Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
moc prosím o radu:
Po druhém porodu jsem stále tlustá jako prasátko, na fitko není čas, tak chci něco domů.
Poradíte některá levnější eliptical, který je opravdu tichý a nerozvrže se hned druhý den?
Chtěla bych levnější, tak do 6000.
Prosím jen osobní zkušenosti, nepotřebuji nic extra, jsem průměrně vysoká, vážím 70Kg, nikdo jiný než já cvičit nebude.
Taky zacinam vybirat, tak si pockam na tipy. zatim, co jsem zkousela ty levnejsi (po5tis), tak mi to prislo, ze se to musi po tydnu rozpadnout, vubec to nepusobilo bytelne.
vim, ze za ty penize nelze cekat zazraky, ale prece jen, ze by neco bylo? ![]()
jinak ja bych byla ochotna jit i o neco vys, tak do 10tis, aspon by mi bylo lito penez a fakt bych cvicila, at se to vyuzije ![]()
Ja jsem moc spokojena s Kettlerem, dostala jsem ho od manzela(divala jsem se pak ze vysel kolem 10tisic) a maji je i ve Slenderu, kam chodim cvicit-ale to jsou uz drazsi profi kousky. Nic lepsiho jsem nenasla, bud vrzou nebo je nepohodlne na nich jen stat, natoz tak cvicit… Zkus se na ne podivat, nevim od kolika tisic zacinaji ceny..
Mamka si koupila nejakou potvoru z Tesca a je to katastrofa, slouzi spis na vesenimpradla:-)
Já vám neporadím značku, ale koupila jsem za polovinu ceny - použitý, s tím, že si ho někdo koupil - asi předsevzetí na nový rok
, dvakrát zacvičil a pak to nevyužíval
a sloužil perfektně ![]()