Plavání a příspěvek od VZP?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
plavání a příspěvek od VZP?
Ahoj holky měla by jsem dotaz ohledně plavání s miminka. Dnes jsem se byla informavot na cenu a jak to chodí atd. a tam mi paní říkala že pak doklad o zaplacení donesu na VZP a oni mi prý něco přispějou. Tak by jsem se chtěla zeptat jestli nevíte kolik tak přispívá. A jestli třeba nemusím chodit celý rok aby mi něco daly nebo třeba jen ty dva měsíce. Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, taky by mě to zajímalo. A jak dlouho po zaplacení s tím můžu jít na VZP? Nevíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Madel Jestli se nepletu, tak ta pětistovka je příspěvek na celý rok, takže se tam dá zajít v tom kalendářním roce. Ale na druhou stranu proč to zbytečně oddalovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já platila plavání v listopadu, takže to už asi neproplatí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Madel to už asi ne - já zaplatila v listopadu a v prosinci si to nechala proplatit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si tam na VZP zavolala, ještě nemají předpis na nový rok, mám si zavolat na přelomu ledna a února, ale asi to bude taky znova ta pětistovka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Madel Nevim jak VZP, ale u me pojistovny maji jeste nejaky termin po novem roce, kdy lze zadat o prispevky za lonsky rok, ale myslim, ze to je jen par dnu
. Takze zkusit jeste pohledat na webu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi, plavání jsme dceři platili v září 2016. Příspěvek jsem si bohužel už vybrat nemohla, protože za rok 2016 už nemám nárok. Mohla bych tam jít letos? Vím, že nechtějí potvrzení co dávají vše ostatním, ale chtějí daňový doklad a tam datum platby není uvedeno, a ani nevím, jestli se tam uvádí..Neví někdo jak je to letos? Ať tam zase zbytečně neběžím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi jsem nikdy neviděla daňový doklad bez data, tedy platný daňový doklad. Podle mně ti to neuznají, to datum v příspěvku hraje důležitou roli.
@amazon píše:
Oživuji diskuzi, plavání jsme dceři platili v září 2016. Příspěvek jsem si bohužel už vybrat nemohla, protože za rok 2016 už nemám nárok. Mohla bych tam jít letos? Vím, že nechtějí potvrzení co dávají vše ostatním, ale chtějí daňový doklad a tam datum platby není uvedeno, a ani nevím, jestli se tam uvádí..Neví někdo jak je to letos? Ať tam zase zbytečně neběžím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik Daňový doklad datum má, ale to je vystavení dokladu a né zaplacení plaveckého kurzu..O to mi jde..Loni jsem platila kurz v listopadu. Plavali od listopadu do ledna. Daňový doklad jsem měla z lednovým datumem, a příspěvek jsem dostala..Proto jsem znovu nemohla čerpat příspěvek za rok 2016
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amazon to mas dobry, mne nevzali doklad z jednoho roku, kdy jsem platila kurz na nove pololeti, tudiz kurz byl od dalsiho roku. Sla jsem zadat v tom novem roce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit