Co se vejde do minimrazničky?

1309
10.2.14 14:09

Co se vejde do minimrazničky?

Ahojky, ze zdr. důvodů si vařím do sáčků a misek vlastní jídlo. Zamrazuji a postupně jím. Do rodinného mrazáku se vejdu, ale ráda bych si předvařovala o něco víc a to už bych se nevešla. Nemá smysl přikupovat další velký mrazák, to je zbytečnost. Myslela jsem minimrazničku, něco levného, nejsem při penězích, ale nemám odhad, co se do takovéto vejde: http://www.eleshop.cz/nordline-rd-40f
Co se tak vejde do 40l? Většinou zamrazuji do sáčků jednotlivé porce, abych šetřila místo. Dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
180
10.2.14 14:28

Ja to pochopila, ze zakladatelka opticky neodhadne, jak je velkych ctyricet litru-sacky s jidlem si taky asi nemeri co sacek to jeden litr. myslela asi, jestli ji nekdo muze ten objem priblizit.no predstav si to podle litrovych lahvi :-)lahev je ale tvarovana, takze to nebude jako ctyricet lahvi pohromade, bude to min.nebo viz valkil si dej k sobe ctyricet naplnenych litrovych sacku. kazdopadne jako pridavny mrazacek ti to na sacky a krabicky s jidlem pro jednoho snad bude stacit :-)ahoj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
10.2.14 14:38

Ok, to je fakt první stupeň základky - 1litr=1dm3, takže 3. odmocnina ze 40 je přibližně 3,5 dm. Zakladatelko, představte si krychli o straně 35 cm a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
10.2.14 14:42

@krakatice uprimne,ani ja to nevedela :-)az ted jsem z dotazu zjistila, ze neodhadnu ani ja co je ctyricet litru.dik za vysvetleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
10.2.14 15:00

@jancakral Nemůžu se dočkat, až se mi bude jednou dítě vztekat, k čemu jsou dobrý mocniny a odmocniny, jak mu vpálím, že až si bude kupovat mrazák, tak si na mě vzpomene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
10.2.14 16:04

@krakatice a já vždy myslela, že 1litr = 1dm3 = krychle o straně 1 dm (=10cm)
Asi si budu muset zopakovat matematiku :mrgreen: nebo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
10.2.14 16:07

@krakatice jo takhle… Omlouvám se, přehlédla jsem, že už počitáš celých 40 litrů… Tak v tom případě je to správně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková