Platonická láska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.5.19 17:43

Asi bych zapracovala na vztahu s manzelem nakolik tyhle zamilovani vznikaji z duvodu potizi doma..Nedivim se po tom flirtu s tvoji znamou :roll:
Pokud to s manzelem nepujde zlepsit, tak si najdi novy objekt na flirt :srdce:
Ja se takhle zamiluvavam nekolikrat do roka a vim o cem mluvis.Doma mi to taky chybi, ale to je na dele :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7
1.5.19 17:50
@Anonymní píše:
Asi bych zapracovala na vztahu s manzelem nakolik tyhle zamilovani vznikaji z duvodu potizi doma..Nedivim se po tom flirtu s tvoji znamou :roll:
Pokud to s manzelem nepujde zlepsit, tak si najdi novy objekt na flirt :srdce:
Ja se takhle zamiluvavam nekolikrat do roka a vim o cem mluvis.Doma mi to taky chybi, ale to je na dele :mavam:

Kdyby jen moje znama, ale ona to je moje nejlepsi kamaradka… v podstste jedina kamaradka kdyz to vemu ze je to jedina kamaradka se kterou se vidam. A kdyz jsem ji to vycetla, ze si s nim takhle pise tak se mi smala ze to nic neni a tak… jenze kdyz vidi clovek konverzaci kde je napsany dostanes na hubicku, mucq a nebo pojd na kaficko, kde jsi ja tu na tenbe cekam, bez tebe na kafe nejdu a tak tak to cloveka strasne zamrzi, kdyz doma nic spatne nebylo… to bylo az kdyz jsem tohle videla.
Tolik noci jsem probrecela s hlavou v polstari, ze kdyz jsem nasla utechu u ondry tak jsem byla strasne rada a mozna proto tam byly takovy emoce… ale ted se spis bojim co kdyz budu potrebovat nekam psychicky utyct a on tu pro me uz nebude…
ja se spatne seznamuju a najit si cloveka cilene jen na flirt bych asi nemohla. Ja hledala kamarada a jsem moc rada ze jsem ho nasla, ale rada bych tohle nejak vyresila abych se mohla pohnout dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.5.19 18:57

Tak primárně hledej cesty, jak fungovat v manželství, aby sis nepřišla zanedbávaná - on i partner bude mí nějaké svoje nenaplněná očekávání a frustrace z toho, jak reálné soužití vypadá, takže pokud najdete odvahu k upřímnosti a nebudete jeden druhého zraňvoat, ale spíš budete hledat, jak to společně řešit, může se i vaše manželství proměnit hodně pěkným směrem.

pro inspiraci více než doporučuju koncept nenásilní komunikace

https://uloz.to/!FuiyEcWo4/nenasilna-komunikace-ocr-pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
1.5.19 19:07

@13monca13 Jenže to co děláš uz nevera je…jak bys to brala pokud bys zjistila ze tohle dela tvuj chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.5.19 19:25

@Annabela11
Uz jsem psala vise, ze manzel delal v podstate to same. Delal to x mesicu bohuzel. Samozrejme ze jsem z toho nebyla nadsena a neskakala dva metry do vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36436
2.5.19 00:15

Tak tohle je téma, kde se cítím jak expert. :P :P :P :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
2.5.19 06:49

@13monca13 Aha…tak to jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
2.5.19 06:53

Já myslím, že sis s Ondrou kompenzovala to co ti doma chybělo, po nějakou dobu ti to nahrazoval a dodával a teď už to nejde, kvůli jeho nové přítelkyni. Ale bylo by od tebe sobecké, očekávat, že ti stále bude suplovat to co ti chybí doma a nebude přitom žít svůj život. Měla bys zapracovat na tom, co se děje doma a Ondrovi upřímně popřát hodně štěstí v jeho novém vztahu. Je rozumné, že s tebou neudržuje ten kontakt v předchozí intenzitě.
A nejlepší kamarádka je pěkná mrcha! Vůbec bych se nedivila, kdyby s tvým mužem měla nějaký románek, už to, že když zjistíš, že si píšou a co si píšou, tak se ti oba ještě vysmějou, že o nic nejde? Ano, klidně to mohlo být nevinné, ale měli si nasypat popel na hlavu a slíbit, že se to nebude opakovat, zejména teda kamarádka! Chlapi jsou ignoranti, ale ženské jsou empatické a mělo jí dojít, jak se cítíš. Cítím levárnu teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.5.19 07:58

@Taky jedna
No romanek mezi sebou snad nemeli, vesmes nemeli kdy a kde a jelikoz on byl podvedeny svoji byvalou pritelkyni tak myslim ze me by to snad neudelal… Ja Ondrovi ten vztah preju, je to hodna holka, hrozne se k sobe hodej a ja jsem rada ze si konecne nasel, kolikrat jsem mu rikala ze az si najde holku ze na me se vyprdne :D ale necekala jsem to tak brzo :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.19 08:28

Přidám svůj pohled na věc. Před 25 lety, když jsem nastoupila do prváku na střední, se mi hned od první chvíle strašně líbil spolužák. Od té doby věřím na lásku na první pohled. Moje láska nebyla opětovaná, měl mě rád, ale jen jako kamarádku. Mučilo mě to dlouhé čtyři roky. Často jsem zvažovala i změnu školy, ale zase mě ta škola dost bavila a měla jsem dobré známky. Psycholožka mi tehdy chytře poradila, že někdy je přátelství důležitější než třeba chvilková zamilovanost. Takže jsem se snažila to ty čtyři roky prostě nějak přežít a těšila se, až odejdu, že bude klid. On ale nebyl. Pořád se mi o něm zdálo. Samozřejmě sny typu, že se líbáme, že spolu chodíme, že mě prostě miluje. Zdá se mi o něm do dneška, i když svému mozku stále nařizuju, aby se mi o něm už nezdálo. Je to fakt nepříjemný. Racionálně během dne na něj samozřejmě už dávno nemyslím, ale sny, který prostě nemůžete ovlivnit, to je peklo. Jako by vám někdo pořád znova a znova otevíral staré rány a ryl do nich nožem. Vždycky mě ten sen vykolejí. Je velmi realistický… A to je mi 40. Fakt mě to štve.

• Citovat
  • Upravit
7
2.5.19 08:53
@Anonymní píše:
Přidám svůj pohled na věc. Před 25 lety, když jsem nastoupila do prváku na střední, se mi hned od první chvíle strašně líbil spolužák. Od té doby věřím na lásku na první pohled. Moje láska nebyla opětovaná, měl mě rád, ale jen jako kamarádku. Mučilo mě to dlouhé čtyři roky. Často jsem zvažovala i změnu školy, ale zase mě ta škola dost bavila a měla jsem dobré známky. Psycholožka mi tehdy chytře poradila, že někdy je přátelství důležitější než třeba chvilková zamilovanost. Takže jsem se snažila to ty čtyři roky prostě nějak přežít a těšila se, až odejdu, že bude klid. On ale nebyl. Pořád se mi o něm zdálo. Samozřejmě sny typu, že se líbáme, že spolu chodíme, že mě prostě miluje. Zdá se mi o něm do dneška, i když svému mozku stále nařizuju, aby se mi o něm už nezdálo. Je to fakt nepříjemný. Racionálně během dne na něj samozřejmě už dávno nemyslím, ale sny, který prostě nemůžete ovlivnit, to je peklo. Jako by vám někdo pořád znova a znova otevíral staré rány a ryl do nich nožem. Vždycky mě ten sen vykolejí. Je velmi realistický… A to je mi 40. Fakt mě to štve.

Me se s nim sny zdavaji taky, ted uz tolik ne, ale kdyz jsme se hodne bavili tak casto. Jednou se mi zdalo ze me polibil, to byl tak zivej sen ze jsem to uplne citila na rtech… pak jsem mu porad koukala na pusu :D tak si chudak myslel ze tam neco ma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.19 16:40
@M_Vladim píše:
Tak tohle je téma, kde se cítím jak expert. :P :P :P :(
:*
Krása
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek