Plávání s miminkem, když já neumím plavat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Myslím, že to není problém, protože ten bazén není hluboký. Ale určitě bych to řekla instruktorce
jen pro jistotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavat asi nemusíš umět, ale po nás chtěli, abychom se potopili, hlavně hlavu, takže to by ti nemělo vadit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, musí maminka umět plavat, když chodí s miminkem na plavání?? Nejsem v plavání vůbec zdatná, můžu tam i tak chodit, nebo tam dělají něco i rodiče? Jak to probíhá prosím? Prosím anonym, zdůvodu urážek a ostatního.
My jsme se potápěli a podplavávali různé pěnové pomůcky. Jako neplavec si to nedovedu představit. Kontaktuj tu školičku a ptej se, jak to tam probíhá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemusíš umět plavat a pokud nechceš, tak nemusíš ani potápět hlavu. Prý se dost lidí nechce potápět, že to nemá rádo a žádný problém. A chválím tě, že i když sama neplaveš, tak chceš aby to tvoje dítě umělo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co píše @Serpentini je pravda, já se nepotapim, byt plavu, a nebylo to třeba, proste se na signál potopilo jen mimino
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi záleží, jak jsi vysoká, my máme bazén, kde mám vodu po prsa a měřím 172cm cm. Pokud bys měla třeba 155 cm, už je to hluboký dost.
Jinak podle mě to bezpečný není. Ty tam sice neplaveš nějakou vzdálenost, ale sem tam tempo ano a máš jistit dítě, potápět se a to bez schopnosti plavat není vůbec bezpečné.
Můžeš ale zkusit nějakou tu hodinu na ukázku s tím, že to instruktorce řekneš, aby věděla. Dnes je to téměř standard, takže by nemusela čekat, že někdo plavat neumí. Stydět se nemusíš, ale v zájmu vlastním i dítěte bych si našla instruktora a plavat se naučila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, musí maminka umět plavat, když chodí s miminkem na plavání?? Nejsem v plavání vůbec zdatná, můžu tam i tak chodit, nebo tam dělají něco i rodiče? Jak to probíhá prosím? Prosím anonym, zdůvodu urážek a ostatního.
Uklidním tě, záplavou si všechny děti, jen ty ne ![]()
Rodiče neplavou. Je to mělký bazének, ty vystačíš bezproblémů.
- Citovat
- Upravit
@Nelel12 píše:
Uklidním tě, záplavou si všechny děti, jen ty neRodiče neplavou. Je to mělký bazének, ty vystačíš bezproblémů.
A že jsi si tak jistá. U nás na plavání neplatí ani jedno z toho, co píšeš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lil Kitkatt píše:
A že jsi si tak jistá. U nás na plavání neplatí ani jedno z toho, co píšeš.
To mate ale docela nestandardní jak hloubku bazénu, tak styl výuky. Aby rodiče dělali tempa apod u plavání s miminy to slyším prvně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lil Kitkatt píše:
Asi záleží, jak jsi vysoká, my máme bazén, kde mám vodu po prsa a měřím 172cm cm. Pokud bys měla třeba 155 cm, už je to hluboký dost.
Jinak podle mě to bezpečný není. Ty tam sice neplaveš nějakou vzdálenost, ale sem tam tempo ano a máš jistit dítě, potápět se a to bez schopnosti plavat není vůbec bezpečné.
Můžeš ale zkusit nějakou tu hodinu na ukázku s tím, že to instruktorce řekneš, aby věděla. Dnes je to téměř standard, takže by nemusela čekat, že někdo plavat neumí. Stydět se nemusíš, ale v zájmu vlastním i dítěte bych si našla instruktora a plavat se naučila
Já sice plavu dobře, ale nedovedu si představit plavání s miminem v bazénu, kde bych nestačila. To se podle mě nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
To mate ale docela nestandardní jak hloubku bazénu, tak styl výuky. Aby rodiče dělali tempa apod u plavání s miminy to slyším prvně
Podplaváváme pod vodou obruče, potápíme se na dno bazénu apod.
Ale jako pokud by ženská nechtěla, asi by se potopila instruktorka, to zas jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lil Kitkatt píše:
A že jsi si tak jistá. U nás na plavání neplatí ani jedno z toho, co píšeš.
Jako že u vás plavete s miminem v hlubokém bazénu kde nestačíte? Do toho bych teda nešla ani kdybych byla závodní plavkyně,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit