Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Taky doporucuju spinning, chodim na nej uz 10 let a nic se mi nikde nezvetsilo, prave naopak. Pokud mas ale problem s dojizdenim, taky bych sla do toho orbitreku, brusleni nebo si kup trampolinu na zahradu. Nejlepsi je kombinovat vic druhu cviceni a stridat to ![]()
Tak at jsi brzy ve forme ![]()
Jo a jeste takova chutovka. Cvik, ktery opravdu zpevnuje vse od pasu dolu. Opri se zadama o stenu a sjed dolu, jako bys sedela na zidli. Chodidla mas pevne na zemi, zada oprena, jen ta zidle pod zadkem ti chybi
Pod koleny musis mit pravy uhel. No a tim posilujes zadek a stehna ![]()
JAK DOMA ZPEVNIT PUDEL??
poradte neco jednoducheho a ucinneho, nemam veliky 86cm, ale potrebuje zpevnit
Ahoj holky..tak mě se strašně zalíbila stránka: rutina.cz - je to cvíčo na doma..pro celé tělo a co to půjde( po porodu) se chci do toho pustit..třeba si tam taky najdete nějaké cviky..a je to bez kupování drahých přístrojů.. ![]()
@krarka souhlas,je to muj vzor, az porodim, jdu do toho
mne se na tom libi, ze jde jen o 15 minut cistyho casu, na to si musi najit cas kazdy a kdo ne, tak keca, samo nerikam, ze to nebude tvrdej boj, ale jeji vysledky stoji za tu namahu, velka motivace ![]()
Obyčejné dřepy
4 měsíce od porodu mám ze 102cm přes zadek 90,což jsem nikdy neměla, viditelně se zvednul a celuloška se zmenšuje…samozřejmě jsem upravila jídleníček a večer jím jem zeleninu anebo bílkoviny. už jsem si utvořila svou vlastní sestavu, ale ty dřepy jsou fakt hodně univerzální, zabírají i stehna, lýtka, ale bacha na správné provedení! úhel v kolenou je 90 stupňů, což znamená zadek hodně vystrčit dozadu.
@Mommy píše:
Obyčejné dřepy4 měsíce od porodu mám ze 102cm přes zadek 90,což jsem nikdy neměla, viditelně se zvednul a celuloška se zmenšuje…samozřejmě jsem upravila jídleníček a večer jím jem zeleninu anebo bílkoviny. už jsem si utvořila svou vlastní sestavu, ale ty dřepy jsou fakt hodně univerzální, zabírají i stehna, lýtka, ale bacha na správné provedení! úhel v kolenou je 90 stupňů, což znamená zadek hodně vystrčit dozadu.
ja mam pres zadek 85, takze hubnout fakt ne, jen z nej udelat tvar