Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky nevíte jak dlouho po císaři je možné začít posilovat břišní svaly?
Mne rekli v porodnici, ze hned, ale jen sikme. Koukala jsem na ne jak puk, ze mam cvicit s bolavym brichem. Ukazali mi i jake cviky, ale to uz samo zase nevim ![]()
Mně teda zas v porodnici říkali že mám počkat s posilováním břišních svalů aspon 2 měsíce. na netu ěnkde uvádějí dokonce i 3 měsíce. po císaři se může hned jen takové to cvičení pánevního dna a protahování.Nám to byla ukázat rehabilitační sestra každému na pokoji.
Já šikmé cvičila už v porodnici. Přímé se nemají cvičit alespoň 3 měsíce..já je tedy úmyslně neposilovala a stejně se mi rozestoupily ![]()
zalezi taky jak si byla zvykla pred porodem…ja sem sportovala hodne…a rekli mi v porodnici 14 dni po porodu ze muzu zase zacit pomalu makat ![]()
Mně řekli 3 měsíce počkat, a doporučené cviky mi v Podolí dali na zvláštním papíře od rehabilitační sestry. Ale nemohla jsme cvičit, jizva mě bolela, blbě se hojím, tak to mi nepřidalo. Naštěstí můj gynekolog mi doporučil curenzym na hojení, šlo to jak po másle a teprve půl roku od porodu jsem se dostala ke zpevňování břicha. Je ti fuška, ale už to vypadá líp!