Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky chci si koupit DVD pilates poradíte které ať nekoupím blbinu, díky moc! ![]()
Ahoj, já si před pár lety koupila Winsor Pilates, které inzerovali v televizi. Nějaký čas jsem doma poctivě cvičila, ale teď se k tomu nějak nemůžu dokopat. ![]()
Koukám, že jsi se do toho pustila
Taky doporučuju Winsor Pilates, manžel to cvičí ve fitku a řekl, že je to stejný jako na dvd.
Bubino no inspirovala si mě na maximum!
Jen to winsor pilates jsem našla jen na VHS sakra ![]()
Já taky našla jen to na vhs, ale pokud to nenajdeš na dvd, tak myslím že i tohle není špatné http://www.filmarena.cz/…1-posilovani. Ono tam není moc co vymýšlet, takže to takový rozdíl není a asi tím nic nezkazíš. Ted nevím jestli jsi to ty, kdo tu hubne, ale jedna rada, nejez pečivo a to ani tmavé, asi mě tu možná někdo ukamenuje, ale já jinak nezhubnu ani deko, možná je to jen můj problém, ale mě to tak prostě funguje…
Bubino já mám 56kg a 168cm a na měření tuku a vody v těle mi vyšlo že mám vše v mínuse jen mi chybí 4kg svalové hmoty a to říkala že to je právě to co nemůžu posílit zadek stehna a bříško protože je to vytahané po tom porodu a můj problém je že se mi voda drží hlavně v zadku a stehnech
Takže mi jde spíše o to posílit to všechno. Díky moc už jsem našla něco na netu tak mam obyčejné i winsor pilates a vypadá to dobře už to stahuju na flashku at to můžu šupnout do dvd a jít na věc. ![]()
to jsme na tom stejně, jen já mám na zadku místo vody tuk !!!
Bubino no ja to atm mam beztak dohromady mám celulitidu jjak krava fuj ![]()
Ahoj,nemáte někdo zkušenosti s touto paní co prodává dvd pilates?Chtěla bych si ho pořídit,ale abych nenaletěla.Děkuji
Když už jsme u cvičení, tak jsem se chtěla zeptat, když doma cvičíte, jak dlouho a v čem? Ptám se proto, že jsem se snažila po 6-tinedělí cvičit, mám jakési nahrané pilates, je to tak na půlhoďky a vydržela jsem to jen dva týdny. Prostě, když jsem se k tomu dokopala, tak do deseti minut se mi většinou vzbudila malá, tak jsem odbíhala, to je úplně na prd a taky se člověk rozehřeje a tím odbíháním zas vychladne
a taky nevím v čem cvičit, máte nějaké tričko odložené, ve kterém cvičítě nebo ho po každém cvičení házíte do špíny?
Ptám se jak blb, ale já to fakt nějak nemůžu doladit a na takových detailech padá moje vůle cvičit. Taky bych potřebovala hlavně zpevnit, ať nevypadám jak rozteklá zmrzlina a četla jsem, že na to je pilátes to pravé. ![]()
http://www.knihkupectvi-monami.cz/…nne/d-27015/ Tak já mám doma tohle a je to super. Je to kniha + dvd. A jsou tam jednotlivé bloky. Nemám tolik času cvičit cca hodinu v kuse. Tak takhle si dám denně 30 minut a je to.
a ještě dvakrát tádně hodím na pilates do fitka… ![]()
hellik:děkuji za odkaz,podívám se.A když to dvd srovnáš se cvičením kam chodíš do fitka je to stejný?
Já právě taky chtěla chodit do fitka,ale snažila jsem se najít aby ta hodina byla před zumbou,na kterou chodím a nikde nic.Nemám tak časté hlídání,tak to chci zkusit doma.
Jinak co se týká oblečení ,tak je pravda,že to triko po cvičení je nepoužitelný k dalšímu nošení a ám jich docela málo,tak přemýšlím jak to vyřešit.
Asi nejlepší cvičit nahá ![]()
To cvičení je to hodně podobné…jen dýchám trošku jinak…při výdechu jakoby vyslovují písmeno ša víc tím zatáhneš a zatneš břicho. Hodně mi to pomáhá.
Takže nádech nosem a výdech šššš… Jinak z tohoto dvd jsem nadšená a je nejlepší…mám i to co už ti tady psala Bubina ale to je přesně to, že to je moc dlouhé a já na to nemám čas a ani chut. Tohle je hned,bud 15 nebo 30 minut denně a je to.
Jinak při pilatesu se až tak moc nepotím,tak když jsem celý den doma,tak třičko hodím do špíny a ž večer…ale na cvíčo si beru pokaždé čisté. Samozřejmě po zumbě nebo spinningu jsem letěla celá do sprchy… ![]()
Oživuji diskusi, ať nemusím zakládat novou…
Začala jsem cvičit Pilates, fakt mě to baví a dělá mně to opravdu dobře na záda, což je super. Mám jedno DVD a chci posehnat ještě třeba jedno, dvě, abych mohla střídat. Máte nějaké oblíbené, podle čeho se Vám dobře cvičí a vyhovuje po všech směrech?
Děkuji za tipy.