Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Hezký večer
Holky stala se mi strašná věc! To že mi po porodu padají vlasy jsem brala tak nějak že to je normální. Sice vytahuji hrozné chuchvalce vlasů že to není možné.. A ted to hlavní po nabarvení vlasů jsem dnes zjistila že se mi udělaly jakoby kolena tak jak maj chlapy!!!
Není to uplně pleš ale prostě mi na těch místech vypadaly celkem dost vlasy a jde to vidět!!
Jsem z toho na prášky co mám dělat doroste to? Stalo se vám to také? ![]()
Jak dlouho jsi po porodu? Mně začaly padat vlasy 3. - 4. měsíc a to fakt po hrstech. Začala jsem brát Biosil plus (úplně obyčejné vitamíny právě na tohle) a vlasy se daly dohromady, ale trvá to dýl ![]()
@blecha72 píše:
Máte štěstí, že nejste chlap. Vlasy dorostou.
OT, prosím tě, na diskuzích si tykáme. na netu.
A capilan Q, to je vodička, to doporučila kadeřnice, taky funguje.
@terinka4444 píše:
OT, prosím tě, na diskuzích si tykáme. na netu.
Mně tykání vůči mně neva.
@Ivee no právě 4 měsíce po porodu.. Beru vitamíny mamavit. Myslím že jsem to s tou barvou asi pos..la
udělaly se mi z toho kolena je to děs
Vypadám jak strašidlo!!! ![]()
@verunB Kouty sou „normal“ po porodu - ber ten zminovanej Biosil (nastup ucinku az po 2-3 mesicich) a jinak vyckej - sem 9.mesicu po porodu a ted mi zacaly vlasy podrustat…vypadam jak debil.Chce to cas…
@verunB píše:
@terinka4444 a kde se to dá koupit? v lékárně?
Odpovim za ni: ANO
@verunB píše:
@ne-silenamatka a myslíš že ten Biosil je lepší?
biosil tablety stojí pár korun a mají stejný účinek, ne-li lepší než většina dalších, většinou složením velice podobných a předražených preparátů
takže ANO