Někdo, kdo výrazně zhubnul - třeba 30 kg?

1091
11.2.14 15:57

Někdo,kdo výrazně zhubnul - třeba 30 kg ???

Najde se mezi Váma některá, která výrazně zhubla? Třeba o třetinu-polovinu své váhy? Kdo třeba sundal těch 30 kilo?
Jaký byl Váš příběh? Motivace, dieta atd… podělte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1091
11.2.14 16:06
@CokeLady píše: Šája je tady tím dost známá :palec:

kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.2.14 16:08

Šája…ta zhubla přes 30kg :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
11.2.14 16:08
  • Citovat
  • Upravit
86
11.2.14 16:10

Teprve se snažím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
11.2.14 16:15
@Grey Sky píše:
Najde se mezi Váma některá, která výrazně zhubla? Třeba o třetinu-polovinu své váhy? Kdo třeba sundal těch 30 kilo?
Jaký byl Váš příběh? Motivace, dieta atd… podělte se.

Hlavně to chce pomale nedržet hladovku jíst pravidelne cvičit posilovat.
Má sestra se dala do hubnutí je to už několik měsíců zhubla rapidně o 30kg bohůžel dnes užde o mentální bulímií. Takže opatrně prosím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
11.2.14 16:20

Já zhubla přes 30 kg-bohužel jsem spadla do propasti, které se říká mentální anorexie, takže návod jak na to tady psát nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
11.2.14 16:22
@LLin píše:
Já zhubla přes 30 kg-bohužel jsem spadla do propasti, které se říká mentální anorexie, takže návod jak na to tady psát nebudu…

Je mi toho líto :-( má sestra právě spadla tímto do mentální bulímie. Momentálně už je 4 týdny na léčení a ještě 2 jí čekají. A říkala mi o holčině která tam je s ní a má mentální anorexii :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
11.2.14 16:25

@Jannys ta linie od zdravého hubnutí po posednutím hubnutí je hrozně tenká…já se z toho vyhrabala sama, ale vděčím tomu mému muži a touze po miminku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
11.2.14 16:28
@ShadowHunter píše:
@Šája :*

ta ale má neveřejný profil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
11.2.14 16:29

@LLin Tak to hrooozně moc gratuluji, že jsi to zvládla není to vůbec jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
11.2.14 16:32

@Jannys děkuju, přeji sestře hodně sil-bude je potřebovat…a pozor-nikdy není vyhráno, já do toho spadla 2krát…30kg nahoru 30kg dolů a zase nahoru a zase dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
11.2.14 16:32

Mám v plánu shodit nejméně 30kg. důležité je hodně pít, abys ze sebe dostala přebytečnou vodu. Začala jsem lehce snídat, k obědu si dávám také menší porce hodně zeleniny a jen minimum příloh. Jsem sice nemocná, takže musím stravu zvažovat a mlsám odvodňovací tabletky.Za 14 dnů mám dole 7,5 kg.Byla jsem hodně zavodněná. Každopádně změnou stravovacích návyků jdou dolů i špeky.

• Citovat
  • Upravit
5411
11.2.14 16:35

Muj pritel zhubnul 60kg za 11mesicu. Ale fakt to nemel zadarmo a mel teda z ceho hubnout. Mel 140kg. Jednou se proste vzbudil rozhodnutej. Snizil prijem kJ Na 6000 denne, vse si vazil a pocital, zapisoval do kalorickych tabulek, jedl pravidelne po 3 hod. a teda drsne cvicil. MASAKR. Uz je to 4roky, a dodrzuje to porad aby znova nepribral. Ma fakt disciplinu a sebekontrolu ze takovou jsem jeste nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
11.2.14 16:38

Ahoj taky hubnu ale ja teda budu spokojena kdyz dam dolu uz jen 8kg je fakt ze ja jidlo miluju coz je muj problem talze cvicim ted jsem ale nemocna tak jsem musela prestat no a zase chci zacit az budu bez teploty jinak taky hodne piju protoze jsem zavodnena zkousela jsem skoro vsechno od adipexu po diety a nic nema na me ucinek krom mensich porci alespon 3litry ciste vody denne a cviceni a verim to ze bude i trvale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková