Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Poraďte mi, prosím, někdo!
Kde bych na netu našla nějaký seznam těch povelů (názvů cviků) co se cvičí při různých aerobních cvičeních??? Např. „knee up“ „side to side“ „leg side“.....
Já jsem dosud rozluštila jen něco z toho, často je to pro mě jen zachrčený zvuk, který sice už identifikuji, ale nějak by mě zajímalo, co ten zvuk je za slovo ![]()
Zkoušela jsem to hleddat, ale vůbec nevím jak ![]()
Díky!
Děkuju vám! ![]()
Jsem asi na hledání nemožná…
Chvíli jsme se s tím trápila a pak to vzdala…
Ahoj když jsem byla prvně,taky jsem koukala.Ale dá se to časem odkoukat a potom už se to nějak vstřebá.Jinak si kup třeba aerobic na DVD a tam se to dá taky vykoukat a zkusit doma v klidu.Držím palce ![]()
Jaroslava1 píše:
Ahoj když jsem byla prvně,taky jsem koukala.Ale dá se to časem odkoukat a potom už se to nějak vstřebá.Jinak si kup třeba aerobic na DVD a tam se to dá taky vykoukat a zkusit doma v klidu.Držím palce
To jo, to já už jsem docela vysledovala, to se pochopitelně dá během hodiny, jen - jak píšu výš- to pro mě jsou spíš zvyku známého tvaru, než slova ![]()
Z těch tabulek, co jste mi daly odkazy, jsem se třeba teď dozvěděla, že ten zkřížený krok stranou se řekne „grapevine“…znám ten pokřik leta,ale rozumněla jsem spíš něco jako „grey why“…
takže jsem pořád nechápala, co to znamená… ![]()
Tak proto. Já jak to nevidím napsané, tak to nevyposlouchám -nějaká vada asi, mám to i s písničkama…i s českýma! ![]()
To vůbec nevadí,hlavně ,že se člověk protáhne a udělá něco pro sebe.Byla jsem na hodině asi po 4 ,když nám instruktorka dávala pěkně do těla a pořád se ke mně motala jedna paní nebo slečna,nevím,podle mě kost a kůže ,pěkně vzteklá,když se jí povel nepovedl zacvičit ,tak mlátila okolo sebe.Od té doby se držím zadních stran a nechodím dopředu jak jsem chtěla ,abych viděla na instruktorku a povely dobře slyšela v hudbě.Musím taky začít,léto se blíží a to mé tělíčko po 4 dětech to potřebuje zpevnit.Sportu zdar ,aerobiku zvlášť. ![]()