Cvičení po císaři

4092
18.5.10 15:10

Cvičení po císaři

Ahojky nevíte jak dlouho po císaři je možné začít posilovat břišní svaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7374
18.5.10 15:16

Mne rekli v porodnici, ze hned, ale jen sikme. Koukala jsem na ne jak puk, ze mam cvicit s bolavym brichem. Ukazali mi i jake cviky, ale to uz samo zase nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
18.5.10 15:36

Mně teda zas v porodnici říkali že mám počkat s posilováním břišních svalů aspon 2 měsíce. na netu ěnkde uvádějí dokonce i 3 měsíce. po císaři se může hned jen takové to cvičení pánevního dna a protahování.Nám to byla ukázat rehabilitační sestra každému na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
18.5.10 17:24

Já šikmé cvičila už v porodnici. Přímé se nemají cvičit alespoň 3 měsíce..já je tedy úmyslně neposilovala a stejně se mi rozestoupily :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.5.10 18:09

zalezi taky jak si byla zvykla pred porodem…ja sem sportovala hodne…a rekli mi v porodnici 14 dni po porodu ze muzu zase zacit pomalu makat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
18.5.10 18:31

Ahoj mě řekly 2 měsíce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KarolinkaBubu
21.5.10 11:18

Mně řekli 3 měsíce počkat, a doporučené cviky mi v Podolí dali na zvláštním papíře od rehabilitační sestry. Ale nemohla jsme cvičit, jizva mě bolela, blbě se hojím, tak to mi nepřidalo. Naštěstí můj gynekolog mi doporučil curenzym na hojení, šlo to jak po másle a teprve půl roku od porodu jsem se dostala ke zpevňování břicha. Je ti fuška, ale už to vypadá líp!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková