Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahojky tak ja poprve byla uplne hotova ale to se zlepsi, me boli kolena jest ted kdyz uz jich mam za sebou 17, ale asi je to i kojenim nec tim vacu…
ja cvicim celou dobu v leginach nad kolena…mazou me predtim skoricovym kremem na celulitidu jestli u tebe neni ta moznoast aby te oni namazali tak si kup neco takovyho nebo si do kremu primichej skorici amazej se predtim tim, mozna to nepomuze ale co my vime…
Ja mela asi na prvnich 12 rogram cislo 3 kvuli kojeni prej a ted uz mam 2, jednicku bych si nikdy nedala muzou praskat zilky..davej si 3 to dstaci a az jich budes mit tak 10 tak zkus tu 3…
ja predtim necvicim ale nekdy si predtim zajdu do solarka a to taky pomaha, splauje to potom driv..
mam jich 17 a vyslekdy 5cm v pase, 3 pres stehno…1cm pres speky a pres zadek nic…a dole mam 1,5 kg…ale zeru jako prokopla ![]()
Ajlo díky moc.
No budu si dávat ty kratší legíny, to bych tam fakt zdechla. No mně předtím ničím nemažou. Koupila jsem si krém od Vichy na celulitídu tak se mažu tím. Ještě mrknu jestli je nějaký se skořicí.
No baba se mně právě už včera ptala jestli chci jiný program a já nee že chci zatím tu 3. Tak to je fajn.
Koupila jsem si 20 vstupů ( byla nějaká letní akce) tak snad to bude znát:-). Už to celkem potřebuji se sebou něco dělat:-).
Skořicový krém je super, posílají mi ho ze shopu.
Mají i velké balení, www.studiomone.cz
Mažu se před vacu a asi 3 x týdně ještě večer před koupelí.
Bacha, jenom na půl hodiny.
Je dost ostrý, ale funguje, kůže je po tom heboučká. Manka
Nečetla jsem ostatní přízpěvky, ale na vacushape chodím už 3týden, určitě mi to pomohlo co se noh týče i boky - bříško hold po porodu povolené musím jen vycvičit a posilovat.
Taky bych ráda poznamenala že kojím a nemá to u mě žádný vliv na tvorbu mléka, mám ho pořád stejně ![]()
Samozřejmě nestačí jen vacushape, je to spíš jen taková berlička, musela jsem začít jíst zdravěji (takže výrazně omezit mlsání), nepřejídat se na večer a hlavně jíst pravidelně, to fakt zabírá. ![]()
Na vacu cvičím v kraťasech a tílku - abych nezdechla. Když si vzpomenu tak se doma namažu zpevňujícím krémem z kofeinem.
Míry jsem předtím měřila jen v pase, ale je to znát na pohled.
Celulitidu jsem měla jen chvíli po porodu, jakmile šla váha dolů tak sama zmizela.
a podtlak už mi dávají 1, nemám žádné problémy, jsem mladá.. mám ho asik od 7návštěvy
Ahoj holky,zdravím Vás
a tiše závidím
Taky jsem o vacu shape uvažovala a uvažuju,koukám jak máte super výsledky!
Já hubnu od Novýho roku,mám dole už 13 kg a z 99 cm
přes břicho mám ještě 80,ale ráda bych aspon těch 70 cm,proto bych ráda zkusila ten vacu shape
Jsem už docela štíhlá,měřím 173 cm a vážím 54 kg,s tím jsem spokojená,ale ještě mám bříško a to bych chtěla zhubnout-takže u mě ne na kila,ale na centimetry.
holky uz mi zbyvaj jen 2 navstevy vac a asi budu chodit dal. mam dalsi kilco dole a cm nevim ale dnes jsem se odhodlala na festak jen v kratkych krataskach a citila jsem se fajn coz je zazrak u me
celulitidu jsem mela vzdy desnou a ted ji mam lespi nez pred tehotenstvim, a i zadecek jsem rpy takhle vytvarovany nemela..takze ja jsem narposto spokojena, alespin pomalinku to jde lespi nez vubec
mahdalka
Ten vacu pomáhá na břicho asi nejmíň (teda co jsem vypozorovala já), bez poctivého posilování břišních svalů pěkného bříška asi nedosáhneš.Vacu je supr na boky a takové ty špíčky tam
Já jsem taky už spokojená, jen to bříško mě trápí ![]()
Saphire,já na břicho posiluju,dělám sedy lehy,sklapovačky apod.Ten vacu shape jsem myslele jen jako berličku.Aspon ty 4 cm,to by se mi líbilo.Jinak chodím i na zumbu a káču přes švihadlo,pohyb mám a zdravou stravu taky
ja zhubla pri vacu nejvic v pase a to 5 cm ale pres spicky na mobku a pod pupikem jen 1cm a stehno 3 cm takze myslim ze v pase jsem zhubla i tim ze se po porodu dostava vse do normalu takze i bez toho vacu by to asi slo dolu…taky si myslim ze na brisko nic moc…ae alespon na tu celulitidu to pomaha
ja zhubla pri vacu nejvic v pase a to 5 cm ale pres spicky na mobku a pod pupikem jen 1cm a stehno 3 cm takze myslim ze v pase jsem zhubla i tim ze se po porodu dostava vse do normalu takze i bez toho vacu by to asi slo dolu…taky si myslim ze na brisko nic moc…ae alespon na tu celulitidu to pomaha
Ahoj holky,tak mě v pondělí čeká poslední Vacu,ale ještě půjdu na 4× 1hod.na ,,stoly". Mamča jede na dovču a nestihne to dobrat (studio tady končí,stěhujou se do Prahy
).
No…dovezla jsem si z domů (od našich) kolo,tak začnu jezdit na kole. Aspoň 3 - 4× týdně 1hodinu. Jen moc nevím co na to břicho - to jde dost blbě
.
A co vy holky? Jak po Vacu? A děláte ještě něco jiného? Nějaký jiný pohyb?
dobry vecer
ja jsem chodila na vacushape ve studence asi 3 tydny, ale po nekolika navstevach se mi udelaly na nohach silene modriny a popraskaly zilky, tak jsem musela skoncit, mrzi me to, protoze par centimetru jsem dolu dala.
dany82: vsimla jsem si, ze jsi taky ze studenky, od zari zacina vodni aerobic a je uplne uzasny, po prvnim synovi jsem se krasne dostala na puvodni vahu a ted po druhem to jde hur, ale i diky vodnimu uz mam neco dole. ted je sice pauza, ale od zari zacina znova.. je to 2× tydne ![]()
veronikaD píše:
dobry vecerja jsem chodila na vacushape ve studence asi 3 tydny, ale po nekolika navstevach se mi udelaly na nohach silene modriny a popraskaly zilky, tak jsem musela skoncit, mrzi me to, protoze par centimetru jsem dolu dala.
dany82: vsimla jsem si, ze jsi taky ze studenky, od zari zacina vodni aerobic a je uplne uzasny, po prvnim synovi jsem se krasne dostala na puvodni vahu a ted po druhem to jde hur, ale i diky vodnimu uz mam neco dole. ted je sice pauza, ale od zari zacina znova.. je to 2× tydne
Ahojky
,no já jsem docela spokojená (aspoň z toho pocitu,že něco dělám
). Paní co dělá v Daniele mi říkala o tom vodním aerobiku,tak bych to chtěla od září zkusit. Mám docela problémovou dolní partii (od břicha dolů
). Mám sice zatím jen 3,5 měsíce po porodu,ale makat se musí co nejdřív…neekám,že to půjde dolů samo (ikdyž by mohlo
). A kde ve Studni bydlíš?
bydlim na A.G.L.SVOBODY.. urcite znas
opravdu ja jsem strasne moc spokojena, skoda, ze pres prazdniny to nejede ![]()
ja uz mam skoro 10mesicniho chlapecka, sice vahove mi chybi uz je 2kg, ale i tak to bricho a boky jeste neni ok.
kdyby to tak slo, ze by clovek nemusel makat
treba jsem chodila taky na zumbu, ta me sice bavila, ale vahove jsem vubec nesla dolu
Jj znám…Pocházím z Pustějova,ale cca 9let bydlím tady. První na A.Dvořáka,potom na Poštovní (poslední barak u pole) a teď na Budovatelské
.
Já před malou chodila na spinning,ten mě dost bavil,ale taky nic moc váhový úbytek. Tam se maká a nehubne,škoda
.
Já jsem astmatik,tak toho moc nejde dělat. Nejvíc mě baví to kolo. Ráda jsem na něm jezdila větší i menší okruhy. Už se těším až zase nasednu a vyjedu ![]()