plavani

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
227
9.3.05 15:58

plavani

Ahojky,
chtela bych se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s plavanim miminek v babyklubu Tedo v Modranech (jake to tam je a kolik platite) a v kolika mesicich je dobre zacit s prckem chodit plavat?
Diky,
Romana a David 3m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
9.3.05 16:59

Ahoj,
přímo zkušenost s plaváním v Modřanech nemám, chodíme na Balabenku. Ale co se týče začátku plavání, tak někde se začíná ve 3, jinde od 6měsíců. Myslím, že je dobré začít brzy, i když my zrovna tedy začínaly, když Báře byly 4měsíce, protože kurz začínal akorát tou dobou.
Některé maminky začínají co nejdřív, jiné později. Záleží na tobě a i na počasí. Teď v tomhle období některé maminky vyčkávají, až bude počasí rozumnější, některé děti jsou třeba zimomřivější, jiné naopak. My chodíme v pohodě počasí nepočasí, zatím jsme zdravé:)
Hodně štěstí
Gabča a Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
9.3.05 17:01

Ahojky Romano,
taky mam Davidka, akorat 4mesicniho. Do Teda chodime, plave se v minibazenku od 3.mesicu (do te doby chodi pani domu,ale to uz se vas asi netyka). Od 3. do 5. mesice je tedy ten minibazenek, tam plave jen samotne mimco, ty a plavaci pani stojite venku a ona Ti ukazuje, co a jak (je to takova velka vana). Od 6.mesice se pak plave po vic miminkach (myslim 4,ale nevim jiste) ve vetsim bazenku, kde uz se koupes i ty.
Stoji to 250 na jednu lekci, a v cene mas i prohlidku jejich detske lekarky a rehabilitacni cviceni pro miminko, pokud je potrebuje.

Mne se tam docela libi, zatim jsme tam byli tedy jen trikrat, plus jednou na prohlidce a jednou na cviceni, ale personal je na urovni, je tam detska lekarka a ta plavaci pani je zdravotni sestra a s miminkama to fakt umi.
Pa Lajla + Davidek 4mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
9.3.05 21:32

Ahoj já chodím s prckem plavat, ale v Klatovech. Začali jsme brzo. V předporodních kurzech doporučovali po 6nedělí začít chodit na vany. My jsme měli 6nedělí v červnu a pak se bazén na léto zavírá. Takže jsme to rozjeli od září. To byly malému 4 měsíce. Vany byly fajn. Platilo se od každé lekce 70Kč.Od konce 5.měsíce už chodíme do bazénku. Každý kurz stojí 900,– a má asi 10lekcí. V ceně máme i focení pod vodou. Už jedeme třetí kurz a malému se to moc líbí. Ještě mi nezamarodil co je na světě. Ani rýmu neměl. Je mu 10měsíců. A pro mě je to také vítaná změna. Mám nějaký program pro sebe i malého a pokecáme s maminkami. Určitě to stojí za to.
Pojišťovny na plavání kojenců přispívají myslím 500,–
 Jarča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
14.3.05 22:29

Ahoj! My chodíme plavat v Brně už od tech měsíců. Malímu je teď sedum. Potápí se, pořád by plaval sám a ta strašná radost, když deme do bazénu, to si ani neumíš představit. A musím taky říct, že nemáme žádné problémi s nemocema. Opravdu můžu jenom doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí