Máte zkušenost s abdominoplastikou?

13
3.5.10 12:08

abdominoplastika

Holky podstoupil z vás někdo abdominoplastiku ??? pořád váhám , ale děsí mě ta velká jizva pod kalhotkama, a taky mě děsí to, že se může shojit keloidně, mám jednu shojenou do keloidu

Podělíte se o vaše zkušenosti popř. foto na sz????? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2081
3.5.10 12:23

spousta diskuzi o tomto je na www.omlazeni.cz v sekci plasticke operace. Zkus se podivat tam. Ne ze bych emiminacky podcenovala, to ne, ale tam jsou holky s velkyma zkusenostma ohledne plastik apod. Urcite se dozvis co potrebujes a i spoustu veci navic :-)
 http://www.omlazeni.cz/…ha-10-0.html

Příspěvek upraven 03.05.10 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
3.5.10 12:24

:wink: Taky se přidám s žádostí o zkušenosti, téma je pro mne aktuální…
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6421
3.5.10 12:53

Moje kolegyně jí absolvovala, měla velký převis a rozestouplé svaly. Břicho mná teď naprosto rovné, bohužel jizva je velká, i když ona jí má „jen“ horizontální, nemá do T nebo kříže. Ale v plavkách vidět není, jen když je nahá. Myslím, že pokud je převis velký a břicho fakt ošklivé, má to cenu.
 http://www.obrazky.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
3.5.10 13:06

Holky a myslíte, že se toho převisu nedá zbavit cvičení? Je to pro mě taky aktuální téma a právě taky zvažuju operaci, tak fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.5.10 10:41

Velkou jizvu pod kalhotkama mam po dvou cisarich. Co bych za to dala mit ji a jeste ploche bricho a ne tu zasteru (jak rika moje kolegyne previsu) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2724
5.5.10 09:13

Taky mám po císaři a dvou těhotenstvích nemizící špeky na břiše. Pomocí powerjógy jsme už docela posílila břišní svaly (jsou tam pod tím nánosem tuku, fungují a bolí když je procvičuju, když „zatáhnu břicho“ tak je to vidět, to dříve nebylo, nestalo se prostě nic viditelného), ale disproporční fald zústává. A asi zůstane. Když jsem se zajímala o plastiku a možnosti a prognózu a cenu, tak do toho nejdu. Hlavně proto, že je to opravdu velmi velký chirurgický zákrok s podstatnýma rizikama. I při ideálním hojení rekonvalescence trvá půl roku v prakticky klidovém režimu. Po půl roce necvičení a šetření se by mně pro změnu neunesly nohy a záda. A nikdo ti nedá žádnou záruku na hojení a tvar jizvy (ani za těch 50 tis co tahle sranda stojí). A taky ani v 38 letech nemůžu vyloučit další těhotenství, takže si zaplatím další lekce (zkusím Pilates nebo Bodystyling) a naučím se s faldem žít, je to konec konců taky část mého já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.5.10 11:30

presne tak, mne na tom odrazuje ta narocnost i bolest po velke operaci, klidovy nekolika mesicni rezim - coz si s dvema cacorama nedovedu predstavit a nakonec i ty prachy…
I kdyz jsem na tom vekove podobne jako Bara tak tatinek chce do tretice kluka a clovek nikdy nevi jestli do toho nepujdeme i do tretice :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.10 12:02

BaraF tak nevím,jestli jsi už na konzultaci u nějkaého plastika byla,že tu píšeš o ceně jako je 50tisíc za 50tisíc, by jsi snad měla i liposukci dohromady předek i zadek :roll:
Já byla na konzultaci a abdominoplastika by mě stála 30000kč
Pokud přemýšlíš o třetím dítku, tak je jasný že abdominoplastika není na místě , a pokud tobě pomůže jen cvičení tak bud ráda, to jsi neviděla jěště škaredé bříško :zed:

• Citovat
  • Upravit
6421
6.5.10 18:44

Cena je opravdu maximálně do 30000,–. Je to operace rozsahem asi jako císařský řez, několik týdnů břicho pobolívá, zpočátku se nesmí cvičit, zdvihat těžké věci, takže je lepší ji absolvovat, až když dítko trochu odroste, protože se nemá zpočátku zdvihat. Jinak svaly se určitě trochu vycvičit dají, i když u rozestouplých je to problematické, dá se shodit i tuková vrstva, ale bohužel elasticita kůže na břiše je omezená, takže někdy ani přes veškerou snahu se nedá s převisem nic dělat. Navíc když je převis ještě plný strií, tak se samozřejmě odebráním přebytečné kůže vylepší i vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
23.4.14 12:40

AHOJ VŠEM - ZKOUŠÍM OŽIVIT TUTO DISKUZI - JE TU NĚJAKÁ MAMČA CO SE NA TO CHYSTÁ, NEBO CO MÁ UŽ PO?? NA KONZULTACI JDU AŽ ZA 14 DNÍ A TAK MÁM PLNO OTÁZEK :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
23.4.14 12:40

JÁ TO ZAPOMĚLA OŽIVIT, TAK ZNOVU MAMČI DO TOHO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
26.4.14 20:29

Jé jé to je super, už jsem si říkala, že se tu žádná „čerstvá mamina“ neobjeví. No tak jasně, že mi zajímá, kde jsi byla jak jsi spokojená a kolik to stálo. Má kamarádka je po dvojčatech a měla to na královských vinohradech - tuším, že medicom vip zdarma - ale jizva jí na dvou místech praskla a není zcela spokojená. má veliké bolesti. ¨
já nejsem žádná bolístka a tohle vydržím, ale mám téměř 9ti měsíční holčičku a ta je těžká a někde se uvádí netahat nic - nenosit - nezvedat cca měsíc a někde i déle - třeba jsem četla i 3 měsíce.¨

také se liší údaje o tom nošení pasu - stahovacího - prý na noc pak po měsíci nemusím?? prostě bych byla moc ráda, kdybys mi to popsala jak to bylo u tebe, děkuji moc!!!

jo a také chci kombinaci abdomino a lipo toho horního bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
5.5.14 16:53
@shadowgirll píše:
Ahoj, já jsem 5 týdnu po abdomino s liposukcí :) ptej se, co tě zajímá?? :) Tereza

Ahoj, mě by prosím taky zajímalo jak to proběhlo, kde jsi na zákroku byla, zda-li to hradila pojišťovna a jak jsi zvládla (zvládáš) rekonvalescenci. Jak dlouho jsi ležela v nemocnici a jak dlouho trvala ta největší bolest :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
5.5.14 21:16

Ahoj. Jen se přivtěrnu:)) Také mě všechny výše položené dotazy velmi zajímají. A hlavně jak moc to bolí. Jestli tu je někdo, kdo je po císaři dá se třeba ta bolest srovnat?:))) Nejsem nějaký posera, ale chci se připravit na ty stavy po.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková