Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj děvčata.
Vím, že už to bude znít jako kolovrátek či už se na to někdo ptal, ale mám dotázek ohledně palvání v Praze.
Jsem v 17. týdnu (16+2) těhulkování a rozhodla jsem se, že bych ráda opět plavala. Už od malička jsem milovala plavání a ve vodě jsem jako doma. Ráda bych v tom i během těhulkování pokračovala. Má otázka zní:
Kam jste vy, Pražačky, chodily plavat? A mohly by jste mi doporučit nějaký bazén? Já chodila před těhulkováním do Radlic, ale tam mi řekli, že pro těhulky není bazén uzpůsoben a voda není pro těhulky to pravé. Prosím, poraďte. ![]()
Chodila jsem normálně do Podolí. Ona jako voda a bazén musí být speciálně uzpůsobený??? Too tedy slyším poprvé
Jak má tedy vypadat bazén pro těhule? ![]()
Chodila jsem normálně do podolí. Nijak jsem neřešila speciální bazény. Přestala jsem chodit v termínu porodu, přenášela jsem 3 dny.
Speciálně upravená voda pro těhule je v bazénu na Pražačce, ale nevím, zda se tam dá jít jen tak si sama zaplavat, asi se tam spíš jen pořádají organizované kurzy těhotenského plavání.
Jinak já v těhu chodila plavat do obyč.bazénu s tamponem Senta proti infekci. Nebyl v tom žádný problém.
Lillien píše:
Speciálně upravená voda pro těhule je v bazénu na Pražačce, ale nevím, zda se tam dá jít jen tak si sama zaplavat, asi se tam spíš jen pořádají organizované kurzy těhotenského plavání.
Jinak já v těhu chodila plavat do obyč.bazénu s tamponem Senta proti infekci. Nebyl v tom žádný problém.
Pro tehule jsou tam tusim dve hodiny plavani tydne, jinak je bazen na Prazacce normalne vyuzivam skolama, detske plavani, hodiny pro duchodce - takze specielne pro tehule bych ho nenazyvala.
Ja chodila do beznych bazenu bezne
Prazacka, Olsanka, hotel Duo, Neratovice, Letnany apod.
Mimochodem ke zminovanym Radlicicm - tam si kolegyne z prace pritahla fujtajbly jak hrom a ani nemusela byt tehule…
Já tedy preferuju Hloubětín, má slanou vodu, ale faktem je že ho mám i blízko.
Jen nevím proč by měla být voda nějak speciálně upravená, přijde mi, že pokud se zrovna předčasně neotvírám, tak je čípek uzavřenější než při normálním cyklu, ne?
Ahoj,
moc doporučuju Fitness Holmes na Smíchově. Chodí tam plavat miminka a taky jsou tam kurzy plavání pro těhotné.
Helama píše:
Ahoj,
moc doporučuju Fitness Holmes na Smíchově. Chodí tam plavat miminka a taky jsou tam kurzy plavání pro těhotné.
No, já tam chodila, protože jsem měla zaplacené členství. Ale na jednostlivé vstupy je to drahé jako pr… Navíc na plavání se mi to zdá moc teplé (29,5°C) a krátké (17m). Spíš takový hotelový bazén.
Jo, na SMíchově je to drahý jako blázen. Mám to sice nejblíž, ale za jakou cenu, že? Nehledě na to, že jsem přišla o práci a na podporu nemám nárok.
Mohu doporučit Cordeus na Praze 6. Plavání pro těhotné moc super příjemné prostředí i porodní asistentka je moc fajn.
Cordeus je super, ale jestli tam v satne uslysim od nekoho v 5 vetach petkrat slovo tehulkovani nebo tehulka, budu litovat, ze to tu nekdo doporucil… ![]()