Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky nemáte některá zkušenosti s plaváním miminek v okolí Hořovic nebo Berouna s dobrou cenou a lidmi?
Ahoj, my jsme ze zdic, ale plavat jsme nechodily, mala mela atop. ekzem bohuzel…pokud ti tady holky neporadi, jukni na modryho konika, do diskuse Berounsko, tam se to nedavno resilo:-)
Ahoj,
doporučuji www.ploutvicka.cz, chodíme tam. Je to vyhlášené a jsou tam čekací lhůty. Tak zavolej co nejdřív. Je to tam super.
ahoj, já chodila se starší taky do ploutivčky. je to tam fajn, jen tyčekací lhůty. mladší tam je zaspaná od června a plavat začínáme až za dva týdny
jinak v berouně a okolí je teď toho kojeneckého plavní víc. studio Kytka, baby club hrošík, zahořánek. určitě všechno najdeš na netu.
já za sebe můžu doporučit www.studio-kytka.cz
Jsou úžasní, ochotní, cena slušná a při dalších kurzech se pak cena i ponižuje.
Hlavně naprosto úžasná komunikace, žádný problém s přehozením náhrad pro nemoc, neomezené náhrady, pokud se omlouváte, lze se domluvit na odsunech. Paní je maximálně ochotná.
Nám takhle kurz za lonskou zimu (leden-březen) šoupla nejdřív na jarní a pro nemoc pak na podzim a zcela nečekaně jsme se stěhovali a ona nám to domluvila do Prahy. Prostě úža úža úža.
Voda slaná, super.
Ahoj, já taky slyšela od sousedky chválu na studio Kytka. Jsem z Berouna a mám skoro 7 měs. holčičku Natálku. Taky bych s ní ráda navštěvovala plavčo…i proto, že mi tu moc chybí kamarádky (přivdala jsem se a zatím nějak nebyla příležitost k seznámení). Sousedka ale doporučovala začít s plaváním až tak kolem roku, prý si to dětičky víc užijou, mladší tam většinou brečí a taky teď na zimu to asi není vhodný. Není tu taky nějaká osamělá dušička z okolí Berouna? ![]()
Ahojky,sobilko-hlásím se
mám 4měsíčního klučíka a 3letou treperendu..jsem u berouna už sice 3roky,ale taky tu moc lidí neznám..odkud jsi..?
Ahoj, my tedy chodíme plavat do LAGUNY v Berouně, ale mám kamarádku, která se intenzivně snažila někam na plavání přihlásit a rovnou ti můžu napsat, že Kytka i Ploutvička jsou plný. Ona potom zkoušela Hrošíka a tak jí vzali. A ještě se bude otevírat Záhořánek a tam taky bude plavání.
Ahoj Romyšáku mám velkou radost, že se konečně někdo ozval!!! Už jsem si myslela, že jsem snad jediná osamělá mamina ![]()
Já jsem původně z Nymburska, přímo v Berouně-Závodí bydlím cca 2 roky, ale protože jsem do konce těhu pracovala v Praze - nebyla tu příležitost k seznámení a po porodu zase čas…jak Naty roste - je mi tu čím dál víc smutno, tak doufám, že se ledy konečně prolomí ![]()
Odkud jsi ty???
Ahojky,jojo,a ty nekonecne dlouhy dny,ted jak je hned tma..ja jsem ze zadni trebane,bohuzel nejezdim autem,ridicak sice mam,ale nejak jsem od ty doby nejezdila a ted s 2 detma mam nejak strach.No musim zacit,jinak to nepujde,pripadam si jak negramota
manzel jezdi do prace vlakem tak se doma na auto jen zamilovane koukam…ale vlakem jsme v beroune za13minut,takze pohoda…zrovna dneska se tam chystam-do civilizace,aby mela sofi nejaky jiny zazitky
nekdy si tam nekde muzem dat spicha-obcas zajdem ke klaunovi,nebo do slunecnice..
Jééé jsem na tom podobně s tím řízením …manža jezdí autem do práce, takže není k dispozici a když už nááááhodou někam po delší době sama jedu, jsem vyklepaná
ale taky si říkám, že se to musí změnit - na jaře chceme koupit nějaký druhý starší autíčko, abych se s Naty mohla přesouvat. Nechci být pořád na někom závislá - babičky i kámošky daleko, nákupy apod. …bez auta je to složitý! Přes Zadní Třebáň jsem jela párkrát vlakem - je to hezký místo ![]()
Budu moc ráda, když budeš chtít přijet do Berouna, můžeme se sejít U klauna třeba na kafčo:-)) - doma v zimě je to vážně depka
sice to utíká, ale potřebuju s někým pokecat!
no snad by mi to vyslo pristi tyden/pak totiz jedeme k nasim na Moravu na14dni..mam to jako takovou relaxacni kuru,abych se nezblaznila
takze dam kdyztak vedet..zatim se mejte..
Holky s tim autem jste mě rozesmály. Byla jsem úplně stejný případ. Bohudík mě vyléčil manžel, když jsem se přestěhovali do Nového Jáchymova. Rázem jsem zjistila, že mi nic jiného nezbývá. Manžel v práci, dítě zákonitě nemocné, když byl v čudu a tak mě to donutilo. Zaplať pánbůh, protože teď jsem konečně zjistila, co je to svoboda. Dřív mě to strašně nervovalo. Hrozně jsem se bála, že syn bude nemocný a co já s nim. Teď naštěstí tyhle depky přestaly. Vřele doporučuji řídit vůz. Jo a ještě než jsem začala jezdit, tak jsem si dala pár kondičních jízd v autoškole.
Tak jo příští týden vyhovuje - krom úterka (to nemůžu) by to mělo jít…ještě si písnem:-)) Naty asi lezou zuby, bulí v noci se budí - je protivná a má trošku teplotu. Snad se dá to té doby dohromady ![]()