Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Většina žen má problém, že chce zhubnout. Já mám ale opačná problém, potřebuju přibrat a na to rady jsem nenašla. Přitom jím normálně, neomezuju se v jídle, po sladkém se můžu utlouct, ale stejně jsem hubená až to není pěkné. Stydím se za své tělo. Mám 162 cm a 42 kg. Neznáte nějaké doplňky stravy co by mohly pomoci?
Sice nevím jak se to jmenuje, ale naše babička když moc zhubla po operaci dostávala ve špitále takový v krabičce jako mlíko. Prej je to hodně energeticky hodnotný a má se po tom přibívat. Viděla jsem to i v lékárně. Zkus se zeptat přímo lékárnice. Nebo zajdi do metabolický poradny, tam ti určitě pomůžou a poradí. Ségra třeba takhle hrozně hubla a pak se zjistil problém se štítnou žlázou, měla to prostě otočený, většinou se při tomhle problému přibírá a ona hubla.
Ahoj regy, Moc ti držím palce, ať se dáš brzo dohromady ![]()
Příspěvek upraven 13.05.10 v 12:35
Ahoj, nejsi v tom sama, mrkni sem: https://www.emimino.cz/…trapi-40873/
A ještě jsme to probíraly v jedné diskuzi, snad ji najdu.
PETRUCHA píše:
Sice nevím jak se to jmenuje, ale naše babička když moc zhubla po operaci dostávala ve špitále takový v krabičce jako mlíko. Prej je to hodně energeticky hodnotný a má se po tom přibívat. Viděla jsem to i v lékárně. Zkus se zeptat přímo lékárnice. Nebo zajdi do metabolický poradny, tam ti určitě pomůžou a poradí. Ségra třeba takhle hrozně hubla a pak se zjistil problém se štítnou žlázou, měla to prostě otočený, většinou se při tomhle problému přibírá a ona hubla.
To je Nutridrink, mám ho taky v ledničce. ![]()
eviah píše:PETRUCHA píše:To je Nutridrink, mám ho taky v ledničce.
JOOO TO JE ONO
ať žije skleroza ![]()
na ten Nutridrink jsem koukala, ale tam je třeba ho brát nejméně 14 dní poctivě 2× denně. A to stojí jeden 50 kč. Což je 100 kč na den.
Příspěvek upraven 13.05.10 v 10:21
Existují kalorické nápoje, které prodávají v lékárnách. Velké množství sladkostí ti na přibrání nepomůže. Já po sladkém třeba hubnu a přibírám po normálním jídle… Ale možná by ses mohla zajít poradit s dietologem. Neřeší jenom nadváhu, ale i podváhu a poradil by ti, jak nejlépe upravit denní příjem jídla, abys trošku přibrala. a ještě mě napadá jedna otázka: máš zkontrolovanou činnost štítné žlázy? jedním z příznaků její poruchy je právě nemožnost přibrat a velká podváha…
O štítné žláze nevím. Ale plánuju zajít k doktorce a poradit se s ní.
Ahojka, tak za prvé ti držím palce ať se vám to doma srovná. tím se podle mě srovná i ta váha ale jinak se říká že vitamíny B podporují chuť k jídlu, tak to zkus…za to nic nedáš
![]()
Na přibrání doporučuju ten Nutridrink
Mamka na něm byla několikrát i jako na jediné stravě v období operací a chemoterapie. Prý je to plnohodnotná náhrada stravy, takže když budeš normálně jíst a ještě přidáš nutridrink, snad by se mohlo povést a přibereš
Akorát to teda leze do peněz ![]()
Nejlevnější nutridrink jsem kupovala za 43,–, možná by pro začátek stačil alespoň jeden denně, lepší něco než nic, i když i tak to může lézt do peněz.