Plavání kojenců Brno-Rosnička

eevcca
29.1.13 20:05

Plavání kojenců Brno-Rosnička

Ahoj holky, s kamarádkou máme v pátek (jak je dopolední plavčo) namířeno plavat s našema prckama do bazénu v Brně - Rosnička… chtěla bych se zeptat jaké máte zkušennosti jít tam jen tak bez kurzů, nikde jsem se nedočetla, zda stačí pro mimuška plavecký pleny nebo na tom musí být ještě normální plavky? Jaké to tam je? Vše je psáno jen ohledně toho kurzu ale nic pro ty, co se tam rozhodnou jít jen tak sami s prckem… Máte zkušennosti s tou parní saunou s eukaliptem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8698
29.1.13 21:52

:mavam: my chodíme s manželem do infinitu a ptaly sme se na plavání s dcerou a hned nam dala paní papíre na kroužek a my sme chtely jen tak no a u nich to nejde, :nevim: :nevim:
Jinak všude kam jdeš plavat musí mít mimčo plavací pleny, podle veku ;)
Tak za mne rosnička jen do kroužku, a to stejne neni 100% že te vezmou, nam to slibovaly 4mesíce a nic, tak sme šly jinam do kroužku :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
30.1.13 08:15

Já jsem do Rosničky chodila před rokem. Mimčo musí mít buď plavací plínu a nebo plavečky, ale vhodné pro mimina…tzn. ne takové ty jakoby dospělácké třeba z C&A, ale třeba neoprénové…prostě s gumičkama kolem nožiček. Jinak plína jde koupit i na recepci.
Plavat (bez kurzu) šlo v té době ve čtvrtek a v pátek dopoledne. Je přítomná i instruktorka a jsou k dispozici i plavací pomůcky, co se používají při kurzu. Ale tak to bylo tehdy cca rok zpět…teď nevím jak to je, ale měli to tehdy psané na stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
30.1.13 08:18

Tak na netu jsou vypsané tyto časy : úterý: 13:00 - 15:00
středa 13:15 - 15:00 čtvrtek: 13:30 - 15:00
pátek od 11:30 do 15:00
Ale asi bude nejlepší si tam zavolat a přeptat se přímo tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
30.1.13 10:33

@kendra Takže stačí jen ty plínečky jo?? To je super, jinde chtějí plýnky a na to ty plavky… Je tam hodně lidí v ty volné dny pro plavčo, kurz opravdu nechci, je to děsně drahý na to že bych tam chtěla si jit na hodinku zablbnout s malým. Jinak jak tam přiztupují k těm co si jdou jen tak? Nenutí je třeba letákama a různýma řečma zapisovat se do kurzů?

• Citovat
  • Upravit
2507
30.1.13 13:21

No já tam chodila v době, kdy jsme tam byli zapsaní i na kurz, takže s otravováním propagací fakt neporadím…navíc jak říkám, je to už rok ;) Když jsme tam byli, tak jsme tam většinou byli sami…maminy to moc nevyužívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6115
18.3.15 20:43

Plavání Brno Moravská Slavia

Hledám maminku, která by ráda odchodila 5 lekcí plavání s dítkem na Moravskou Slaviu v Brně a už se tam nedostala z důvodu plné kapacity.
Máme se synem omluvený celý kurz (5 lekcí za 1130,–) z důvodu stálé nemocnosti a je možné ho převést na maminku, která by měla o plavání zájem (věk nerozhoduje, termín kurzu si zvolíte sama po dohodě).
Po dohodě s lektorkou lze takto provést, možno si to telefonicky ověřit.
Maminky, ozvěte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
23.9.19 18:01

Ahoj, mate nekdo novejsi zkusenosti, jaky je kurz plavani Rosnicka? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí