Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky potřebuju poradit. Jsem 10 měsíců po porodu a jsem na původní váze jako před porodem. Problém je v tom, že i když jsem cvičila a cvičím tak nemůžu zpevnit břicho a ani zadek a stehna, břicho mě zase tak netrápí tam to není taková hrůza ale ten zadek s těmi stehnama je fakt mazec. Byla jsem si zjistit poměr vody v těla a tuku a taky svaly. Vše je okej dokonce vody v těle mám málo a tuku v mínuse, měla bych prý přidat. Potřebuju ale zpevnit svaly, jsem na tom fakt blbě. Tam mi řekli, že mám něco cvičit ale co? Cvičim jak blázen kalanetiku, ale to nezabírá. Bydlím na vesnici tady nic není a do města dojíždět je problém, přítel chodí domů až večer. Chci se nějak zpevnit, nevím ale co už dělat poradíte mi prosím???
Děkuji moc
Ahoj doporučuju Pilates. Kup si dvd pro sportovce a zkus to. Najdeš to na www.pilates.cz
To kolo jsem zavrhla to zase nesmím má deformaci kolen
Brusle jsou zajímavé
Jen nevím jak bych brzdila s kočárkem co,???Máme tu samé kopce
Pilates bych chtěla zkusit dobrý nápad, díky moc!
Werusko nad tím stepprem jsem taky uvažovala ale víš jak toje. Malá líta jak torpédo takže by mi na to lezla a když spí tak to nepříchází v uvahu kdežto to pilates se cvičí na zemi takže maximálně bude lézt po mě a nebo si v klidu hrat kdybych to dělala na stroji tak mi na to leze určitě. Mám doma ted nově břišní tance ale nějak mi to nejde. Jsem spíš na takové ty svižnější jako latinsko-americké tance to mi jde ale ty břišní jsou moc pomale na mě
Máte někdo zkušenosti s tím pilates?
Tak brusle jsou opravdu na toto super…
jen počasí na ně nějak nepřeje,taky čekám,až bude hezky a večer si na ně vyrazím......
Já uvažuju, resp. jsem rozhodnutá koupit si Orbitrek. Prý se tím fakt hubne a viditelně. Vím to od konkrétní kámošky,ne z netu a z reklamy.
Na stehna a zadek je skvely spinning. sice koluji nesmysly o tom, ze se ti tato oblast zvetsi, ale to bys musela zobat
jezdim dvakrat tydne uz pul roku a skvele! vejdu se do svych pred tehotenskych kalhot a mam pevne svaly. Kazi mi to bricho, to bohuzel na spinningu neposilim, ale ve stredu jdu do posilovny a zamerim se na to + jeste vnitrni stranu stehen.
JJ, souhlasím, spinning je super a brzo viditelnej. Uvažovala jsem i nad koupí kola domů, ale asi by mě to nebavilo čučet na dvd a sama si jezdit. Tak rozhodnutí padlo na orbitrek.
Ahojky, doporučuji Stepper, cvičila jsem každý den a efekt byl viditelný po 14 dnech..Začínala jsem postupně, nejdřív jsem uběhla 1km - dalo mi to zabrat, pak 3km a teď bez problémů ujedu 10 km, trvá mi to cca půl hoďky. Teď jsem měla pauzu, protože malému rostly zuby, tak jsme v noci moc nespali, ale dnes zase začínám
, jedla jsem normálně, dokonce i sladké.U mě je problém cvičit 3× týdně, musím cvičit každý den, jinak se k tomu nedokopu
.
Stepper i Orbitek jsou dobrý jako kardio při potřebě hubnout, ale určitě vám to až tak moc zadek nezpevní a ani nezúží stehna. Samozřejmě je nejlepší posilovna, chce to zátěž. Doma můžeš dělat třeba baletní dřepy a dřepy s nějakou zátěží a nebo krokovat s lehkejma činkama, zkusím někde najít návod. Jinak Pilates jsou taky dobrý. Já jsem celkem štíhlá, ale zadek a nohy mi dávaj pořádně zabrat a to dělám pravidelně kardio a posilku !!!
Doporucuji Jumping!!!
Ted uz snad neni proble v kazdem meste by mel byt.....
Treba ja chodim sem a jsem nadsena…
Zadek pevnejsi uz po 3 lekcich a to mam fakt vetsi rozmer po 3 detech
www.jumping-jablonec.cz
Bubina píše:
Stepper i Orbitek jsou dobrý jako kardio při potřebě hubnout, ale určitě vám to až tak moc zadek nezpevní a ani nezúží stehna. Samozřejmě je nejlepší posilovna, chce to zátěž. Doma můžeš dělat třeba baletní dřepy a dřepy s nějakou zátěží a nebo krokovat s lehkejma činkama, zkusím někde najít návod. Jinak Pilates jsou taky dobrý. Já jsem celkem štíhlá, ale zadek a nohy mi dávaj pořádně zabrat a to dělám pravidelně kardio a posilku !!!
Dovoluji si nesouhlasit.
Já jsem měla už po dvou měsících každodenního šlapání na orbitreku (30min) o 6cm méně přes stehna, žádná celulitida a hlavně v pase o 10cm méně. Teď mám nohy krásně pevné a bez celulitidy, jen to břicho ještě dát do latě. A kdybych nepotřebovala hubnout, ale jen zpevnit, tak si nastavím větší zátěž a šlapu pomaleji. Orbitrek je supr věc, pokud neslouží jako odkladač na oblečení
Nic ve zlém, jen moje zkušenost ![]()
Knedličko, souhlasím… zatím ne z vlastní zkušenosti, ale měla jsem hoooodně baculatou kamarádku s opravdu velkým pozadím a dneska je z ní čupr štíhlice, žádná anorektická vychrtlina. A prý díky orbitreku a samozřejmě úpravě stravy. Že by chodila cvičit ještě jinam při jejím pracovním vytížení, dost silně pochybuju. Já jeho koupi plánuju hned v okamžiku, kdy se přestěhujeme do baráku. Sice si myslím, že bych ho narvala i do 1+KK, kde ted přechodně bydlíme, ale manžel nesouhlasí. ![]()
jjelenko,
určitě orbitrek doporučuji, ale do baráku (manžel má pravdu), protože pokud do něj nechceš investovat deset tisíc, ale třeba jen dva tisíce jako já (mám nějaký levnější z alberta), tak dělá docela rámus. My máme velký dům, takže já si zesílím televizi, šlapu u zpráv a nikomu to nevadí, ale na bytě si to nedokážu představit.
Jinak větší úprava stravy nemusí být pokud šlapeš večer aspoň 30 minut (ze začátku nemožné) a po cvičení si dáš max jogurt nebo tvaroh (prostě jen bílkoviny), to se hubne přes noc jedna báseň ![]()