou 4 roky byla zlatá a vše co po ní chtěli Dr,plnila , pouze se šoupala po zadečku a dva měsíce na to nestoupala.Léčilo se to kl.režimem a ibalginem 3krát denně.Síla nikomu to nepřeju,aby tohle zažil:-)měla jsem stres,stres a jenom stres a ještě se mi podařilo do toho otěhotnět:-) ![]()
@neonny píše:
Carrie: Moc děkuji, určitě dám vědět..Chlapa mám, ale m celkem drsnou práci. Je v ní 365 dní v roce..
Také moc držím palce, aby to dobře dopadlo.
@pekyda píše:
Ahojky CarrieBjj,Laura už je snad v pořádku.Jinak tahle choroba vzniká z blbý chřipy a vleze do kloubů,(ona to měla v kyčlích)takže nám hrozila ortéza na půl roku a ozdravovna,ale na to že jí budou 4 roky byla zlatá a vše co po ní chtěli Dr,plnila , pouze se šoupala po zadečku a dva měsíce na to nestoupala.Léčilo se to kl.režimem a ibalginem 3krát denně.Síla nikomu to nepřeju,aby tohle zažil:-)měla jsem stres,stres a jenom stres a ještě se mi podařilo do toho otěhotnět:-)
Ahoj, tak to je pěkně ošklivá nemoc, chudinka malá a ty jsi si také určitě pěkně užila
. Tak hlavně, ať už je jen zdravá.
No prosím tě! tak to je teda borec jako v dobrým… a ty jsi taky borec že to dáváš, no musíš viď? to řeknu tomu mýmu kterej příjde v 16h a je hrozně unavenej
ne já si dělám legraci v domácnosti se mi snaží pomáhat i když byli doby kdy mu to šlo líp…
tada tak to klobouk dolů… a odkud jsi?
Ahojky janinka606 .Vítám tě tady,četla jsem tvůj příspěvek o IVF a chci ti říct,že ti budu držet palečky ,aby ti to vyšlo..Já mám také holčičku s IVF,chtěla jsem si také nechat nějaké vajíčka do mrazáčku,ale moje vajíčka nebyly kvalitní.Tak nám nic jiného nezbylo,než se snažit:-)Teď skoro po 4 letech jsem otěhotněla bez jakékoliv pomoci a to mám diagnozu endometriozu.. Přeji ti moc,moc aby ti to vyšlo,protože vím,jaké to je…
Carrie: JJ, přesně tak, nic jiného mi nezbývá..A jemu vlastně také ne, je na to úplně sám, takže nějaké volno nehrozí. Já jsem ze Žabčic, to je Brno venkov směr Břeclav.
Candia: doufám..pořád mám tu svojí naději, ale občas si myslím, že z toho zcvoknu…
Kdybys bydlela blíž HK tak tě někam vytáhnu, kurňa dvě vodnářky a každá má Sebastianka - to by bylo aby jsme si to my dvě i na kávě neužili
ale ty teď už velké juchání nebudeš moct protože budeš mít miminko a budeš! bude to dobrý! Teda holky @pekyda a janinka606 musí to být náročné to IV (neunguje mi to poslední písmenko z toho IV - kluk + jupík + počítač
) musí to být síla psychicky… máte můj velký obdiv… a u tebe pekydo to je jak u té mé kámošky co byla se mnou v porodce taky měla tuhle endometriozu a o druhé holčičce ani nevěděli že ji čekají tak to bylo rychle samo od sebe ![]()
Jj, věčná škoda..Ale časem bych nějaké kafíčko nevylučovala
, protože ségra bydlí v HK.
priroda je nevyspitatelna.Zitra mi to doktor vysvetli a ja pak napisu co je to to biochemicke tehu,ja to doted taky nevedela,jen co sem se dozvedela na netu.Tak zitra pisnu jak to dopadlo.Pisu z mobilu tak se omlouvam ze je to.bez diakritiky.
Jani-tak to ti drzime palce,aby to dneska doktor to biochemicke tehotenstvi nepotvrdil!
Ja dneska vnoci dostala ms,no ald cekala jsem to,protoze mi nevysel test,takze jsem na to byla pripravena..
Ahoj zdravím všechny, to je super jak se to tu pěkně rozrostlo:-) Také bych byla pro uzavřenou diskusi. Příspěvek jsem začala psát už včera večer, ale vzbudil se mi malej, tak jsem mu šla dát prso a zůstala už u něho:-) My jsme se teda tenhle měsíc snažili až 18. den cyklu, to bylo v sobotu a včera jsem měla rozbolavělé celé břicho píchání na pravé straně a taková ta bolest, co jí vadí otřesy a dělá dobře klid a teplíčko, tak nevím, co to bylo
Jinak jsem také přemýšlela, co je to biochemické těhu… A také si myslím, že si každá ženská potřebuje orazit, já jsem toho ještě moc nevyužila, ale po tomhle víkendu, kdy byl chlap na vodě a po návratu se svalil na gauč a usnul se slovy jak je strašně urvanej jsem si říkala : Jen počkej! (zající
) Jo choděj do práce, mají starosti jak uživit rodinu, ale to my máme taky zase trochu jiný starosti a navíc oni mají padla, ale ženská ne. Myslím to tak, že pořád máme zapnutej radar, co kde to naše malý zlatíčko dělá, pořád ve střehu. I když ho musím dnes pochválit vstal s malým v šest a já si dáchla ještě do čtvrt na osm. Potřebovala jsem to, malej mi od 2 do 3 střídavě skákal v posteli po hlavě a cucal mlíčko
Mějte se moc hezky, krásné pondělí pa pa
Ahojda holky tak rozhodnuto,udělám z toho uzavřenou pokud teda příjdu na to jak! jestli to nějaká víte budu ráda když mi to řeknete
a nebo jestli to může udělat ještě někdo jiný tak klíďo do toho
NO Mari však já ti to říkala počkej počkej… plodnej neplodnej den však ono si to tělo spaciikuje… a já mám teda to samé co ty… nevím jestli je to možné po 5 dnech od styku sice jsem říkala že se nebudu hlídat a pozorovat ale ty tlaky v břiše a pachy mi začali hoooodně divně vadit… nevím nevím..... no mari tím my jsme zkončili s kojením, klukovi bylo 11.měsíců a celou noc chtěl být u nás a cucat, nikdo se nevyspal byl to očistec a když to trvalo 3 noc tak už jsme to utnuly… a nelituju
to se pak spalo.. jeee byla teda jedna proplakaná noc nad sunárkem ale tak další už bez slziček v pohodě… tak jakpak ty naše dvě holky @neonny a @janinka606 jakpak dopadli…
Holky tak jsem se tu dočetla že musím asi napsat administrátorům aby nám ji uzamkli… tak já jim teda asi písnu ne?
holky tak mi administrátor napsal že to musím udělat tak že vytvořím skupinu takže naše skupina se jmenuje plánujeme druhé děťátko
a tam je pak i diskuse tak se přihlašte jste všechny zvány! snad nám tam prý i překopíruje stávající zprávy
jinak pokouším se sem dát odkaz snad vám to půjde https://www.emimino.cz/…tko/diskuse/
Diskuze byla na žádost uzamčena a nyní pokračuje v uzavřené skupině Plánujeme druhé děťátko
.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat