Plastika nosu - rozštěp

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11834
16.7.24 15:15
@hanka.br. píše: Více

Na internetu se dají najít nejrůznější rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
16.7.24 15:17
@Titty píše: Více
  • znami, rodina, spoluziaci, kolegovia… ktokolvek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.24 15:20

@Mkmkz @hanka.br.
Ahoj,
To jste špatně pochopili, nebo já to špatně napsala.

Turecko popř. Cizinu mi doporučelo pár holek z jedné fb skupiny ohledne rhinoplastiky. Tak jsem se chtela zeptat i zde.

A @Mkmkz má doktorka která mě operovala řekla, že výsledek je určitě lepší než co to bylo (což je pravda) ale že je vidět ze nos neni souměrný, ale argumentovala to tim, ze stejne nejsem cela souměrná diky rozstepove vadě (= rty)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.24 15:22

@Titty ano jak už bylo zmíněno, šlo o růst kosti.

• U mě ještě byla jedna operace která to brzdila. Přesněji mi sekali čelist a posouvali ji dopředu aby mi ve 30 nevypadaly zuby. A ten nos pak na to mohli postavit
  • Citovat
  • Upravit
45
16.7.24 15:28

.

Příspěvek upraven 16.07.24 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6217
16.7.24 15:30
@Anonymní píše: Více

neviem, ake to je zit s touto vadou.
ale zo skusenosti by som robila to, co sa da a prilis neriskovala. pre mna je Turecko priserne riziko - ked ti to tam domrvia, budes si bit hlavu o stenu.
skor by som hladala recenzie a kontakty na dobrych plastickych chirurgov v cechach. tu na emimine sa vyzna @azaleila .
a ked sa ti podari nasetrit, isla by som za dobrym plas. chirurgom s dobrym renome na konzultaciu a neskor, ak by ste sa zjednotili v tom, ze sa to da operativne zlepsit, tak na zakrok.

Příspěvek upraven 16.07.24 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.24 15:31

@vokishka @Vladusxx @Pralinette

Turecko bylo jen letmý napad ktery mi pár holek ze skupiny na fb ohledně rhinoplastiky poradily. Neni to že jsem rozhodnuta. A tak jsem se chtela zeptat i zde.

Zároveň zdr nežádám aby mi to HNED zas platil stát. Klidne si na nosík našetřím sama.
Jen zde sbírám možnosti co a jak :)

• Citovat
  • Upravit
45
16.7.24 15:34

Zkus se obrátit na fb skupiny a spíš hledej už soukromou kliniku

Příspěvek upraven 16.07.24 v 15:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.24 15:35

@Mkmkz
to určitě nechtela aby se to zkazilo a zároveň bych si přála nestydet se na fotce kde vidím jak mam křivý nosik…

Doufala jsem ze se treba i někdo napise ohledne zkušenosti :) kdyžtak budu googlit chirurgy

• Citovat
  • Upravit
6217
16.7.24 15:37
@XxvercaxX píše: Více

skus napisat azaleile. ked bude chciet, poradi.
nechcem to zlahcovat, ale ja sa na svoje fotky zasadne nepozeram. viem, ze by mi to nerobilo dobre. a zijem aj s tym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.7.24 15:41
@Anonymní píše: Více

Kde ti to teda dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
16.7.24 15:46

Určitě bych neriskovala Turecko. V žádném případě. A pravděpodobně - nejsem v tvé kuzi - bych už ani nedala na další plastiku. Ten nos je fajn, není úplně souměrný, ale není to nic dramatického. Ale to je tvoje věc. Držím palce, ať se rozhodneš správně. Já bych třeba obešla pár pracovišť na konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.24 15:49

@hanka.br. FNKV - vinohrady Praha

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.24 15:50

@inkakřivák asi budu sbírat informace ohledne chirurgů, zkusim 1-2-3 konzultace a asi podle toho uvidim, třeba reknou ze to o moc lepší nebude a necham to byt :) hlavně ať uz to není horší

• Citovat
  • Upravit
148843
16.7.24 15:50
@hanka.br. píše: Více

To pochybuju že nějaké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie