Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mám za sebou pouhé dvě návštěvy, a to s mezerou tak 5 dnů, další lekce bude taky takhle blbě… bohužel častěji nemůžu, tak nevím, jak moc velký efekt to bude mít. plánuju chodit dlouhodobě, podle okolností… a ty?
Ahojky holky, ja chodila na vacu nekolik tydnu a musela jsem prestat, mela jsem strasne zaludecni potize, krece jak blazen, myslela jsem, ze mam snad vredy a vsechny najednou praskly
ale do ty doby me to hodne bavilo, prijemna zatez a jen pul hodiny, myslela jsem si, ze pro me ideal
tak at se vam hezky slape ![]()
Ja začnu chodit od začátku října až budu mít v práci pravidelne smeny ranni odpoeldni a budu moct chodit dvakrat tydne, tak mne zajímá jaké to je jestli to má cenu ![]()
Svagřice chodí opravdu pravidelně a po 10 aplikacích má dole 6 cm v pase přes břicho a boky po 2 cm a přes stehna 1 cm ![]()
Ahojky. Chodila jsem asi na 30 aplikací a opravdu mi to pomohlo. Nejen zhubnout přes břicho a stehna, ale celkově jsem si zpevnila nohy. Po dvou letech jsem se do toho opět pustila. Ne kvůli hubnutí, ale protože mě to baví. Jen je důležité držet se tabulek. Zkusím poslat
. MTF = 220 - věk osoby
Ahoj holky
od nového roku chci začít chodit v Mladé Boleslavi na vacu shape
nebo spíš asi ze začátku na rolletic, protože budu shazovat po porodní kg
nechcete se některá přidat? Našla jsem to i levně
Když tak můžete psát soukromě do zpráv ![]()
Ahoj
Bod krásy je velice příjemné studio na Florenci blízko metra s Vacushapem ![]()
Ahoj,
jaké máte prosím s vacu zkušenosti? pomáhá na hubnutí?
Ano, ale nejspíš díky tomu, že jsem se 3× týdně donutila něco dělat. Kdybych se 3× týdně šla proběhnout, bylo by to asi na stejno. Zlepšila se celulitida.
Kdysi - před 6 lety- jsem na to chodila. Efekt žádný. Vyhozených prachy. Stačí běhat a dobře jist a mas to zdarma ![]()
(Teda, když už nemáš patery běžecké boty jako já ![]()
Prikladam svou zkusenost s dietama. Opravdu je to o strave a cviceni, doporucuji co nejvice kardia a tez i cas v posilovne. Kdo nema zkusenosti je dobre zacit s trenerem, tak jako ja. Pamatujte holky, ze to co prijimate je i zaklad vaseho zdravi a predchazeni nemoci. Vacushape je doplnek, ktery nijak zvlast nepomuze ale neublizi vam, rozhodne se tyto penize vyplati do trenera a ne do teto moderni metody ala „zazrak“.
Prodám woucher na vacushape který platí až do konce zaří bohužel se stěhujeme a nemám šanci to vybrat jedná se o pět lekcí za 250 na půl hodiny plus rozciviceni na Chodově v Red fit 4
Klidně se ozvěte na telefon 734213285
Ahoj holky obnovuji diskuzi. Nemáte někdo čerstvé zkušenosti s Vacushape? Koupila jsem si zatím jeden vstup na zkoušku a uvidím jak me to zničí
nechodíte třeba některá do Hradce K.? ![]()