Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Prosím, nemáte některá z vás zkušenosti se strojem/metodou VACU SHAPE?
Stojí to za to (za ty peníze
)??
Funguje to??
Díky moc za reakce ![]()
Nefunguje
Ale to je logické.
Máma se v něm potila půl roku a prd
Říkala jsem jí, že mi ty peníze raději mohla dát, když už se je rozhodla vyhodit z okna
![]()
No tak nepřijde mi že by bylo logické, že to nefunguje......
Já mám na sobě vyzkoušené, že to funguje a dobře…
AKorát je to jen troška do mlýna, musí se k tomu i změnit jídleníček a tak vůbec.....
Fakt nekecám, ale kůže se mi docela vypnula, a takové ty povislé laloky po dítku taky zmizely, bříško zas začalo držet tvar…
Akorát teda co je třeba mít na paměti- pro lidi s vysokým tlakem- absolutně ne, pro lidi s křečovýma žilama také ne- to byl můj případ, musela jsem toho pak nechat......
No a jakmile se nezmění stravování a akční režim, tak po čase jsi zpátky tam, kde jsi byla, takže je podle mě třeba to pak absolvovat aspoň jednou za čas.....
Takže tak
Je na každém, ať zváží, zda mu to za ty peníze stojí anebo ne.....ale rozhodně na mě výsledky byly vidět. NE takové jak inzerují, ale dost.
vacushape je super. zhubla jsem i tam , kde kazdej tvrdil, ze nikdy nezhubnu pac tam mam takove kosti ![]()
Dnes jsem si koupila pernamentku, tak jsem zvědavá jak to dopadne..:) kamarádka s tím má taky skvělé zkušenosti..Ono to asi působí jak na koho ![]()
Vulpes, ahoj
,
zkušenost mám, vychodila jsem pravidelně loni 3× týdně 40 vstupů, ale výsledek jsem na sobě skoro nezaznamenala… Navíc jsem to pak i začala kombinovat s Power Platem, tam jsem měla pocit, že to bylo trochu lepší, aspoň teda nějaké zpevnění, ale Vacushape na mě holt nějak nezabral, i když se teda člověk spotí parádně
No ale na mě nefunguje většina věcí, teďka zkouším další, tak uvidíme, s jakým efektem ![]()
Jajulko
tak mám obavu, že na Vacu Shape už je dost pozdě…teď už leda rovnou liposukce
…doba prostě pokročila ![]()
Hlavně - kde vzít ten čas? ![]()
ale děkuji za zkušenosti ![]()
Nj, v našem věku, co bychom taky chtěly, že?
Čas právě není, proto jsem zavedla domácí cvičení podle Jill, dneska 3. den, takže zatím bez výsledků, jen mě bolí i ty svaly, které jsem si myslela, že ani nemám
.
Nic moc zkušenosti, začali mě bolet kolena
Taky ale záleží na jaký typ stroje chodíš, jestli je souvislý podtlak (podle mě největší blbost) anebo jestli se ti tlaky střídají (to vyhovovalo víc), ale ve výsledku je to prostě zátěž na klouby.