Plastika vazů - kotník zkušenost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
121
5.2.26 11:10

Plastika vazů - kotník

Zdravím všechny 🙂
Jsem nyní 3 měsíce po výronu kotníku. Už před 4 lety se mi stalo to samé – tehdy jsem skončila v nemocnici a nohu měla v sádře. Teď jsem sádru naštěstí neměla, ale kotník mě pořád zlobí.
Byla jsem s tím u ortopeda a ten mi doporučil plastiku vazů. Chtěla bych se proto zeptat, jestli s touto operací má někdo zkušenost? Jak dlouho jste byli v nemocnici, jak probíhala rekonvalescence a kdy jste se vrátili ke sportu nebo běžnému fungování?
Jsem objednaná i na fyzioterapii – chodila jsem tam už před těmi 4 lety a pak byl kotník v pohodě. Teď má ale sklony k tomu, že se znovu podvrtne, a podle doktora by tomu právě plastika vazů měla pomoct.
Budu ráda za každou zkušenost 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
625
5.2.26 14:14

Mam plastiku vazu z loňska. V nemocnici jsem byla den před a den po zákroku jsem šla domu. Dva měsíce jsem měla sádru bez našlapováni a po té rehabilitace cca měsíc. Nelituji toho, stačilo se mne podívat blbě na kámen a mela jsem výron 🤦‍♀️. Ted kotník drží a ja mám pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.26 22:57
@MelissaMuray píše: Více

Jsem zhruba stejně dlouho po výronu kotníku. Jaké máš potíže? Nikdy jsem výron neměla, tak nemám s čím porovnat. Mám pocit, že se mi to nehojí dobře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák