Plavání kojenců Praha 4, 10

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2154
25.7.13 14:08

No, jak tak koukám, tak ani jeden z těch dvou odkazů nemá o víkendu :/ což je blbý, chodim do školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
16.10.13 19:29

@krťousová zdravim… taky bydlime vedle Uhrinevse. Nasla jste neco pobliz mam 3,5mes holcicku tak jsem koukala na Vydryska ale nevim zdali to je tam dobre… ;) dekujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
16.10.13 21:55
@nikypiky92 píše:
@krťousová zdravim… taky bydlime vedle Uhrinevse. Nasla jste neco pobliz mam 3,5mes holcicku tak jsem koukala na Vydryska ale nevim zdali to je tam dobre… ;) dekujeme

ahoj, my nakonec chodíme na vyšehrad do amálky, protože je to tam i v sobotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
17.10.13 11:54

Ahoj, ráda bych taky s malou (5měs.) začala chodit na plavání. Asi je mi jedno, jestli slaná nebo sladká voda, spíš mi záleží, jak je ošetřovaná a je-li bazén uzpůsoben miminkům (ne pro veřejnost), pravidelně čištěn, teplá voda.
V Pze je bazénů i školiček spousty, ale budu ráda za tipy/zkušenosti.
Kritéria: dobrá dostupnost MHD (pokud by byla P4, P10, tak supr), dobré zázemí bazénu (na přebalení, nakojení, odložení mimča), ale taky možnost někam odložit kočár (nenechávat ho venku) a celkově příjemné prostředí, možnost ukázkové hodiny nebo vrácení peněz nebo náhradních hodin.. A pokud by tam dělali i cvičení s kojenci, tak by to bylo úplně nejlepší:-))
Není nad osobní zkušenost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
18.10.13 12:04

Opravdu nikdo nemá čerstvou zkušenost? Kde mají v nejbližší době kurzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
17.11.13 18:25

Mám 3,5 měs. kluka, tak se také chystám na plavání. Jediné kritérium je lokalita Praha 4 a aby se tam dalo zajet kočárem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
17.11.13 20:00

@opicaci pokud vim, tak Vyšehrad je Praha 4, žejo? Já tam chodim do Amálky, je to v Jedličkově ústavu a dostaneš se tam celkem dobře (až na to, když jedeš metrem ze směru háje, to musíš na I. P. Pavlova a zpátky :zed: ) mně se tam hrozně líbí, jen je blbá šatna, je malá a když se tam sejdou maminky, které odcházejí a přicházejí, tak je to docela blbý, ale jinak doporučuju :palec:…tyjo, doufám, že je to trochu srozumitelně napsaný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
18.11.13 05:02

@krťousová

jo to je P4. Akorát si tak říkám, že ani nemusím plavat já, jako malý. Mají tam i vaničku na kojence?? Nebo se tam chodí až od půl roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
18.11.13 09:19

@opicaci jo aha, tam, co chodim já na bazen, tam je to až od půl roku…
http://www.amalka.info/…inek-vanicky tady máš více info o těch vaničkách, já chodim až od toho půl roka, takže s tim zkušenosti nemáme žádné :) snad jsem pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
18.11.13 10:13

@krťousová
teď jsem to četla, ale 350 kč za lekci 30 minut se mi zdá nějak moc. Nebo to je v Praze normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
18.11.13 13:00

@opicaci já si myslim, že v Pze je to normální. Já hledala, kde je to i o víkendu a jediný tohle jsem našla, takže nevim, kolik je to jinde, myslím, že se to bude lišit jen o pár desítek korun, max. o stovku, ale fakt nevim :nevim: koukala jsem i za Prahou, většinou vše bývá levnější (Říčany apod.), tam je to teda trošinku levnější, ale neměli to právě o tom víkendu. Já vyrůstala kousek za Roudnicí nad Labem, tak jsem koukala i do tý Roudnice a tam bylo 850 za 10 lekcí dohromady, neskutečný. Nebejt to jen přes všední dny, tak se mi snad vyplatí i dojíždět tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
18.11.13 20:01

@krťousová

to teda jo. To mám snad opravdu lepší počkat až mu bude třeba rok a pak s ním jít do bazénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
19.11.13 20:57

@opicaci já si myslim, že asi jo…to si to i víc užije, podle mě a budete chodit spolu, což je dobrý ;) ale zkus se kouknout ještě, třeba najdeš něco lepší, než jsem poslala já :mavam: je toho fakt hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
21.11.13 09:58

Zkoušeli jste některá vaničky? Přemýšlím, že než se dostaneme do normálních kurzů, tak bych to vyzkoušela. Máte někde dobrou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
21.11.13 12:15

@ivkako ja byla na zkusebni lekci ve Vydryskovi a bylo to v pohode. Na vanicky prijdou klido i domu a ukazou co a jak delat s prckama :palec: my si nakonec poridili kruh a plaveme samotne doma ve vane :) je to prima vec :dance: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí