Hubenější než před otěhotněním

olga26
17.11.09 17:48

Hubenějšínež před otěhotněním

Moc zdravím, mám dotaz ohledně hubenosti po porodu, ale obráceně. Před otěhotněním jsem měla „normální“ postavu vážila jsem 66kg, po porodu m to šlo rychle dolu a asi po 3 měsících až do teď mám 55kg. Jsem uplná vyžla. Mohla bych si počítat žebra. A prsa, ty už skoro nemám :cry: Je to normální. Když jsme to někde na netu hledala, tak nic všichni to řeší obráceně. No zase ne že bych si moc stěžovala zase lepší takhle než mít 10 navíc.Stalo seto taky některé?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7928
17.11.09 17:57

ahoj stalo se mi to samé ale vycházela jsem z jiné váhy a po porodu jsem hubla hubla hubla až sjem měla také 10kg dole, kojila jsem.Nikdy jsem nebyla tak hubená jako právě po porodu ale neva mi to :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olga26
17.11.09 17:58

Já jsem kojila jen 2 měsíce, pak už ne. myslela jsem si že pak zase půjdu nahoru s váhou a nic

• Citovat
  • Upravit
7928
17.11.09 18:02

tak si skákni k obvodní a prober to s ní.Jinak mě nic nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
17.11.09 18:12

ahoj,před 2.těhu jsem měla váhu 58,ted konečně 55,a jsem spokojená,prsa nějaké tam jsou :lol:měřím 170,tak mi to přijde akorát,ale je fakt,že samo to dolů nešlo,jsem musela zapracovat :dance: se máš,že ti to jde samo!!!!
a kolik měříš,že si připadáš hubená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olga26
17.11.09 18:19

Měřím 162. Tak trochu bříško mi zbylo, ale jinak musim vyměnit skoro celý šatník

• Citovat
  • Upravit
1030
17.11.09 18:22

jejda,a to nejsi ráda ?:-D tak pokud nemáš nějaký zdravotní problém,tak to neva ne?
moc jsem ti nepomohla,promin,myslela jsem,že máš tak 180-to bys fakt byla vyžlík :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
17.11.09 18:35

Ju já hubla taky hodně, ale to bylo kvůli kojení, malá mě doslova vyjídala.
Pokud už nekojíš, tak bych si projistotu nechala vyšetřit štítnou žlázu ať máš jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
17.11.09 19:21

Tak já jsem v těhotenství s Lukášem zhubla 12kilo a přibrala 4kila,po porodu jsem moc nehubla,jen asi 3-4kila,kojila jsem 13měsíců.
Teď jsem sundala 6kilo,zatím jsem nepřibrala,uvídím jak to bude v únoru.
Každopádně to,že hubnu,mi nevadí,mám lepší postavu a nebyla jsem žádný drobeček.

• Citovat
  • Upravit
3910
17.11.09 19:33
8)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
17.11.09 19:46

Tak ja teda taky zatim jen kojim a taky hubnu, ale nevadi mi to. Mam 168 cm a normalni vaha byvala 57 kg, v tehu jsem mela 69 kg, z porodky prisla se 60 kg, a do 2-3 mesicu jsem byla na 55 kg. Ted po pul roce kojeni jsem asi na 53 kg a drzim se tam docela dlouho a dolu uz to nejde (ani uz nemusi). Slo to tak nejak samo, vubec nic jsem pro to nedelala.
Ale taky si myslim, ze pri 162 cm, je 55 kg tak akorat :wink: (ale je jasne, ze kdyz jsi driv mivala o 10 kg vic, tak to ted vypadas asi uplne jinak a musi to byt nezvyk, jak pro tebe tak pro okoli - me nervuje, kdyz mi rodina rika jak jsem zhubla a to je jen par blbych kilo) , ale jestli se ti to zda malo, tak radsi hupni k dr., taky jsem slysela, ze to muze zpusobovat stitna zlaza.
Zuzi, teda 45 kg 8-o , to uz trochu malo je. Chtela jsem napsat, ze se to po skonceni kojeni mozna trochu vrati nahoru, ale ty vlastne uz nekojis. :think:
No jsu zvedava, co konec kojeni udela se mnou :roll:

• Citovat
  • Upravit
28294
17.11.09 19:51

Taky bych doporučila kontrolu štítné žlázy, pokud stále hubneš. Každopádně bych si zašla k praktikovi. Jinak se cítíš normálně? U té hyperfunkce bývá i bušení srdce, nespavost, horkokrevnost, někdy jsou oči jakoby vystouplješí než obvykle.

Kamarádka to měla po porodu. Dá se to léčit, pokud by to bylo ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olga26
17.11.09 20:02

Je pravda, že od té dob je mi slabo, tak jsem si nechala změřit tlak a mám nízky. Nikdy předtím jsem s tím problém neměla. A štítnou žlázu jsem měla v dětský nějakou…ani nevím co ale myslím, že jsem jen jedla jod. A pak mi jí kontrolovali asi před 2 lety a to byla v pohodě. Tuhle váhu už mám asi 4 měsíce a nemění se.
Ale ani by mě nenapadlo jít s tím k dr., ale asi máte pravdu

• Citovat
  • Upravit
2986
17.11.09 20:09

Určitě pak dej vědět, jak jsi u dr. dopadla. Držím palce ať je štítná žláza v pořádku a máš jen trochu rychlejší metabolismus, který ti umožní se neomezovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
17.11.09 20:17

J

Příspěvek upraven 12.12.11 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...