Plavání kojenců Praha 4, 10
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No, jak tak koukám, tak ani jeden z těch dvou odkazů nemá o víkendu :/ což je blbý, chodim do školy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krťousová zdravim… taky bydlime vedle Uhrinevse. Nasla jste neco pobliz mam 3,5mes holcicku tak jsem koukala na Vydryska ale nevim zdali to je tam dobre…
dekujeme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikypiky92 píše:
@krťousová zdravim… taky bydlime vedle Uhrinevse. Nasla jste neco pobliz mam 3,5mes holcicku tak jsem koukala na Vydryska ale nevim zdali to je tam dobre…dekujeme
ahoj, my nakonec chodíme na vyšehrad do amálky, protože je to tam i v sobotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ráda bych taky s malou (5měs.) začala chodit na plavání. Asi je mi jedno, jestli slaná nebo sladká voda, spíš mi záleží, jak je ošetřovaná a je-li bazén uzpůsoben miminkům (ne pro veřejnost), pravidelně čištěn, teplá voda.
V Pze je bazénů i školiček spousty, ale budu ráda za tipy/zkušenosti.
Kritéria: dobrá dostupnost MHD (pokud by byla P4, P10, tak supr), dobré zázemí bazénu (na přebalení, nakojení, odložení mimča), ale taky možnost někam odložit kočár (nenechávat ho venku) a celkově příjemné prostředí, možnost ukázkové hodiny nebo vrácení peněz nebo náhradních hodin.. A pokud by tam dělali i cvičení s kojenci, tak by to bylo úplně nejlepší:-))
Není nad osobní zkušenost:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravdu nikdo nemá čerstvou zkušenost? Kde mají v nejbližší době kurzy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 3,5 měs. kluka, tak se také chystám na plavání. Jediné kritérium je lokalita Praha 4 a aby se tam dalo zajet kočárem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@opicaci pokud vim, tak Vyšehrad je Praha 4, žejo? Já tam chodim do Amálky, je to v Jedličkově ústavu a dostaneš se tam celkem dobře (až na to, když jedeš metrem ze směru háje, to musíš na I. P. Pavlova a zpátky
) mně se tam hrozně líbí, jen je blbá šatna, je malá a když se tam sejdou maminky, které odcházejí a přicházejí, tak je to docela blbý, ale jinak doporučuju
…tyjo, doufám, že je to trochu srozumitelně napsaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo to je P4. Akorát si tak říkám, že ani nemusím plavat já, jako malý. Mají tam i vaničku na kojence?? Nebo se tam chodí až od půl roku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@opicaci jo aha, tam, co chodim já na bazen, tam je to až od půl roku…
http://www.amalka.info/…inek-vanicky tady máš více info o těch vaničkách, já chodim až od toho půl roka, takže s tim zkušenosti nemáme žádné
snad jsem pomohla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krťousová
teď jsem to četla, ale 350 kč za lekci 30 minut se mi zdá nějak moc. Nebo to je v Praze normální?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@opicaci já si myslim, že v Pze je to normální. Já hledala, kde je to i o víkendu a jediný tohle jsem našla, takže nevim, kolik je to jinde, myslím, že se to bude lišit jen o pár desítek korun, max. o stovku, ale fakt nevim
koukala jsem i za Prahou, většinou vše bývá levnější (Říčany apod.), tam je to teda trošinku levnější, ale neměli to právě o tom víkendu. Já vyrůstala kousek za Roudnicí nad Labem, tak jsem koukala i do tý Roudnice a tam bylo 850 za 10 lekcí dohromady, neskutečný. Nebejt to jen přes všední dny, tak se mi snad vyplatí i dojíždět tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to teda jo. To mám snad opravdu lepší počkat až mu bude třeba rok a pak s ním jít do bazénu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@opicaci já si myslim, že asi jo…to si to i víc užije, podle mě a budete chodit spolu, což je dobrý
ale zkus se kouknout ještě, třeba najdeš něco lepší, než jsem poslala já
je toho fakt hodně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušeli jste některá vaničky? Přemýšlím, že než se dostaneme do normálních kurzů, tak bych to vyzkoušela. Máte někde dobrou zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivkako ja byla na zkusebni lekci ve Vydryskovi a bylo to v pohode. Na vanicky prijdou klido i domu a ukazou co a jak delat s prckama
my si nakonec poridili kruh a plaveme samotne doma ve vane
je to prima vec
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit