Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
tak to je blby porad to nepolevilo? Ja uz taky nikdy nejdu do ted me boli kolena a nechodim alespon 3 tydny
segra chtela chodit po tehu ael rekla jsem ji ze to zhubne i tak a ze ty kolena boli fakt silene…hlavne kdyz treba lezim na gauci dyl a mam notas na nohou pak se sotva zvednu
Ahojte, mám za sebou pás slimbelly. Sice jsem si to platila na půlky radši, ale mám dole na horním břichu 2 cm a na dolním 3 cm, jak to měřili za 2 týdny. A do vacu shape teď je u nás akce na 23 vstupú za 2000 - tak chci to zkusit, protože vacu shape je to samé jako slimbelly - pás slimbelly je soustředěný na tuk na břichu a vacu shape je to to samé ale na 3/4 těla soustředěné a jste na pásu jak tam i tam.
Zdravím bojovnice ![]()
Chci konečně rozjet na plný plyn moje „hubnutí“ a chtěla bych vyzkoušet právě Vacushape nebo Bodyspace. Na internetu jsem objevila salon v Letohradě a i v Žamberku( Pardubický kraj). Nemáte s těmito salony zkušenosti a nemáte někdoí chuť jít to rozjet se mnou ![]()
Napiště prosím…Děkuji za veškeré rady a zkušenosti.
Zdraví Vás Lena
ja chodím na vacushape a neni to na hubnutí ale na spevnutí postavy, no ak pritom budeš držet dietu tak i shubneš ale vacushape je na spevnení
chodím už asi mesíc a doporučuju ![]()
Vacushape urcite super, ale nejlepsi je to kombinovat s jinym sportem, nejlepe s power platem, muze se to najednou v jeden den. u nas mame oboje
Ahojky chtěla jsem se zeptat jestli nevadí když budu mít menstruaci, když půjdu na vacushape a pak do těch nohaviček (lynfo), chci to taky zkusit, příští týden jdu právě poprvé a yrovna bych to měla mít. tak prosím o radu děkuju Monika
Holky, prosim… muzu na vacushape i s Mirenou (teliskem)… vim ze na jeden ten mucici stroj se nesmi a plete se mi to!!!
Poradite?
Ahoj holky, mám 3 leté dítě a těhotenská kila stála
, podotýkám 20kg. dietoložka mi pomohla a dala jsem dolů 12 kg.pak jsem začla jíst normálně a mám to zpět. U nás v práci stojí pernamentka 700,pro maminky 600,tak to jdu konečně v pondělí taky odzkoušet a uvidím, už se těším.
Ahojky, zajímalo by mě, jak jsou na tom Ajla a Dany82 a ještě další, které měli problémy s nohama-koleny po vacu? Dalo se to do pořádku, nebo vás to ještě někdy zlobí? Já se tedy taky chystám, moje tělo dostalo za poslední dva roky dost zabrat, ale vím, že na něj byli i dost negace ve smyslu toho podtlaku-př. ženský co dělají ruční lymfomasáže říkají, že to dost ničí právě lymf. systém a prostě to tělu nedělá dobře. Kdysi jsem po prvním porodu taky byla a pomohl mi, hlavně na celulitidu, ale právě si taky vybavuju, že mě v tom období dost boleli kolena. Občas to mám i do dneška, ale nevím, jestli to bylo z toho…už je to dlouho. Tak mě zajímá, kdo s tím měl problémy, dejte echo, jak jste na tom teď? díky ![]()
Ahoj, sama chodím na vacu shape a hodně jsem si o tom zjišťoval, dokonce jsem kontaktovala výrobce originál vacu shapeu ze Žďáru nad Sázavou s dotazem, jestli můžu mít nějaké kloubní zdravotní problémy z tohoto druhu cvičení a bylo mi sděleno, že pokud mám začínající artrózu, tak ano. Ale to by mě ty kolena bolely při jakémkoliv cvičení. Pokud se ale dodržuje správná tepová frekvence a pokud se přihlíží na aktuální zdravotní stav, nikdy kolena nebolí. Samozřejmě, že pokud nemáme fyzičku a dáme si velký sklon pásu, budou bolet nejen kolena, ale i svaly. Určitě se toho nebojte, sama jsem nakonec zhubla 9 kilo…
Zdravím stále, zdravě a neustále nespokojené kočky se svým tělem
.Je vůbec fajn, že se k nějakému pohybu odhodláme, děláme to pro sebe, pro svůj dobrý pocit a zdraví. Jsem také 4 měsíce po porodu, hold mi také zůstalo nějaké to kolo navíc a nehodlám se s tím smířit. Rozhodla jsem se bojovat s nadbytečnými kily tímto způsobem. Dostala jsem doporučení, že jsou na to úspěšné výsledky, tak uvidím. Mám za sebou 5 půlhodin. Nemám zatím odvahu se přeměřovat, říkám si, že to bude aktuální až po těch 10 půlhod. Zátím co vám můžu říct je to, že se cítím mnohem pevnější a psychicky lépe, což mi dává chuť v tom stále pokračovat. Nedodržuji žádný speciální dietní režim, snažím se pít dostatečné množství vody, ale to vždycky a nepřecpávám se zbytečně. Tak se uvidí…
Jo a chtěla jsem jen dodat, jsem zřejmě z levného kraje, co jsou tady za sumy za vacu
Zrovna jsem si dokupovala dalších 10 půlhoděk a stálo mě to 800 Kč, což je dost fajn, jak vidím. Tak úspěšné hubnutí ![]()
Myslím, že největší problém vacu je případně ne až tak ve stroji, ale v obsluze, já třeba teď chodím jinam, než předtím a tam mají vacustep, zátěž na stroji + podtlak si tam regulujete sami, což by podle mě nemělo moc být, hlavně u lidí, co nemají zkušenosti. Já začínám pomalu s malým podtlakem i zátěží a zatím ok, pomalu si tělo zvyká, ale třeba personál mi nedal žádný papír s kontraindikacemi na podepsání, nechodí mě hlídat, a vysvětlení bylo taky v celku rychlé,,, spíš o tom, že jsem se ptala já sama. Cena teda úžasná za 85,– (blíž u mě je ještě fitko, kde mají půlhoďku za 165,–). Tím, že jsem již jednou chodila, vím, jak se v něm chovat, ale umím si představit, že některé začínající, si tam sami frknou velkou zátěž, nebo velký podtlak a pak můžou mít zdravotní obtíže, prostě to tělo přetíží, mělo by to být víc hlídané a hlavně i my si na to dávat pozor, jinak zhubla jsem předtím (hlavně cm, váhu ani nijak ne), zpevnila si tělo a nejlepší bylo mizení celulošky, takže doufám a počítám s tím, že pomůže i teď ![]()
Ahoj.
Chtěla jsem se zeptat, jaká je optimální rychlost na,,Vacu shape" a jak je to s tou tepovkou.
Děkuji ![]()