Plánujeme druhé děťátko

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10
13.5.12 20:57

Ahojky CarrieB :-)jj,Laura už je snad v pořádku.Jinak tahle choroba vzniká z blbý chřipy a vleze do kloubů,(ona to měla v kyčlích)takže nám hrozila ortéza na půl roku a ozdravovna,ale na to že jí budou 4 roky byla zlatá a vše co po ní chtěli Dr,plnila , pouze se šoupala po zadečku a dva měsíce na to nestoupala.Léčilo se to kl.režimem a ibalginem 3krát denně.Síla nikomu to nepřeju,aby tohle zažil:-)měla jsem stres,stres a jenom stres a ještě se mi podařilo do toho otěhotnět:-) :roll:

• načítám...
Mája1234
13.5.12 20:59
@neonny píše:
Carrie: Moc děkuji, určitě dám vědět..Chlapa mám, ale m celkem drsnou práci. Je v ní 365 dní v roce..

Také moc držím palce, aby to dobře dopadlo.

• Upravit
Mája1234
13.5.12 21:01
@pekyda píše:
Ahojky CarrieB :-)jj,Laura už je snad v pořádku.Jinak tahle choroba vzniká z blbý chřipy a vleze do kloubů,(ona to měla v kyčlích)takže nám hrozila ortéza na půl roku a ozdravovna,ale na to že jí budou 4 roky byla zlatá a vše co po ní chtěli Dr,plnila , pouze se šoupala po zadečku a dva měsíce na to nestoupala.Léčilo se to kl.režimem a ibalginem 3krát denně.Síla nikomu to nepřeju,aby tohle zažil:-)měla jsem stres,stres a jenom stres a ještě se mi podařilo do toho otěhotnět:-) :roll:

Ahoj, tak to je pěkně ošklivá nemoc, chudinka malá a ty jsi si také určitě pěkně užila :hug: . Tak hlavně, ať už je jen zdravá.

• Upravit
537
13.5.12 21:04

No prosím tě! tak to je teda borec jako v dobrým… a ty jsi taky borec že to dáváš, no musíš viď? to řeknu tomu mýmu kterej příjde v 16h a je hrozně unavenej :P ne já si dělám legraci v domácnosti se mi snaží pomáhat i když byli doby kdy mu to šlo líp… :) tada tak to klobouk dolů… a odkud jsi?

• načítám...
10
13.5.12 21:06

Ahojky janinka606 .Vítám tě tady,četla jsem tvůj příspěvek o IVF a chci ti říct,že ti budu držet palečky ,aby ti to vyšlo..Já mám také holčičku s IVF,chtěla jsem si také nechat nějaké vajíčka do mrazáčku,ale moje vajíčka nebyly kvalitní.Tak nám nic jiného nezbylo,než se snažit:-)Teď skoro po 4 letech jsem otěhotněla bez jakékoliv pomoci a to mám diagnozu endometriozu.. Přeji ti moc,moc aby ti to vyšlo,protože vím,jaké to je…

• načítám...
384
13.5.12 21:17

Carrie: JJ, přesně tak, nic jiného mi nezbývá..A jemu vlastně také ne, je na to úplně sám, takže nějaké volno nehrozí. Já jsem ze Žabčic, to je Brno venkov směr Břeclav.
Candia: doufám..pořád mám tu svojí naději, ale občas si myslím, že z toho zcvoknu…

• načítám...
537
13.5.12 21:27

Kdybys bydlela blíž HK tak tě někam vytáhnu, kurňa dvě vodnářky a každá má Sebastianka - to by bylo aby jsme si to my dvě i na kávě neužili :hug: ;) ale ty teď už velké juchání nebudeš moct protože budeš mít miminko a budeš! bude to dobrý! Teda holky @pekyda a janinka606 musí to být náročné to IV (neunguje mi to poslední písmenko z toho IV - kluk + jupík + počítač :lol: ) musí to být síla psychicky… máte můj velký obdiv… a u tebe pekydo to je jak u té mé kámošky co byla se mnou v porodce taky měla tuhle endometriozu a o druhé holčičce ani nevěděli že ji čekají tak to bylo rychle samo od sebe :)

• načítám...
384
13.5.12 21:36

Jj, věčná škoda..Ale časem bych nějaké kafíčko nevylučovala :palec: , protože ségra bydlí v HK.

• načítám...
414
13.5.12 22:17

priroda je nevyspitatelna.Zitra mi to doktor vysvetli a ja pak napisu co je to to biochemicke tehu,ja to doted taky nevedela,jen co sem se dozvedela na netu.Tak zitra pisnu jak to dopadlo.Pisu z mobilu tak se omlouvam ze je to.bez diakritiky.

• načítám...
1545
14.5.12 08:10

Jani-tak to ti drzime palce,aby to dneska doktor to biochemicke tehotenstvi nepotvrdil!
Ja dneska vnoci dostala ms,no ald cekala jsem to,protoze mi nevysel test,takze jsem na to byla pripravena..

• načítám...
344
14.5.12 10:16

Ahoj zdravím všechny, to je super jak se to tu pěkně rozrostlo:-) Také bych byla pro uzavřenou diskusi. Příspěvek jsem začala psát už včera večer, ale vzbudil se mi malej, tak jsem mu šla dát prso a zůstala už u něho:-) My jsme se teda tenhle měsíc snažili až 18. den cyklu, to bylo v sobotu a včera jsem měla rozbolavělé celé břicho píchání na pravé straně a taková ta bolest, co jí vadí otřesy a dělá dobře klid a teplíčko, tak nevím, co to bylo :think: Jinak jsem také přemýšlela, co je to biochemické těhu… A také si myslím, že si každá ženská potřebuje orazit, já jsem toho ještě moc nevyužila, ale po tomhle víkendu, kdy byl chlap na vodě a po návratu se svalil na gauč a usnul se slovy jak je strašně urvanej jsem si říkala : Jen počkej! (zající ;) ) Jo choděj do práce, mají starosti jak uživit rodinu, ale to my máme taky zase trochu jiný starosti a navíc oni mají padla, ale ženská ne. Myslím to tak, že pořád máme zapnutej radar, co kde to naše malý zlatíčko dělá, pořád ve střehu. I když ho musím dnes pochválit vstal s malým v šest a já si dáchla ještě do čtvrt na osm. Potřebovala jsem to, malej mi od 2 do 3 střídavě skákal v posteli po hlavě a cucal mlíčko :zed: Mějte se moc hezky, krásné pondělí pa pa

• načítám...
537
14.5.12 12:04

Ahojda holky tak rozhodnuto,udělám z toho uzavřenou pokud teda příjdu na to jak! jestli to nějaká víte budu ráda když mi to řeknete :lol: a nebo jestli to může udělat ještě někdo jiný tak klíďo do toho :) NO Mari však já ti to říkala počkej počkej… plodnej neplodnej den však ono si to tělo spaciikuje… a já mám teda to samé co ty… nevím jestli je to možné po 5 dnech od styku sice jsem říkala že se nebudu hlídat a pozorovat ale ty tlaky v břiše a pachy mi začali hoooodně divně vadit… nevím nevím..... no mari tím my jsme zkončili s kojením, klukovi bylo 11.měsíců a celou noc chtěl být u nás a cucat, nikdo se nevyspal byl to očistec a když to trvalo 3 noc tak už jsme to utnuly… a nelituju :) to se pak spalo.. jeee byla teda jedna proplakaná noc nad sunárkem ale tak další už bez slziček v pohodě… tak jakpak ty naše dvě holky @neonny a @janinka606 jakpak dopadli…

• načítám...
537
14.5.12 12:08

Holky tak jsem se tu dočetla že musím asi napsat administrátorům aby nám ji uzamkli… tak já jim teda asi písnu ne?

• načítám...
537
14.5.12 13:42

holky tak mi administrátor napsal že to musím udělat tak že vytvořím skupinu takže naše skupina se jmenuje plánujeme druhé děťátko :) a tam je pak i diskuse tak se přihlašte jste všechny zvány! snad nám tam prý i překopíruje stávající zprávy :) jinak pokouším se sem dát odkaz snad vám to půjde https://www.emimino.cz/…tko/diskuse/

• načítám...
20848
14.5.12 16:24

Diskuze byla na žádost uzamčena a nyní pokračuje v uzavřené skupině Plánujeme druhé děťátko :).

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí