Vacushape - pomocník při hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
1.6.11 17:17

ja jih mam 20 koupenych tak taky doufam ze budu vypadat lip :-) aspon par centacku…
Ja mam za 120 kc i s anticelulitodni masazi..koupila jsem na www.skrz.cz...najdi si svoje mesto treba tam taky buete mit nejaou podobnou akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
1.6.11 19:09
Ajla píše:
ja jih mam 20 koupenych tak taky doufam ze budu vypadat lip :-) aspon par centacku…
Ja mam za 120 kc i s anticelulitodni masazi..koupila jsem na www.skrz.cz...najdi si svoje mesto treba tam taky buete mit nejaou podobnou akci

No myslím si,že budeme krásné :wink: a štíhlounké!!!
Jen mi paní říkala,že jsem docela brzy po porodu a tudíž to není úplně bezpečné (že není ještě 100% zhojená děloha). Ten tlak nepříznivě působí na stahování po porodu. Tak mi řekla,že tam můžu chodit,ale musím doma posilovat břicho a pánevní dno,aby nebyl nějaký problém…
Já mám právě k tomu Vacu ještě ten Body roll a ten je teda úžasný :palec: … Těším se na výsledek!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janasis
1.6.11 21:03

tak jsem se dívala na to www.skrz.cz a našla jsem za stovku tak díky za typ. ještě sehnat hlídání a jde se na to.

• Citovat
  • Upravit
8384
1.6.11 22:27

no super tak budem hubeny :-D ikdyz mohlo by to jit rychleji..fakt? Ja jsem necely 3 mesice a nic takovyho nerikali, jen to kojeni prej ze prijdu o mliko,a le zatim ho mam snad vic :-) ale je fakt ze dnes jsem pri cviceni citila tlak dost a bylo to neprijemny rikala jsem sere ze jsem emla pocit jak kdyby mi mela vypadnout deloha tak snad nebude nejakej problem to bych fakt nerada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
1.6.11 22:44

Já jsem byla vacu-shape vyzkoušet 2× a pokaždé to byl jiný přístroj.
První byl rotoped a podtlak se zvyšoval a snižoval v určitých intervalech. To mě bavilo a nebyla jsem vůbec unavená :-D Cvičení jsem si užila.
Druhý pokus byl chodící pás a podtlak byl pořád stejný. Chození bylo nudné a jednotvárné, byla jsem po cvičení příliš unavená a bolely mě z toho klouby :-(

Jaký typ vacu-shapu využíváte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
2.6.11 07:20

Ajla: právě,že vím,že jsi rodila o něco málo dřív,jak já,tak to píšu. Zkus si doma dělat,třeba večer,sedy lehy (ty poloviční) na posílení bříška :wink: .
Já chodím na ten chodící pás a musím říct,že mě to bavilo. Má před ním telku a puštěné třeba Očko,tak vezmu sluchátka a docela i ta půl hoďka uteče :palec: .
Jo a ještě jsem si na MMB pořídila peeling+termoaktivující zeštíhlující krém na cellu a na celkové zpevnění. No je to jednička!!! A není to nijak drahé! Tím se před Vacu namažu. A půl hoďky před si taky dám panáčka L Karnitinu :wink: . No není boha,abych nebyla krásně štíhlá :lol:
No jo,ale já bych chtěla shodit min 20kg :oops: :-( ,takže mě čeká shazování ještě dlouho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.6.11 12:47

ja chodim taky na pasu a oni me sami mazou tim kremem na cel…mam to v cene…ja tam telku nemam ale koukam z okna a vetsinou chodim s kamoskou tak to utika..diky za radu urcite budu delat sedy lehy,chjo jsem tak lina…ale lepsi nez aby ten podtlak pak uskodil…
mne se teda podtlak strida…a prej tim ze kojim mi vetsinou dava tu 3ku…
karnitin amm taky v cene ale kvuli kojeni bohuzel..ja bych chtela shodit tak alespon 12 kilo :-( mam od porodu anhore jeste 6 ale potrebuju vic…takze to je na dyl a myslim ze po kojeni to pujde lip, kdyz budu moct pridat i dietu do ktery se mi ale vuubec nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
3.6.11 12:18

úplně tě chápu,mi taky trvalo dýl než jsem se k tomu dokopala a ještě to není 100% :-? . S tím jídlem je to mazec! Držím se co to dá,ale občas bohužel zhřeším. Jen mě drží to,že se každý měsíc budu chodit vážit k té dietoložce (je to mladá holka) a nechci si tam připadat neschopně!!
Jinak včera jsem byla na 2 Vacu a večer mě docela dost pobolíval podbřišek,takže budu muset přidat s tím posilováním spodní části břicha! Za chvíli jdu na další,tak jdu ještě udělat pár sedů lehů… My to ale zmáknem ikdyž je před náma dlouhá cesta :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.6.11 14:52

chodis k dietolozce? ahaaa
ja zadny diety nedrzim pac kojim :-/ ale snaszim se hooodne pit…
mne pobolival podbrisek vcera ale spis me strasne boli zada…jeste jsem se nedostala k tem sedum lehum ach jo jak ja jsme lina…porad nekde litam venku tak ani moc neni kdy…ale musim cvicit i doma portoze ty zada to je sileny ani usnout jsem nemoohla…dnes jdu na vvacu a zitra rano taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
3.6.11 17:33

No začala jsem k ní chodit těsně před koncem 6ti nedělí…Jo a úpravu jídelníčku můžeš mít i když kojíš. Ona se mě ani neptala jestli kojím,prý si myslela,že JO! Takže to nevadí. Já nemám vyloženě dietu,jen upravený jídelníček. Jsem totiž taky lenoch. Jedla jsem někdy až odpoledne a přestala až pozdě večer. A denně jsem musela jíst sladké (třeba i celou Milku 8-o ).Takže se naučit jíst 6× denně menší porce a hodně pít (já bych měla vypít 3,75l !!! mazec!!!).
Taky se mi moc do toho cvičení nechce,ale dneska jsem před Vacu udělala pár sedů lehů a nic mě nebolí :palec: . Jo a ty záda mě tak bolely včera po Vacu (už tam jsem to dost pociťovala :cry: ).
Ale jsem spokojená,jestli to bude účinkovat,tak je to fakt paráda!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
4.6.11 21:42

tak ja se snazim jsitp ravidelne ale treba dneska se i t o nejak nepovedlo nejak jsem zapomnela a nebyl cas a ni hlad :-)
ale piti si hodne hlidam a piju fakt dost, driv jsem si to nehlidala a pila jsme desne malo…
Ja jsme si vzal na noc anatomickej polstar a jeto mnohem lepsi…
Jo a myslim ze to zabira..sice to asi moc nepozoruju zakhle okem (jeste jsem se nemerila) ale dnes jsem si vzala kratasy co mi pred cvicenim nesly zapnout a dneska v pohode…no sice trosinku skrtily ale alespon malej pokrok…potesilo me to…a takym e potesila dneska ta obsluha rika jakou mate velikost sukynky XS? :-DDD rikam neee S …rikam XS az docvicime..skoda ze to tak neni i u beznyho obleceni to bych se spokojila i s S :-D
jo a kolena me boli z toho desne tak si uz nedavam takvoej sklon pasu a je to krapet lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
7.6.11 19:57

Ahojky Ajlo,tak jak to jde na Vacu? Už ses měřila? Nebo poznáš už to na oblečení? Já jsem byla zatím 4× a musím řícz,že jsem spokojená. Navíc se 2× denně mažu tím Termoaktivním sérem proti celulitidě a na zpevněnía už vidím výsledky :potlesk: . A rozhodla jsem se,že po těch 10 lekcích si dám ještě 10 lekcí na ,,stolech" :-D:-D Navíc mi to miláček schvaluje a platí,tak jsem ráda-chce mít doma kočku :lol: .
Taky si tam kupuju takové ty jídla-Ďobáčky,šmakouny(ochucené),saláty,… Já snad budu vypadat líp,jak kdy předtím :mrgreen: :pankac:
JO a s tím S bych to aky brala,kdyby to bylo oblečení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
7.6.11 20:26

ahojik tak ja jim taky hodne salaty ale i hresim ja dietu nedrzim…myslim ze vacu je uzasny poznam tp na obleceni a kazdej mi rika jak jsem hubena (haha) ale vidim to na zadku mam ho dole vytvarovanej jakoby jak ot popsat..uz tolik nesplyva se stehnama ale pekne se vytvaroval…a to mam jeste 12 lekco pred sebou juchuu jsem spokojena pak budu chodti 1× tydne alespon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
13.6.11 18:52

ahojik tak po 9ti lekcich probehlo mereni a mam dole 1,5 kg, v pase 4 cm pres stehno 2 ale pres zadek nic ale je dost zpevnenejsi, ted mam za sebou asi 12 lekci a citim se fajn..sice jeste dost zhubnout potrebuju ale i krasne vsechno ujdu bez toho abych funela nebo me bolely nohy…budu chodit i potom az vyberu vsech 20 asi 1-2× tydne…jeste se odhodlavam cvicit doma no nejak neni cas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.6.11 20:34

Ahojky,no tak to gratuluji…to jsou pěkné výsledky :potlesk: .
Já byla dneska na 7.lekci a do pátku mám každý den. Takže v pátek 10.lekce. Ve čtctek jdu na kontrolu k dietoložce po cca 6ti týdnech,tak uvidíme. Za tu dobu mám přes boky o 8cm,břicho o 4cm a stehna asi 2cm míň :-D .....ale je to začátek,ještě mi hodně cm všude přebývá :-? .
Týjo,dneska mi tam dala větší podtlak,nooo jako docela mazec! :-D Ale zase mám z toho lepší pocit. Tak v pátek poreferuju,jak jsem na tom po 10ti lekcích :-)
A jak s prckem? Dobrý? Já jsem spokojená matka :mrgreen: . Mám fakt strašně hodnou prdelku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková