Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@hanka.br. píše: Více
Na internetu se dají najít nejrůznější rady…
@Titty píše: Více
@Mkmkz @hanka.br.
Ahoj,
To jste špatně pochopili, nebo já to špatně napsala.
Turecko popř. Cizinu mi doporučelo pár holek z jedné fb skupiny ohledne rhinoplastiky. Tak jsem se chtela zeptat i zde.
A @Mkmkz má doktorka která mě operovala řekla, že výsledek je určitě lepší než co to bylo (což je pravda) ale že je vidět ze nos neni souměrný, ale argumentovala to tim, ze stejne nejsem cela souměrná diky rozstepove vadě (= rty)
@Titty ano jak už bylo zmíněno, šlo o růst kosti.
@Anonymní píše: Více
neviem, ake to je zit s touto vadou.
ale zo skusenosti by som robila to, co sa da a prilis neriskovala. pre mna je Turecko priserne riziko - ked ti to tam domrvia, budes si bit hlavu o stenu.
skor by som hladala recenzie a kontakty na dobrych plastickych chirurgov v cechach. tu na emimine sa vyzna @azaleila .
a ked sa ti podari nasetrit, isla by som za dobrym plas. chirurgom s dobrym renome na konzultaciu a neskor, ak by ste sa zjednotili v tom, ze sa to da operativne zlepsit, tak na zakrok.
Příspěvek upraven 16.07.24 v 15:34
@vokishka @Vladusxx @Pralinette
Turecko bylo jen letmý napad ktery mi pár holek ze skupiny na fb ohledně rhinoplastiky poradily. Neni to že jsem rozhodnuta. A tak jsem se chtela zeptat i zde.
Zároveň zdr nežádám aby mi to HNED zas platil stát. Klidne si na nosík našetřím sama.
Jen zde sbírám možnosti co a jak ![]()
Zkus se obrátit na fb skupiny a spíš hledej už soukromou kliniku
Příspěvek upraven 16.07.24 v 15:36
@Mkmkz
to určitě nechtela aby se to zkazilo a zároveň bych si přála nestydet se na fotce kde vidím jak mam křivý nosik…
Doufala jsem ze se treba i někdo napise ohledne zkušenosti
kdyžtak budu googlit chirurgy
@XxvercaxX píše: Více
skus napisat azaleile. ked bude chciet, poradi.
nechcem to zlahcovat, ale ja sa na svoje fotky zasadne nepozeram. viem, ze by mi to nerobilo dobre. a zijem aj s tym.
Určitě bych neriskovala Turecko. V žádném případě. A pravděpodobně - nejsem v tvé kuzi - bych už ani nedala na další plastiku. Ten nos je fajn, není úplně souměrný, ale není to nic dramatického. Ale to je tvoje věc. Držím palce, ať se rozhodneš správně. Já bych třeba obešla pár pracovišť na konzultaci.
@inkakřivák asi budu sbírat informace ohledne chirurgů, zkusim 1-2-3 konzultace a asi podle toho uvidim, třeba reknou ze to o moc lepší nebude a necham to byt
hlavně ať uz to není horší