Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@korin77 pouze z posledniho, staci se podivat na stranky mpsv… mam to tak takze vim ![]()
Peněžitá pomoc by se pak vypočítávala z hrubého příjmu z tohoto posledního zaměstnání.
Ano přesně tak, jen z posledního.
@korin77 píše:
Mateřská závisí na průměrném příjmu za 12 předcházejících měsíců, ze kterého se vypočítá denní vyměřovací základ, takže já to chápu tak, že z obou…
Tak to chápeš špatně…
@j.a.n.i1 tak pak je to v pořádku - pokud s tím máte zkušenost a je to ověřené, jsem zase o něco chytřejší ![]()
@korin77 no ono tam doslovně stojí:
Rozhodným obdobím je zpravidla posledních 12 kalendářních měsíců před kalendářním měsícem, kdy došlo k nástupu na peněžitou pomoc v mateřství.
Tzn. Celkový hrubý příjem za posledních 12 měsíců (nebo celkový příjem z posledního zaměstnání, pokud trvalo kratší dobu)
Zdravím
chtěla jsem poprosit o radu, vůbec se v tom nevyznam, nikdy jsem nemarodilaa teď máme nějaké problémy v praci a šéf mi dal po 5letech výpověď i s odstupným. jenže chceme s přítelem miminko a uz se přes rok snažíme a pořád nic, asi to bude i tema nervy z práce
no a kdybych byla na pracaku, je to prý blbe skrz to že nedostanu materskou, ale hned rodicovsky prispevek a navic to budu mít na 4 roky a to nechci
tak mi známá poradila jít marodit a třeba v té době se podaří, a jelikož mám celkem dost bolavé záda konečně si je vylecim, jenže teď otázka, co když budu marodit třeba pul roku a až pak se zadari, jak se mi to bude počítat? budu mít materskou nebo rodičovsky? nebo jak dlouho mohu narodit, abych pak když otehotnim měla ty lepší peníze a délku jak chci já? dekuji moc za rady ![]()
@beruska009 no aby jsi dostala mateřskou, musela by jsi splnit tu podmínku 180 dní od konce pracovní doby po nástup na mateřskou. Jakým stylem jsi dostala výpověď?
Dal ti normálně výpověď s výpovědní lhůtou, nebo jsi podepsala výpověď dohodou?
Pokud onemocníš ve výpovědní lhůtě, pak se ti tato lhůta automaticky zastaví a začne běžet opět až po ukončení neschopnosti.
Pracovní neschopnost v průběhu výpovědní doby
V případě, že pracovní neschopnost nastane až v průběhu výpovědní doby, nemá už vliv na platnost výpovědi, ale může ovlivnit běh výpovědní doby. Pokud by totiž měla výpovědní doba (a tedy i pracovní poměr) skončit ještě během pracovní neschopnosti, dojde k prodloužení výpovědní doby, protože se do ní nezapočítá doba pracovní neschopnosti.
Je to dohodou, ze mi končí teď poslední den v měsíci tedy 31.7.,ale jeste jsem mu to nepodepsala a ani zatim nechci, chci jít zitra k doktorovi a jít marodit, takže vlastně žádná výpověď nebude, budu stále zamestnana, akorat marodit…tak mě právě zajímá když budu mít nemocenskou se zadama a v té době snad otehotnim, tak zda budu mít materskou, nebo hned rodicovsky, když budu delsi dobu marodit… a budu si moct sama určit na jak dlouho nebo ne? děkuji
Dobrý den, já se teda taky zeptám
Studovala jsem dalkové studium, byla jsem chvíli na ÚP a pak jsem nastoupila na hlavní pracovní poměr do zaměstnání. Po 4 měsících jsem otěhotněla a začala krvácet, vypadá to, že budu muset být na neschopence celé těhotenství. Takže mám odpracované pouze 4 měsíce s tím, že smlouva dále trvá a můj plat byl 18 000 hrubého. Mám nárok na mateřskou a jestli ano, močítá se to z toho platu, nebo z peněz co dostanu z neschopenky. Děkuji Vám ![]()
Půjdeš normálně 6-8 týdnů před termínem porodu na mateřskou, která se ti bude počítat z platu, nemocenská se tam nezahrnuje..taky to tak mám - smlouva mi končí k poslednímu červenci (neprodloužili mi kvůli těhu, klasika..) a nástup na mateřskou mám v půlce září. shodou okolností jsem na rizikovém od konce května..akorát teda pokud bys podepsala výpověď, tak bys musela porodit (nebo nastoupit na mateřskou- teď nevim) do 180 dní od ukončení smlouvy..možná se mýlím a holky mě opraví, je dost těžké se v tom vyznat..co se týče délky rodičáku, tak pokud máš odpracovaný min rok, volíš si sama, jinak přes otce..
edit, to bylo Berusce
@beruska009 no pokud onemocníš před tím, než ti dá výpověď, pak ti ji dát nemůže.
Musela by jsi být na neschopence dokud neotěhotníš a nebo pak rovnou přejít na mateřskou. Dohodu bych mu tedy vůbec nepodepisovala ať tak či tak. No pokud budeš v době nástupu na mateřskou zaměstnaná, tak mít mateřskou budeš. A nebo musíš splnit těch 180 dní od konce pracovního poměru po nástup na mateřskou. Pokud tvůj šéf nemá důvod, za který by tě mohl okamžitě vyhodit, tak by jsi to mohla dotáhnout s tou nemocí až k mateřské. Ale záleží jak rychle se vám to povede, rok tě asi nikdo na neschopence nenechá.
@Anonymní píše:
Dobrý den, já se teda taky zeptámStudovala jsem dalkové studium, byla jsem chvíli na ÚP a pak jsem nastoupila na hlavní pracovní poměr do zaměstnání. Po 4 měsících jsem otěhotněla a začala krvácet, vypadá to, že budu muset být na neschopence celé těhotenství. Takže mám odpracované pouze 4 měsíce s tím, že smlouva dále trvá a můj plat byl 18 000 hrubého. Mám nárok na mateřskou a jestli ano, močítá se to z toho platu, nebo z peněz co dostanu z neschopenky. Děkuji Vám
Tak si spočítej, jestli ti ta doba zaměstnání plus nemocenská vyjde na minimálně 270 dní do nástupu na mateřskou 6 nebo 8 týdnů před porodem. Pokud se do toho vejdeš, tak ano, pokud této délky. Myslím, že by jsi se do toho mohla vejít.
A spočítat si to můžeš na netu, je to myslím průměrný plat za posledních 12 měsíců.
@boruvkay píše:
Tak si spočítej, jestli ti ta doba zaměstnání plus nemocenská vyjde na minimálně 270 dní do nástupu na mateřskou 6 nebo 8 týdnů před porodem. Pokud se do toho vejdeš, tak ano, pokud této délky. Myslím, že by jsi se do toho mohla vejít.
A spočítat si to můžeš na netu, je to myslím průměrný plat za posledních 12 měsíců.http://www.penize.cz/…-v-roce-2014#…
V tomto případě to bude z posledního zaměstnání.