Platonická láska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1757
21.10.18 09:57
@TrueIsFalse píše:
Kolik ti je? 15? :nevim:

asi neni šťastný v manželství, tak se upíná na nějakou platonickou lásku no, to je docela časté, ale spíš teda u ženských.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
21.10.18 10:06

Byla jsem platonicky zamilovaná asi dva roky. Vždycky když jsem ho jen zahledla, rozbusilo se mi srdce, proste idol. Pak jednou se mi sám ozval. Mne se splnil sen, ale spis to byla srážka s realitou. Najednou jsem zjistila, že jako osobnost nic moc, spis chudák, v posteli špatný a ještě se mnou podváděl přítelkyni. Brzo mě to přestalo bavit, zato mě to perfektně vylecilo :lol:. Ale nezazit tuhle zkušenost, tak nevím, kolik let bych po něm ještě toužila :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 11:15
@Xx123 píše:
Je mi 4o let , 17 let jsem ženatý mam dvě pubertální dcery. A přesto jsem se do té ženy znovu zamiloval.

Znám to taky. Ve 40 jsem se zamilovala znovu do své první lásky. Cvičilo to se mnou neuvěřitelně, ale mám taky hlavu a rodinu. Takže to zůstalo platonické a úplně jsem vystřízlivěla, když se znovu oženil. Ale ta hormonální smršť byla příšerná. Nejmíň rok jsem na něj myslela, kudy jsem chodila. Takže ti rozumím, ale nic si od toho neslibuj. Na platonické lásce je krásné to, že si partnera idealizuješ. V reálu to pak bývá jinak.

• Citovat
  • Upravit
1
21.10.18 11:24

Platonická láska

Jestli Ti záleží na rodině, tak to překonáš. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.10.18 11:25
@Anonymní píše:
Znám to taky. Ve 40 jsem se zamilovala znovu do své první lásky. Cvičilo to se mnou neuvěřitelně, ale mám taky hlavu a rodinu. Takže to zůstalo platonické a úplně jsem vystřízlivěla, když se znovu oženil. Ale ta hormonální smršť byla příšerná. Nejmíň rok jsem na něj myslela, kudy jsem chodila. Takže ti rozumím, ale nic si od toho neslibuj. Na platonické lásce je krásné to, že si partnera idealizuješ. V reálu to pak bývá jinak. [/citace
@teerax píše:
asi neni šťastný v manželství, tak se upíná na nějakou platonickou lásku no, to je docela časté, ale spíš teda u ženských.

Mám skvělou a hodnou ženu o kterou nechci přijít, ale i tak to je silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
21.10.18 11:26
@Anonymní píše:
Znám to taky. Ve 40 jsem se zamilovala znovu do své první lásky. Cvičilo to se mnou neuvěřitelně, ale mám taky hlavu a rodinu. Takže to zůstalo platonické a úplně jsem vystřízlivěla, když se znovu oženil. Ale ta hormonální smršť byla příšerná. Nejmíň rok jsem na něj myslela, kudy jsem chodila. Takže ti rozumím, ale nic si od toho neslibuj. Na platonické lásce je krásné to, že si partnera idealizuješ. V reálu to pak bývá jinak.

No nemusí, takhle začíná každý vztah..ale člověk se to nikdy nedozví, protože už nemá možnost ten vztah rozvíjet a dotyčného poznávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.10.18 11:26
@Anonymní píše:
Znám to taky. Ve 40 jsem se zamilovala znovu do své první lásky. Cvičilo to se mnou neuvěřitelně, ale mám taky hlavu a rodinu. Takže to zůstalo platonické a úplně jsem vystřízlivěla, když se znovu oženil. Ale ta hormonální smršť byla příšerná. Nejmíň rok jsem na něj myslela, kudy jsem chodila. Takže ti rozumím, ale nic si od toho neslibuj. Na platonické lásce je krásné to, že si partnera idealizuješ. V reálu to pak bývá jinak. [/citace
@teerax píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.10.18 11:32

Děkuji za Vaše názory, zajímalo mě co si o tom myslí ženy, s chlapama se o tom bavit nemůžu ???? myslel by si že jsem se zbláznil ????. Je jasný že na tu krásnou ženu musím zapomenout, hlava to ví, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 12:10

@Xx123 Myslím si, že se to prostě stalo a je jen na tobě, jak s tím naložíš. Já mám taky skvělého muže a přesto jsem se zakoukala bokem. Ale bohudík dokážu domýšlet do důsledku. Sex by určitě byl s objektem zájmu skvělý, ale co pak? Rozpad rodiny a nešťastných spousta lidí a budoucnost s milencem nejistá. Užij si ten krásný pocit zamilovanosti a nech ji být. Nestojí za to, věř mi. :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1757
21.10.18 12:25
@Xx123 píše:

to, že je někdo skvělý manžel/manželka ale ne každému člověku ke štěstí stačí, každý hledá v životě lásku.
Nicméně tahle kapitola je u vás uzavřená, vaše platonická láska to ukončila a brala bych to tak, jak to je. Oba jste si vybrali někoho jiného, tak vám nezbývá, než se s tím smířit a spokojit, pokud chcete být šťastný. Nemá cenu přemýšlet, co by bylo kdyby, možná by to dopadlo tak, možná onak, každopádně to asi dopadlo tak, jak mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 12:30

@teerax Hledání lásky a zamilování se jsou dvě odlišné věci. Zamilovat se můžeš i proti své vůli, je to jako být na drogách. Já svého manžela miluju a přesto jsem se zamilovala jinde. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1757
21.10.18 12:41
@Anonymní píše:
@teerax Hledání lásky a zamilování se jsou dvě odlišné věci. Zamilovat se můžeš i proti své vůli, je to jako být na drogách. Já svého manžela miluju a přesto jsem se zamilovala jinde. :nevim:

Asi jo. Člověk si musí uvědomit, že partner nemusí být ten nejlepší nebo jediný, kdo se dá milovat. Může se stát.
I když myslim, že ty zamilovávání přicházejí často v případech, kdy nám něco chybí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.18 12:48
@Anonymní píše:
@teerax Hledání lásky a zamilování se jsou dvě odlišné věci. Zamilovat se můžeš i proti své vůli, je to jako být na drogách. Já svého manžela miluju a přesto jsem se zamilovala jinde. :nevim:

Souhlasím :-))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.18 12:53

@teerax Máš pravdu, že jsme doma prožívali trochu náročnější období. Ale nemyslím, že to bylo spouštěčem zamilování. A zamilovat se můžeš v životě vícekrát ne jen jednou. Někde jsem četla, že se člověk doopravdy zamiluje maximálně 4×-5×. Takže už mám splněno a nechtěla bych to zažít znova. Je náročné žít s někým, hoho miluješ a navíc jsi do druhého zamilovaná. Jsem ráda, že to přešlo a manželství funguje dál.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.18 15:31

Zakladateli, tyhle věci se stávají, přijdou nám do života, jsou tu a my si s tím nevíme rady. Rozum a srdce najednou nejsou ve shodě. Taky se mi stalo, že i přesto, že mám úžasného manžela, tak jsem se zamilovala do jiného. Nečekala jsem to. Myslela jsem si, že jsme si jen sympatičtí a pak je fičák, který přišel. Je to víc než rok a pomalu se z toho dostávám. Zůstali jsme v platonické rovině. Máš doma hodnou a skvělou ženu, které nechceš ublížit. Budeš muset chvíli počkat, až ta největší zamilovanost odezní a nastoupí rozum. Drž se :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky