plavání miminek Hořovice/Beroun a okolí

7870
25.11.09 19:56

plavání miminek Hořovice/Beroun a okolí

Maminky nemáte některá zkušenosti s plaváním miminek v okolí Hořovic nebo Berouna s dobrou cenou a lidmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
25.11.09 20:53

Ahoj, my jsme ze zdic, ale plavat jsme nechodily, mala mela atop. ekzem bohuzel…pokud ti tady holky neporadi, jukni na modryho konika, do diskuse Berounsko, tam se to nedavno resilo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martyk1
26.11.09 10:32

Ahoj,

doporučuji www.ploutvicka.cz, chodíme tam. Je to vyhlášené a jsou tam čekací lhůty. Tak zavolej co nejdřív. Je to tam super.

• Citovat
  • Upravit
1283
26.11.09 11:30

ahoj, já chodila se starší taky do ploutivčky. je to tam fajn, jen tyčekací lhůty. mladší tam je zaspaná od června a plavat začínáme až za dva týdny :-o jinak v berouně a okolí je teď toho kojeneckého plavní víc. studio Kytka, baby club hrošík, zahořánek. určitě všechno najdeš na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
26.11.09 12:59

Děkuju :kytka: Jdu to omrknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
27.11.09 14:36

já za sebe můžu doporučit www.studio-kytka.cz

Jsou úžasní, ochotní, cena slušná a při dalších kurzech se pak cena i ponižuje.

Hlavně naprosto úžasná komunikace, žádný problém s přehozením náhrad pro nemoc, neomezené náhrady, pokud se omlouváte, lze se domluvit na odsunech. Paní je maximálně ochotná.

Nám takhle kurz za lonskou zimu (leden-březen) šoupla nejdřív na jarní a pro nemoc pak na podzim a zcela nečekaně jsme se stěhovali a ona nám to domluvila do Prahy. Prostě úža úža úža.

Voda slaná, super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sobilka
27.11.09 19:05

Plavání

Ahoj, já taky slyšela od sousedky chválu na studio Kytka. Jsem z Berouna a mám skoro 7 měs. holčičku Natálku. Taky bych s ní ráda navštěvovala plavčo…i proto, že mi tu moc chybí kamarádky (přivdala jsem se a zatím nějak nebyla příležitost k seznámení). Sousedka ale doporučovala začít s plaváním až tak kolem roku, prý si to dětičky víc užijou, mladší tam většinou brečí a taky teď na zimu to asi není vhodný. Není tu taky nějaká osamělá dušička z okolí Berouna? :wink:

• Citovat
  • Upravit
159
30.12.09 21:40

Ahojky,sobilko-hlásím se :wink: mám 4měsíčního klučíka a 3letou treperendu..jsem u berouna už sice 3roky,ale taky tu moc lidí neznám..odkud jsi..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
1.1.10 14:11

Ahoj, my tedy chodíme plavat do LAGUNY v Berouně, ale mám kamarádku, která se intenzivně snažila někam na plavání přihlásit a rovnou ti můžu napsat, že Kytka i Ploutvička jsou plný. Ona potom zkoušela Hrošíka a tak jí vzali. A ještě se bude otevírat Záhořánek a tam taky bude plavání.

http://babyclub-hrosik.cz/
http://www.zahoranek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
1.1.10 22:17

kamarádka

Ahoj Romyšáku mám velkou radost, že se konečně někdo ozval!!! Už jsem si myslela, že jsem snad jediná osamělá mamina :cry:

Já jsem původně z Nymburska, přímo v Berouně-Závodí bydlím cca 2 roky, ale protože jsem do konce těhu pracovala v Praze - nebyla tu příležitost k seznámení a po porodu zase čas…jak Naty roste - je mi tu čím dál víc smutno, tak doufám, že se ledy konečně prolomí :-D

Odkud jsi ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.1.10 09:35

Ahojky,jojo,a ty nekonecne dlouhy dny,ted jak je hned tma..ja jsem ze zadni trebane,bohuzel nejezdim autem,ridicak sice mam,ale nejak jsem od ty doby nejezdila a ted s 2 detma mam nejak strach.No musim zacit,jinak to nepujde,pripadam si jak negramota :-? manzel jezdi do prace vlakem tak se doma na auto jen zamilovane koukam…ale vlakem jsme v beroune za13minut,takze pohoda…zrovna dneska se tam chystam-do civilizace,aby mela sofi nejaky jiny zazitky :wink: nekdy si tam nekde muzem dat spicha-obcas zajdem ke klaunovi,nebo do slunecnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
4.1.10 20:49

Jééé jsem na tom podobně s tím řízením …manža jezdí autem do práce, takže není k dispozici a když už nááááhodou někam po delší době sama jedu, jsem vyklepaná :jazyk: ale taky si říkám, že se to musí změnit - na jaře chceme koupit nějaký druhý starší autíčko, abych se s Naty mohla přesouvat. Nechci být pořád na někom závislá - babičky i kámošky daleko, nákupy apod. …bez auta je to složitý! Přes Zadní Třebáň jsem jela párkrát vlakem - je to hezký místo :-)

Budu moc ráda, když budeš chtít přijet do Berouna, můžeme se sejít U klauna třeba na kafčo:-)) - doma v zimě je to vážně depka :wink: sice to utíká, ale potřebuju s někým pokecat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
4.1.10 21:00

no snad by mi to vyslo pristi tyden/pak totiz jedeme k nasim na Moravu na14dni..mam to jako takovou relaxacni kuru,abych se nezblaznila :mrgreen: takze dam kdyztak vedet..zatim se mejte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
5.1.10 20:45

Holky s tim autem jste mě rozesmály. Byla jsem úplně stejný případ. Bohudík mě vyléčil manžel, když jsem se přestěhovali do Nového Jáchymova. Rázem jsem zjistila, že mi nic jiného nezbývá. Manžel v práci, dítě zákonitě nemocné, když byl v čudu a tak mě to donutilo. Zaplať pánbůh, protože teď jsem konečně zjistila, co je to svoboda. Dřív mě to strašně nervovalo. Hrozně jsem se bála, že syn bude nemocný a co já s nim. Teď naštěstí tyhle depky přestaly. Vřele doporučuji řídit vůz. Jo a ještě než jsem začala jezdit, tak jsem si dala pár kondičních jízd v autoškole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.1.10 21:00

srazík

Tak jo příští týden vyhovuje - krom úterka (to nemůžu) by to mělo jít…ještě si písnem:-)) Naty asi lezou zuby, bulí v noci se budí - je protivná a má trošku teplotu. Snad se dá to té doby dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí