Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pro někoho, kdo se vyzná asi blbý dotaz:-)jak moc se dá plaváním hubnout a formovat postavu? Jsem laik na začátku, chodím 3-4× týdně na hodinu, plavu prsa:-)je to účinné na zpevnění břicha nebo stehen?
A jak plaves, jako pani Radova, nebo opravdu rychle a spravnou technikou?
No, jak říkám, jsem začátečník, o technice nevím nic..plavu klasické prsa s hlavou ned vodou, dle svých sil:-)
Moc nezhubneš, možná zpevníš stehna trochu. Ale záleží jak plaveš. ![]()
Chce to brejličky a hezky nadech nad a vydech pod. 3-4 tydne je asi dost. Byla jsem rada, kdyz jsem se dostala na bazen 2krat. A to uz je davno. Vyformovalo mi to hlavne ruce.
@vinnie Manžel vzkazuje, že takhle prý nikdy nezhubneš. Ale taky pokud neděláš žádnej jinej sport, tak trochu zpevníš určitě. Z nuly na jedničku to jde prý vždycky, ale budeš mít problémy s krční páteří, když plaveš na pani radovou. Manžel je trenér plavání ![]()
Ano ano, když jsem plavala ze začátku jako paní Radová, bolelo mě z toho pěkně za krkem. Kup si ty brejle, nějaký co fakt těsněj a zkoušej to. Časem si budeš připadat jako ryba ve vodě.
Hm, to je jako by jsi rikala, ze chodis behat a pritom si vykracovala a kecala s kamoskou.. Neco zpevnis, lepsi, nez se valet doma, ale zazraky necekej.
Holky, všem díky za podněty, myslela jsem si to..nicméně baví mě to ve vodě, tak zkusím zlepšovat styl:-)koupím brýle ![]()
@vinnie Já mám také ráda bazén, Ale ani ne spíš bazén jako pak tu saunu ![]()
@mončís píše:
@vinnie Já mám také ráda bazén, Ale ani ne spíš bazén jako pak tu saunu
Nicméně, hubnout jako tak, se mi daří, radikálně jsem změnila jídelníček, stravuji se a lá havlíček (kontroluju na Stobu) a jde to cca to kilčo za týden, jen prostě potřebuju zpevnit
A nastartovat metabolismus pohybem..mám doma rotoped, ale nebaví mě to..dokopu se max. 3×týdně na půl hodiny ráno, když děti snídají u animáčku:-)
@vinnie to já jsem lenoch ve vodě
jestli můžu poradit, tak já začala po porodu běhat 2× týdně a dnes po roce mám krásně hubené stehna, lýtka a zpevněný zadek. Problém je v tom hořejšku
to doma posiluju.