Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
jeee tolik cm? Ja chci takyyyy…ale ja se merila i prs to kriticky misto pod pupikem s bokama nazvala jsem si to do bloku SPEKY
a tam ani cm
…
mne uz taky dava tn vetsi podtlak a je to drsny ale taky mam z toho lepsi pocit…
ja jsem taky moc spokojena mama
malej je hodne spi mi celou noc takze si nemuzu ztezovat..dnes jsem byli na ockovani chudacek muj malej
…uz ma 6860g a 66,5 cm…roste jako z vody ![]()
Ahojky ![]()
tak dneska jsem musela zrušit 10tou lekci -
neměla jsem hlídání (ale byla by to 4 tento týden,tak mě to ani netrápí
).
Včera proběhlo měření po 9ti lekcích a přes boky mám těch 8cm,přes břicho (jak ty říkáš ŠPEKY
) mám 4cm, a stehna jen 2cm (zatím!!!)… Pokračuju teda dál a uvidíme po těch 20ti lekcích.
Navíc jsem doma přidala každý den cviky co mám z netu (jsou to kalanetické cviky). No a slibují tam,že už po 14ti dnech jsou viditelné výsledky! Ale musí se cvičit denně!!! Zabere to max. půl hoďky. Takže večer dám spinkat Váju a jdu na to
.Zrovna teď mě to čeká
…
juu 8cm to je krasny
..to mas akorat dole pomer mezi bokama a pasem, to tak ma byt…
ja ma za sebou 14 a zmerim se zas na konci… zadek a nohy jsem spokojena lidi rikaj ze mam mensi zadek nez pred tehotenstvim, no nevim…ale bricho to zas tak nehubne ty speky
jenze ja jsem lina cvicit doam ale musim fakt, mam to kreslo an sey lehy vytahnu ho do obvaku a budu cvicit…
smajlicek90 píše:
je tady někdo z děčína kdo cvičí na vacushape??
smajlicku jak jsem ti psala v tvoji diskuzi o segre ktera cvivi Vacu tak je to prave Ajla..tak se na vse optej..da se to koupit i levneji na slevomatech ruznych..napr. www.skrz.cz a tak … myslim ze investice se ale vyplati..ja se na to taky chystam po porodu
slevový portály už jsem prošla a na děčín nic
hlavně nemůžu najít žádný ceník za kolik je to u nás ![]()
Ajla píše:
juu 8cm to je krasny![]()
![]()
..to mas akorat dole pomer mezi bokama a pasem, to tak ma byt…
ja ma za sebou 14 a zmerim se zas na konci… zadek a nohy jsem spokojena lidi rikaj ze mam mensi zadek nez pred tehotenstvim, no nevim…ale bricho to zas tak nehubne ty spekyjenze ja jsem lina cvicit doam ale musim fakt, mam to kreslo an sey lehy vytahnu ho do obvaku a budu cvicit…
kam prosímtě v dc chodíš a na kolik to vyjde?
ahojky ja chodim v Ostrove u Karlovych Varu…vyslo me to na 120Kc jedna i s masazi nohou, teda spis me lehce natrou kremem na celulitidu
ale bez slevy to vyslo myslim na 240, ale asi jak kde no myslim ze kolem ty 100 by se to dalo sehnat
Ahoj dievčatá.
Chcela by som vyskúšať vacushape.Som po porode,takže by mi to pomohlo,aspoň dúfam.Je tu niektorá z vás z Prahy 9,ktorá chodí na vacusape? Ďakujem
Ahojky omlouvám se,že jsem se vetřela do diskuze.Prosím můžu mít dotaz-jak to probíhá atd prostě něco o tom a opravdu do pomáhá???Potřebovala bych dát dolu nějaký to kilo.Děkuji
janysekP píše:
Ahojky omlouvám se,že jsem se vetřela do diskuze.Prosím můžu mít dotaz-jak to probíhá atd prostě něco o tom a opravdu do pomáhá???Potřebovala bych dát dolu nějaký to kilo.Děkuji
Ahojky,jaképak vetřela?? Je to diskuze pro všechny co zajímá Vacushape
.
Tak u nás je to třeba tak,že první jdu na 10 (někdy i víc) minut na Boddy roll (to je vždy něco na přípravu-prokrvení). Třeba Ajla psala,že jí zase namažou nějakým olejem,je to individuální,jak kde.
No a pak jdeš na samotný Vacushape-to tě navlékne to takové neoprenové sukně,která je pod prsa,zavře do takové bedny. Ta sukně se přetáhne přes otvor ve kterém jsi…no a pak ti to našteluje a jdeš…teda pokud budou mít běžící pás,někde mají kolo.A trvá to půl hoďky,kdy se podtlak v té krabici střídá.
No a jak jsem spokojená?
Tak asi tak…Výše jsem psala výsledky po cca 9 lekcích. Teda ale já mám i upravený jídelníček a opravdu musíš hodně pít,jinak to nemá zase až takový účinek!! Dost to odbourává cellulitidu,mám jemnější pokožku (místo té cellu
). Já teda používám ráno a večer přípravky od Eveline (peeling+termoaktivní zeštíhlující krém proti cellu a večer na konci sprchování pokožku prokartáčuju a pak střídám teplou vodu se studenou asi 5× po sobě.
Tak asi tak no… Jsem se dost rozepsala,ale myslím,že to máš dopodrobna a třeba to bude zajímat i ostatní co chtějí pár (i víc
) cenťáků dolů!
Jo a ještě počítej s tím,že to na kila moc nejde,ale na cenťáky !!! Kila jedině s tou úpravou jídelníčku ![]()
Tak paaa ![]()
Dany82 píše:janysekP píše:Ahojky,jaképak vetřela?? Je to diskuze pro všechny co zajímá Vacushape
Ahojky omlouvám se,že jsem se vetřela do diskuze.Prosím můžu mít dotaz-jak to probíhá atd prostě něco o tom a opravdu do pomáhá???Potřebovala bych dát dolu nějaký to kilo.Děkuji.
Tak u nás je to třeba tak,že první jdu na 10 (někdy i víc) minut na Boddy roll (to je vždy něco na přípravu-prokrvení). Třeba Ajla psala,že jí zase namažou nějakým olejem,je to individuální,jak kde.
No a pak jdeš na samotný Vacushape-to tě navlékne to takové neoprenové sukně,která je pod prsa,zavře do takové bedny. Ta sukně se přetáhne přes otvor ve kterém jsi…no a pak ti to našteluje a jdeš…teda pokud budou mít běžící pás,někde mají kolo.A trvá to půl hoďky,kdy se podtlak v té krabici střídá.
No a jak jsem spokojená?![]()
![]()
Tak asi tak…Výše jsem psala výsledky po cca 9 lekcích. Teda ale já mám i upravený jídelníček a opravdu musíš hodně pít,jinak to nemá zase až takový účinek!! Dost to odbourává cellulitidu,mám jemnější pokožku (místo té cellu
). Já teda používám ráno a večer přípravky od Eveline (peeling+termoaktivní zeštíhlující krém proti cellu a večer na konci sprchování pokožku prokartáčuju a pak střídám teplou vodu se studenou asi 5× po sobě.
Tak asi tak no… Jsem se dost rozepsala,ale myslím,že to máš dopodrobna a třeba to bude zajímat i ostatní co chtějí pár (i víc) cenťáků dolů!
Jo a ještě počítej s tím,že to na kila moc nejde,ale na cenťáky !!! Kila jedině s tou úpravou jídelníčku
Tak paaa
Děkuji jsi moc hodná.Zní to dobře,podívám se jestli je tu někde poblíž a vyzkouším.
ahojik ja jsme taky psokojena, teda ja jidelnick upraveny nemam porad zeru a sladkosti atd neam mvuli ach jo…a posledni dobou jsem aznedbala i to piti ale zas si to pohlidam a slo mi dolu neco malo na kg asi 1.5kg ale hlavne na cm merila jsem se po 9ti lekcich jak jsem psala nahore…a na cm to asi ucinek ma citim se fajn lidi mi rikalj ze mam hubenejsi nohy nez pred tehu a citim ze je trochu se zlepsily no a zadek je pevnejsi ale brisko bych chtela vic ale aspon neco…navic to trva 3é minut coz je super…zbyva mi jich 5 z 20ti tak pak napisu rozdil…mylsim ze kdybych si hlidala i to jidlo slo by to fajn asi bduu chodit i dal alespon 1× tydne
http://www.facebook.com/photo.php?…!/photo.php?fbid=165866020143335&set=a.165865463476724.43040.143244692405468&type=1&theater
ahojky soutezim se synem v soutezi…celou dobu jsme vedli a dnes prohravame je to nejaky divny meli sjem naskok 50 hlasu a dnes nic
prosim obetujte nam minutku a dejte libi se mi a sdilejte na svou zed na facu…jsou to super stranky kde foti deticky a odjedou prakticky kamkoliv..mrknete
Ahoj holky, včera jsem byla podruhé na vacushape, tak mám nějaké dotazy:-)). Poprvé jsem byla taková „zmlácená“ teď už to bylo dobré, jenom v noci jsem cítila nohy.
Takže:
1. V čem cvičíte? Poprvé jsem byla v takových legínách do kolen, ale pak jsem si přečetla, že by to mělo být něco dlouhého a bavlněného, tak jsem si včera dala dlouhé, ale to jsem se skoro uvařila.
2. Mažete se před tím nějakým krémem proti celulitídě, než vlezete na vacushape?
3. Jaké programy používáte já jsem zatím měla jenom č.3. Prý 1. je nejsilnější podtlak a ten se nemá moc často. je to tak?
4. Cvičíte před tím ještě třeba na pásu nebo na orbitreku?
Díky za odpovědi ![]()