Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte, ![]()
nemáte někdo zkušenosti s Vacushape?
Jsem 3 měsíce v hubnoucím procesu, 10 kilo mám dole, ještě 15 bych chtěla zhubnout, jenže to jde velmi pomalu.
Vacushape by to mohlo zrychlit - samozřejmě že s dodržováním jistých zásad (pít jen vodu a čaje - 3 litry denně, žádné máslo, sádlo, bůček, večer bílkoviny a tak). ![]()
Zajímaly by mě Vaše zkušenosti, názory, rady… Děkuji ![]()
Mám za sebou 10 hodin. Myslím, že na mém zhubnutí se to nějak výrazně nepodílelo, jezdím totiž ještě dvakrát týdně spinning, ten to ovlivnil víc. Ale zmizela mi celulitida a zpevnily se mi svaly na zadku, což ale taky může být z toho kola Nezhubla jsem na kila - pořád mám 66 - ale na centimetry. Když mě měřila po těch 10 hodinách, ubylo 8 cm v pase, 6 cm přes boky a zadek. Pokud se rozhodneš pro, doporučuju minimálně dvakrát týdně těch 30 minut a před výkonem 20 minut panáka karnitinu. KOlik to u vás stojí? Já platila za 10 půlhodin 1600 Kč.
Tak jsem na to koukla na you tube a zda se mi to dobre. Kdysi, kdyz jsem chodila do fitka, tak jsem vzdy cvicila na tomto " chodicim " pasu a melo to vzdy na me ucinky. Takze podle me toto bude fungovat. Ted jde o to, ktera fitka to uz maji a take cena..pokud to je v cene vstupu do fitka ( coz pochybuji ) tak by to bylo unosne…
Pokud pujdes, dej vedet…zkusila bych take pohledat v okoli, jestli to maji.. ![]()
MadgirlNancy - to je super!!! To je sakra znat!!!
Spinning je dobry,kamoska na nej chodila pravidelne a byla jak lusk.. ![]()
Díky za Vaše reakce.
U nás stojí deset půl hodin 1800,–. Já jsem právě slyšela od kolegyň, že pokud vyloženě nemáte třeba 30 kilo nadváhy, tak Vám to nepomůže, ale když si přečtu stránky na to zaměřené, nebo jiné diskuze u lidí, kteří na to chodili, dodržovali nějaký dietní režim, tak mají po deseti lekcích 10cm dole a je jedno, jestli váží 100 nebo 70 kilo.
Zítra si půjdu koupit permanentku (ještě nevim jestli si nedám 20 lekcí a nebudu chodit 3× týdně, zas tolik peněz to není) a budu Vás informovat - po každém cvičení se změřím a uvidíme. ![]()
Ahoj, ptala jsem se tu před pár měsíci:
tady v diskuzi
ale moc reakcí bohužel nebylo.
Ani já ti zatím nepovím, nechtělo se mi „riskovat“ tolik peněz (ve fitku, kam chodím, za to chtějí docela dost, skoro dvojnásobek, co na malých městech) Tak jsem zatím vsadila na cvičení ![]()
U „nás“ to právě je v balíčku 10 půlhodin + 10× vstup do posilovny + sestavení tréninkového plánu (trenér mi říkal, že aby to správně fungovalao, tak je potřeba se předtím tak cca 20min aerobně zahřát - proto ty vstupy do posilovny k tomu)
- a to celé za 3000,–Kč …takže se mi do toho finančně moc nechce. Ale zase jsem zhýčkaná tímhle nadstandardním fitkem, jinam se mi moc nechce a taky, co jsem zahlédla, že to mají jinde, tak tam třeba zas nebylo hlídání dětí…
Já jsem tu diskuzi četla, ale říkala jsem si, že třeba se teď ozve víc lidí, když založím novou
Já si opravdu myslím, že jen tak nic nedělat, cpát se, pít alkohol a chodit na to, je opravdu bez efektu, ale když to beru jen jako doplněk a protože zatím dítě nemám (chci zhubnout kila z vysoké než se začneme snažit), tak ty peníze i obětuji a uvidíme. Budu informovat ![]()
nemá cenu se meřit po každém cvičení vysledky jsou az tak po deseti cvičení.
Ahoj, souhlasím s posledním přípěvkem. Mám vel. 38 a po porodu jsem měla problém s bříškém a zadečkem a musím říct, že vacu mi opravdu pomohlo. Jsem líná cvičit a nemám ani hlídání, abych mohla chodit do fitka a toto byla ideální volba. Za 5 lekcí jsem to již pocítila a po 10.lekci jsem měla a mám dole 5 cm v podbřišku, kde mě to trápilo nejvíc. Jím stále to samé, piji alkohol. Takže viva vacu
držím pěsti a opravdu všem doporučuji. A na různých slevových webech se to dá pořídit za polovinu ceny. Hezký večer. ![]()
Ahojky chtěla bych zkusit VacuShape ale bohužel mám hlídání až pozdě večer a to už se mi nikam nechce nebo mají zavřený. tak jsem si říkala že kdyby měl někdo podobný problém tak by jsme mohli chodit společně s dětma třeba do toho SlimLady kde maj dětský koutek a na vzájem si děti pohlídat. Nejsem si jistá jestli by malí souhlasil s tím že cvičim a on si hraje sám určitě by tam chtěl být se mnou. Tak kdo by to zkusil s náma??? ![]()
Ahojky,tak já jsem se taky pustila do hubnutí (jsem 2 měsíce po porodu a nekojím
). Chodím k dietoložce,která mi sestavila jídelníček na míru a včera jsem byla poprvé na Vacushape a jsem z toho nadšená. Před samotným Vacu jsem ještě cca 10min. na Body rollu,ten má za úkol ničit celulitidu… A cena? U nás je to 1200,– za 10min.body roll a 30min. Vacu = 10×
Až jsem byla sama překvapená
. A spoléhám na to,že po těch 10ti lekcích budu vypadat zase o něco líp ![]()
janasis píše:
a kde to je za 1200 já našla nejlevnější za píše: Více
no já jsem ze Studénky ![]()