Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
ráda bych si ještě před porodem srovnala alespoň trochu záda. Kromě těhu cvičení bych chtěla chodit plavat. ![]()
Jenže, jak mi bylo řečeno, žádný z pražských bazénů nesplňuje hygienická kritéria pro plavání těhotných.
Tak jsem se Vás chtěla zeptat, zda je to opravdu tak a přeci jen některá z Vás někam v Praze plavat nechodí, aniž by z toho měla nějaké gyn.problémy. ![]()
Věřím, že se přeci jen ěco najde.
Předem moc díky.
ahoj, ja jsem nikdy nechodila na zadny plavaci kurz, ale sama jsem chodila plavat do Axy u Bile labute. Netusim, jak moc ten bazen vyhovuje nebo ne, ale ja nikdy problemy nemela. A to rovnou rikam, ze je to jeden z tech starsich bazenu…ale ja nikdy nemela gy. problemy, tak jsem se toho moc nebala
Hele, podle mě nic takového jako „bazén pro těhotné“ neexistuje. Myslím, že už se to tady i řešilo. Já chodila normálně do Podolí. Pokud netrpíš na nějaké potíže z bazénu když nejsi těhotná, tak se ti nic nestane ani když těhotná jsi.
Ta voda v bazénu je prý tak chlorovaná, že v tom nemůže nic přežít. A když mají ženské problémy, tak je to z toho, že jim to vymýtí ty „hodné“ bakterie z pochvy a přesídlí tam pak doma tvoje vlastní bakterie z konečníku… tak mi to aspoň vysvětloval můj doktor.
Přesně tak…
Já chodila normálně do Hloubětína nebo do Podolí - já teda na tyhle ženské problémy ani normálně netrpím, takže mi to naprosto vyhovovalo.
ahojky, já chodila plavatna Prahu 3, do hotelu Olšanka, je to na Olšanském náměstí. žádné problémy jsem pak neměla…
Ahoj, narazila jsem tu na tuto diskuzi, tak treba se ti to bude libit. Ale tipuju, ze to bude drahy ale nekoukala jsem
https://www.emimino.cz/…avani-42381/
Chodila jsem normálně do Podolí až do termínu porodu. Většina gynekol. infekcí nevznikne stejně tak, že k tobě připlave něco z vody, ale že se ve vodě naruší prostředí v pochvě a to vede k přemnožení bakterií nebo kvasinek, které tam už jsou. Spíš tedy záleží, jak jsi k infekcím náchlná.
Já v těhu chodila do bazénu na Radlickou a do Podolí až do osmého měsíce a bez problémů! ![]()