Vacushape - pomocník při hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
13.7.11 21:19

to ja zase nejak kolo nemusim, to me nejak nebavi. myslim si, ze se od videni urcite zname :potlesk: se starsim synem chodim kazdy den ven s kocarkem, trajdame po cele studence.nebavi nas sedet doma. ja jsem se prestehovala z bilovce tady do studenky, spis jsem se tady vdala :-D manzel pochazi ze studenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
13.7.11 21:35

Jo taky trajdame dost po studénce,pořád dokolečka :lol: .
Tak já už vím čí jsi…od L.D.,že?
No já už se i docela těším do bazénu na aerobik. Fakt jsem slyšela jen chválu,tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
14.7.11 00:05

ja ted uz asi 3 tydny chodim vzdy jen v patek a ceka me posledni, par cm dolu slo a i neco pres kilo, lepsi nez nic…ale asi jsem ten pripad co zhubne az po kojeni (doufaaaaaaam) z 19ti kil po porodu se mi jeste 4 mesice po drzi 5 kg…ale radabych dolu 10 :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
14.7.11 10:01
:-D jojo presne od L.D :lol: sice me vzdycky vsechno boli , sotva vylezu z bazenu :lol: jen uz byl pak problem, ze zaclo chodit strasne moc malo lidi, na polsednich lekci bylo treba uz jen 5 lidi
pokud by te to zajimalo tak na www.relax.auksys.cz jsou informace a musis se zaregistrovat.
Dany82 píše:
Jo taky trajdame dost po studénce,pořád dokolečka :lol: .
Tak já už vím čí jsi…od L.D.,že?
No já už se i docela těším do bazénu na aerobik. Fakt jsem slyšela jen chválu,tak uvidíme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.7.11 14:30

Nepročetla jsem celou diskuzi, reaguju na zakladatelku. Vacushape znám. Efekt byl pro mě dost příznivý v tom,že jsem nechtěla moc hubnout, spíš zpevnit a prokrvit - často jsem měla i přes cvičení studenej zadek a stehna (mám celulitidu), zpevnily se mi nohy i zadek a celulitidu už skoro nemám, jen když si silně zmáčknu kůži, tak se něco ukáže. Krom toho ještě masíruju při sprchování a po mlékem proti celulitidě a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
18.7.11 18:17

Nazdarek,tak dnes jsem byla na 20 Vacu. Měl to být poslední den,ale protože je mamča na dovolené a zbývají ji tam 4 stoly,tak jdu místo ní ještě 2X na Vacu. V pátek to u nás končí a od září s novým majitelem.No a ve čtvrtek po skončení 22 lekce se přeměřím a uvidíme. Na měření tuku,vody,svalů,… mám docela pokroky :palec: . Paní už mě 2× převážila během té doby a jsem docela spokojená. Ale potřebuju zhubnout,tak budu muset zapojit i jiné pohybové aktivity a DIETU!!! :lol:
Ale jak psala VeronikaD,tak bych opravdu chtěla zkusit ten Aquaaerobik.A jezdit na kole. Tak si držím palce ať mám dost času a energie na to všechno.
Malá už začíná být raubíř a vyžaduje si pozornost :-) . Už přestává být to tiché ležící mimčo :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.7.11 22:42

ja uz nechodim, jsem silene lina a odbrala jsem jich vsech 20…a vysledek..na kg nic moc jen asi 1 kg nebo 1,5…ale na cm jsem spokojena…

jen me poseldni dobou desne boli nohy ak olena myslela jsem si ze je to vacu protoze kamosku taky bolely ale mozna je to kojenim…nevim

boli vas taky kolena z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.7.11 08:07

Ahojky,tak já byla naposledy ve čtvrtek,dohromady teda 21×. Na cm v poho,ale řekla bych,že nejvíc to šlo na začátku a pak už nic moc a kila v normě…
A kolena? Bolela mě šíleně. Pokaždé když jsem si sedala,tak jsem spíš padala :-? .Jak jsem je mírně pokrčila,tak to byla šílená bolest. Ale ne přímo v kolenou,ale jakoby nad nima :cry: . No,už nablýskám kolo a budu jezdit na kole :palec: .Pokud dneska nebude pršet,tak vyjedu :-) .
Takže Vacu dobrá zkušenost,ale příště bych to udělala v tomto pořadí: lymfa-boddy roll-vacushape a sem tam úplně na začátku solárko!! :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.7.11 22:07

jj presne ty kolena to mam stejne a to uz ani nechoidm na vacu a porad to citim jak me nekdy berou desne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.7.11 19:28

Tak dneska mi děsně luplo v pravém koleně (teda jako nad tím kolenem) a dost to bolí :-( . Tak doufám,že tam nebudu mít třeba vodu!!! Vůbec ji nezohnu :-( …Chjoooo Asi mi dal Vacu dobře zabrat na kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
25.7.11 20:10
Dany82 píše:
Tak dneska mi děsně luplo v pravém koleně (teda jako nad tím kolenem) a dost to bolí :-( . Tak doufám,že tam nebudu mít třeba vodu!!! Vůbec ji nezohnu :-( …Chjoooo Asi mi dal Vacu dobře zabrat na kolena.

hoky to mě teda děsíte, já tam byla párkrát a kolena mě bolí občas normálně, tenkrát žádné zhoršení, ale tohle je pro mě teda dost důvod proč to už nezkoušet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
25.7.11 20:14

Mě jednou hrozně moc po vacu bolely kyčle, ale bylo to přístrojem a hlavně, protože jsem kopyto a šla jsem na pás místo na kolo, které mi problémy nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.7.11 20:28

No tady mají jen pás,bohužel…Už bych taky raději šla na kolo kdyby tady bylo. Já netvrdím,že je to z Vacu,ale je fakt,že se mi ta bolest zvětšovala a já byla dohromady 21×. No a dneska mi v tom fakt dost ruplo a bolí…dost bolí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.7.11 22:45

ja taky chodila jen an pas :-( a kolena me zacly bolet az kdyz jsem tam zacla chodit, byla jsem 20× a jako nekdy to bolelo silene, ale nemuzu taky rict 100% ze je to vacu..muze to byt i kojenim ale to bych to asi mela driv a ne pri vacu az no nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
26.7.11 09:07

takže to je z Vacu! :cert: Protože já nekojím ani jsem nekojila a přesto mám bolavé kolena :-( . Ten tlak je asi dost velký na nohy-kolena. No už bych tam asi nešla. Fakt nemůžu rozejít tu nohu,jak bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková