Plavání v Praze

209
20.5.10 17:00

Plavání v Praze

Ahoj,
ráda bych si ještě před porodem srovnala alespoň trochu záda. Kromě těhu cvičení bych chtěla chodit plavat. :nevim:
Jenže, jak mi bylo řečeno, žádný z pražských bazénů nesplňuje hygienická kritéria pro plavání těhotných.
Tak jsem se Vás chtěla zeptat, zda je to opravdu tak a přeci jen některá z Vás někam v Praze plavat nechodí, aniž by z toho měla nějaké gyn.problémy. :twisted:

Věřím, že se přeci jen ěco najde.

Předem moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1535
20.5.10 17:15

ahoj, ja jsem nikdy nechodila na zadny plavaci kurz, ale sama jsem chodila plavat do Axy u Bile labute. Netusim, jak moc ten bazen vyhovuje nebo ne, ale ja nikdy problemy nemela. A to rovnou rikam, ze je to jeden z tech starsich bazenu…ale ja nikdy nemela gy. problemy, tak jsem se toho moc nebala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10799
20.5.10 17:44

Hele, podle mě nic takového jako „bazén pro těhotné“ neexistuje. Myslím, že už se to tady i řešilo. Já chodila normálně do Podolí. Pokud netrpíš na nějaké potíže z bazénu když nejsi těhotná, tak se ti nic nestane ani když těhotná jsi.
Ta voda v bazénu je prý tak chlorovaná, že v tom nemůže nic přežít. A když mají ženské problémy, tak je to z toho, že jim to vymýtí ty „hodné“ bakterie z pochvy a přesídlí tam pak doma tvoje vlastní bakterie z konečníku… tak mi to aspoň vysvětloval můj doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22038
20.5.10 17:48

Přesně tak…
Já chodila normálně do Hloubětína nebo do Podolí - já teda na tyhle ženské problémy ani normálně netrpím, takže mi to naprosto vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
20.5.10 18:42

ahojky, já chodila plavatna Prahu 3, do hotelu Olšanka, je to na Olšanském náměstí. žádné problémy jsem pak neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.5.10 19:02

Ahoj, narazila jsem tu na tuto diskuzi, tak treba se ti to bude libit. Ale tipuju, ze to bude drahy ale nekoukala jsem :-) https://www.emimino.cz/…avani-42381/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
20.5.10 19:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
20.5.10 19:39

Chodila jsem normálně do Podolí až do termínu porodu. Většina gynekol. infekcí nevznikne stejně tak, že k tobě připlave něco z vody, ale že se ve vodě naruší prostředí v pochvě a to vede k přemnožení bakterií nebo kvasinek, které tam už jsou. Spíš tedy záleží, jak jsi k infekcím náchlná.

• Citovat
  • Upravit
4132
20.5.10 19:41

Já v těhu chodila do bazénu na Radlickou a do Podolí až do osmého měsíce a bez problémů! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková