Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojda holčiny, no přesně jak říkáš zlobísku, je to smutný a bolí to ale musíme jít dál, nesmíme se na to soustředit (což je nadlidský úkon) a jak teda říkáš budu tomu věřit - máme teď pohnojíno
takže připravenou cestu! tak uvidíme jak se zadaří! i tobě martinko!!!!
ať už na chorvatské nebo naší půdě… no holky nám tu dnes otřevřeli v bývalém careouru (na který koukám z okna) 50 nových obchodů - už jich tam je 110… my za H&M jezdili do prahy nebo do pardubic a x takových obchodů jako je lindex a tak… tak jsme dnes vrzla kluka po obědě k mamce a šla se pokochat
zvládla jsem to, nakonc jsem sen neudržela u jedněch námořnických šatiček… ale jinak jsem byla hodná
a opravdu se kochala a kolik tam je obchodů s dětským oblečením
to nám tu hoooooooooodně chybělo… bylo to příjemné odreagování hned zítra šaty vytahuju má být 30C a v neděli snad prý asi 7 jeslti mě oči neklamali…
no to bude zase chřipek…
Ahojky Carri a všechny holčiny, tak jsem konečně tu
Já jsem začala mít tak nechutné těhu nevolnosti, že tak nějak přežívám, musím se starat o naši 19ti měsíční princeznu, takže prostě jedu s kočárkem, hodím šavli a jedu dál
I teď, jak tu sedím, tak asi za chvíli poletím na wc..
No tak rychle k mému vyšetření - 3.5. proběhla KO, utz, vše v pořádku, mimišek měl 7mm, srdíčko tlouklo, já jsem byla v 6týdnu, přesněji nevím
Další KO mám 17.5. a dostanu už těhu průkazku.
Holky, musím jít už na kutě, zase se ozvu. Carri - dík, žes na mě myslela, já na tebe kočenko taky a moc ti držím pěsti k brzy vytouženému miminku!!
Pac a pusu všem, pa pa ![]()
Jeee tak to jsem ráda kamíku že jste „relativně“ v poho já se bála jestli se i u tebe něco neděje tak to je super mooooc ti to přeju a tohle je sice nepříjemné ale za ty nevolnosti buď ráda myslím, že tu nejsem sama kdo ti je v jistém slova smyslu závidí
jinak holky obzvlášť Zlobílek! dobrá zpráva!!!!!! byla to náhoda já to brala jak jsem to mívala dřív tak jsme to tak prubli a my včera večer poprve plodili a dnes ráno ovu jako blázen!!! tak jsem šťastná protože se dostavila!!! já se bála že se tě´d nedostaví… ach bože kéž by to klaplo a bylo to den před ovu tak že by i holčička?
je to jedno to je sranda jen cokoliv to bude hlavně ať to je… dnes večer mi jede manžel na koncert do prahy tak tu budu sama tak když se budete večer nudit určo budu na netu ![]()
@CarrieB píše:
Jeee tak to jsem ráda kamíku že jste „relativně“ v poho já se bála jestli se i u tebe něco neděje tak to je super mooooc ti to přeju a tohle je sice nepříjemné ale za ty nevolnosti buď ráda myslím, že tu nejsem sama kdo ti je v jistém slova smyslu závidíjinak holky obzvlášť Zlobílek! dobrá zpráva!!!!!! byla to náhoda já to brala jak jsem to mívala dřív tak jsme to tak prubli a my včera večer poprve plodili a dnes ráno ovu jako blázen!!! tak jsem šťastná protože se dostavila!!! já se bála že se tě´d nedostaví… ach bože kéž by to klaplo a bylo to den před ovu tak že by i holčička?
je to jedno to je sranda jen cokoliv to bude hlavně ať to je… dnes večer mi jede manžel na koncert do prahy tak tu budu sama tak když se budete večer nudit určo budu na netu
Tak to moooc držím palce, aby to klaplo!!! Koukám, že nám to vychází hodně podobně. Já dnes měla první pozitivní OVU test a hleník také hooodně plodný. Ráno bylo
, tak budeme testovat asi stejně
. Už teď jsem zvědavá
.
Martinko já nevím jestli to vydržím ale já se dnes zařekla že prosstě počkám jetli ms příjde nebo je… já to mám krátký no já mám ovu vždy tak ten 10 - 12 den ciklu a předpokládala jsem správně, no já musím ještě znásilnit chlapa zítra až přijede, dnes mi odjel na ten koncert
ale já ti počkám na začátek června a když to do začátku nepříjde tak až pak testnu protože se budu mooooc bát po tomto co se stalo teď v dubnu… ![]()
carrieB teda, že by se to povedlo?to by bylo bezva. Já sem tak přemýšlela, že když budu znovu těhule, že půjdu k doktorovi asi dýl kdyby náhodou něco. ale zas na druhou stránku si říkám co když to bude zas špatný?
no bude to zajímavý. ty se máš, si takhle užívat, já už taky chci ![]()
Zlobi
mě dr ve středu říkala že hned jak se nedostaví ms tak mám přijít a že mi dá nějaký utroge… nevím co… že to podpoří udržení a že když se to stalo jednou tak že si pro to mám přijít… tak kdyby náhodou (ale upřímně sice mi koluje v žilách optimistická krve dnes) ale nevěřím tomu… opravdu ne… tak asi půjdu hned na začátku aby mi dala to co říkala pro jistotku…a jak jste se dnes měli?
ty jo tak to právě doktor nic neříkal mne teda hm
tady byl takovej pařák. fuj fuj. a to hlásily bouřky a u nás nikde nic. hlavně že ptáci řvou a dítě ještě nespí
jinak sme byly odpolko venku.malá se aspoň trochu vyblbla a chodila jen v tričku. takže počůrané paty
je sní sranda furt by jedla zmrzku. a co u tebe?
Rozmýšlím se jestli žehlit nebo jestli hodit nohy na gauč… zatím to vypadá tak že acebook a tomáš klus tu hraje
a pro žehličku se mi moc nechce
no báťa od 19 chrní,už mi nespí po obědě zmetek jeden takže jedeme nonstop od raního probudení:) dnes jsem taky hodně lítali venku a já abych se odreagovala od „našeho“ problému tak jsme ho začala pořádně učit na nočník, řekla jsem mu že plínky odnešli čerti - on okamžitě běžel zkontrolovat šuplata a najednou to šlo… na čůrání mi ukáže na nočník ale bobek se nám nepovedl do nočníku
ale to dopilujeme, jinak dnes žádná čůrací nehoda
no taky bylo taky na padnutí jindy kluk chodí tak v 19:30 ale dnes byl tak hotový z toho vedra že už v 18:45 se chtěl jít koupat tak jsme šli…:)
@CarrieB píše:
Martinko já nevím jestli to vydržím ale já se dnes zařekla že prosstě počkám jetli ms příjde nebo je… já to mám krátký no já mám ovu vždy tak ten 10 - 12 den ciklu a předpokládala jsem správně, no já musím ještě znásilnit chlapa zítra až přijede, dnes mi odjel na ten koncertale já ti počkám na začátek června a když to do začátku nepříjde tak až pak testnu protože se budu mooooc bát po tomto co se stalo teď v dubnu…
Taky bych chtěla počkat až do termínu ms, ale asi to nevydržím. Jsem teď 22DC (z 36) a mám toho čekání až nad hlavu
. Ale určitě nebudu testovat dřív, než 10DPO. My jsme zvládli
zase dnes ráno, je super, že nás to baví
.
Ahojky,
také jsem plánovala druhé mimi,ale až tak za rok,protože mám malou z IVF.Říkala jsem si až jí bude tak 5 a ejhle,já otěhotněla bez umělého oplodnění.Nechápala jsem,když jsem viděla // na testu:-)ale jsem mooooc šťastná…
ahojda holky, prosím tě Candi, můžeš mi říct, jak to jako zvládáte ráno???? náš poslední ranní sex pamatuju někdy před rokem na welness bez kluka, jinak ten náš sígr
je vzhůru vždy dříve než my a nutně nás ráno potřebuje
takže my nemáme šanci…
a to spí sám v pokojíčku… ale prostě příjde si pro nás a jeden nebo druhý s ním musíme
jinak @pekyda ahojda, vítáme tě tu! no prosím tě to je paráda to moc gratuluju a v kolikátém týdnu jsi? říká se, že po porodu se tělo „restartuje“ já teď čuměla jak puk, holčina co se mnou byla v porodce na pokoji měla též chlapečka z IVF. Druhé ani neplánovali a 23.3. mi přišla sms - včera se nám narodila Anetka… já čuměla jak tele na vrata, ani mi potvora nedala vědět, že čeká mimi, prý to nebylo v plánu a bylo to hned tak stihla dřív jak po dvou letech hned druhé a jak říkám - též po IVF… takže se vám tělo hezky pročistilo porodem ![]()
@CarrieB píše:
ahojda holky, prosím tě Candi, můžeš mi říct, jak to jako zvládáte ráno???? náš poslední ranní sex pamatuju někdy před rokem na welness bez kluka, jinak ten náš sígrje vzhůru vždy dříve než my a nutně nás ráno potřebuje
takže my nemáme šanci…
a to spí sám v pokojíčku… ale prostě příjde si pro nás a jeden nebo druhý s ním musíme
jinak @pekyda ahojda, vítáme tě tu! no prosím tě to je paráda to moc gratuluju a v kolikátém týdnu jsi? říká se, že po porodu se tělo „restartuje“ já teď čuměla jak puk, holčina co se mnou byla v porodce na pokoji měla též chlapečka z IVF. Druhé ani neplánovali a 23.3. mi přišla sms - včera se nám narodila Anetka… já čuměla jak tele na vrata, ani mi potvora nedala vědět, že čeká mimi, prý to nebylo v plánu a bylo to hned tak stihla dřív jak po dvou letech hned druhé a jak říkám - též po IVF… takže se vám tělo hezky pročistilo porodem
Ahoj, Adélka vstává se mnou, dřív než manžel. Tak ho vzbudím, potom si s malou chvíli pohraje a pak jí pustím nějakou zajímavou kreslenou pohádku a zavřeme se do ložnice
. Takže na sebe máme chvilku a malá to ani nepostřehne. ![]()
Protože jinak by jsme se k tomu asi nedostali. Manžel má teď hodně náročnou práci a domů chodí hrozně pozdě, tak je to nejlepší řešení
.
tak malá vydrží koukat zbýdou deset minut
a to fakt nestíháme
takže u nás jeto že dítě jde spát, my se vykoupáme a modlíme aby se nevzbudilo
takže docela sranda někdy ![]()
Ahoj holky, tak koukám, že se to tu hezky optimisticky rozjíždí. My se konečně včera vrátili s malým domů. „výrobu“ mimi jsme tenhle měsíc prokoučovali, tulení sice bylo, ale dnes jsem koukala, že jsem 18.den cyklu, tak to už jsem po ovulaci…no nic tak v červnu. Navíc jsme pro změnu sami doma my s malým, manžel jel na víkend na vodu brr! Jsem ho tam vezla a byla šťastná, že do té lodě nemusím
Takže u mě sobotní romantika: Slunce seno + Bohemia Sekt ze včera
Ahoooj
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat