Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky, ze zdr. důvodů si vařím do sáčků a misek vlastní jídlo. Zamrazuji a postupně jím. Do rodinného mrazáku se vejdu, ale ráda bych si předvařovala o něco víc a to už bych se nevešla. Nemá smysl přikupovat další velký mrazák, to je zbytečnost. Myslela jsem minimrazničku, něco levného, nejsem při penězích, ale nemám odhad, co se do takovéto vejde: http://www.eleshop.cz/nordline-rd-40f
Co se tak vejde do 40l? Většinou zamrazuji do sáčků jednotlivé porce, abych šetřila místo. Dík!
Ja to pochopila, ze zakladatelka opticky neodhadne, jak je velkych ctyricet litru-sacky s jidlem si taky asi nemeri co sacek to jeden litr. myslela asi, jestli ji nekdo muze ten objem priblizit.no predstav si to podle litrovych lahvi
lahev je ale tvarovana, takze to nebude jako ctyricet lahvi pohromade, bude to min.nebo viz valkil si dej k sobe ctyricet naplnenych litrovych sacku. kazdopadne jako pridavny mrazacek ti to na sacky a krabicky s jidlem pro jednoho snad bude stacit
ahoj ![]()
Ok, to je fakt první stupeň základky - 1litr=1dm3, takže 3. odmocnina ze 40 je přibližně 3,5 dm. Zakladatelko, představte si krychli o straně 35 cm a je to.
@krakatice uprimne,ani ja to nevedela
az ted jsem z dotazu zjistila, ze neodhadnu ani ja co je ctyricet litru.dik za vysvetleni
@jancakral Nemůžu se dočkat, až se mi bude jednou dítě vztekat, k čemu jsou dobrý mocniny a odmocniny, jak mu vpálím, že až si bude kupovat mrazák, tak si na mě vzpomene ![]()
@krakatice a já vždy myslela, že 1litr = 1dm3 = krychle o straně 1 dm (=10cm)
Asi si budu muset zopakovat matematiku
nebo…
@krakatice jo takhle… Omlouvám se, přehlédla jsem, že už počitáš celých 40 litrů… Tak v tom případě je to správně ![]()